Kypros, Protaras

Pernera Beach Three Bedroom Villa

Perneras Street Protaras, Kypros Huvila
1 tarjous — Katso tarjous
Pernera Beach Three Bedroom Villa
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
  • Ilmainen Wi-Fi
  • WiFi
  • Uima-allas
Näytä kaikki mukavuudet 3
Sijainti
Keskustaan
2.6 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

Perneras Street Protaras, Kypros

Pernera Beach -kolmimakuuhuoneinen huvila sijaitsee Protaraksessa, Kyproksessa. Tässä joitakin lähialueen nähtävyyksiä ja palveluita:

1. Pernera Beach: Huvila sijaitsee aivan Pernera Beachin vieressä, joten kaunista hiekkarantaa ja kirkasta vettä pääsee helposti nauttimaan.

2. Protaraksen kaupungin keskusta: Huvila sijaitsee lähellä Protaraksen keskustaa, jossa on runsaasti kauppoja, ravintoloita, baareja ja viihdetarjontaa.

3. Fig Tree Bay: Yksi Kyproksen suosituimmista rannoista, Fig Tree Bay, sijaitsee lähellä. Se tarjoaa upeat näkymät ja monipuolisia vesiliikuntamahdollisuuksia.

4. Konnos Bay: Tämä eristäytynyt poukama turkooseine vesineen ja hiekkarantoineen sijaitsee lähellä huvilaa. Se on erinomainen paikka snorklaukseen ja rentoutumiseen.

5. Cape Greco -kansallispuisto: Luonnonpuisto jyrkänteineen, luolineen ja luontopolkuineen, Cape Greco -kansallispuisto, on lyhyen ajomatkan päässä huvilasta. Se on suosittu kohde patikoinnille, pyöräilylle ja piknikille.

6. WaterWorld Waterpark: Ayia Napassa, lyhyen ajomatkan päässä Protarakselta, sijaitseva WaterWorld Waterpark on lapsiystävällinen kohde, jossa on lukuisia vesiliukumäkiä, uima-altaita ja laitteita.

7. Protaraksen valtameriakvaario: Tässä akvaariossa on erilaisia mereneläviä, kuten haita, rauskuja ja kilpikonnia. Siellä järjestetään opastettuja kierroksia ja interaktiivisia aktiviteetteja kaikenikäisille kävijöille.

8. Protaraksen merensuojelualue: Huvila sijaitsee lähellä Protaraksen merensuojelualuetta, joka tarjoaa kauniita sukellusmaisemia sukeltajille.

9. Ayia Napa: Lyhyen ajomatkan päässä sijaitseva Ayia Napa tunnetaan vilkkaasta yöelämästään, klubeista ja baareista. Siellä voi nauttia elävästä viihdetarjonnasta niitä etsiville. Kaiken kaikkiaan Pernera Beach -kolmimakuuhuoneinen huvila ympäröi kauniit rannat, luonnonmaisemat sekä monipuoliset nähtävyydet ja palvelut, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin.

map
Pernera Beach Three Bedroom Villa
Huvila

Keskustaan2.6

Hotellista

Tietoja

Pernera Beachin kolmen makuuhuoneen huvila sijaitsee Protaraksessa, Kyproksella. Tämä ylellinen huvila tarjoaa kolme tilavaa makuuhuonetta, mikä tekee siitä ihanteellisen majoitusvaihtoehdon perheille tai ystäväryhmille. Huvila on tyylikkäästi kalustettu ja siinä on modernit mukavuudet takaamassa viihtyisän oleskelun. Jokainen makuuhuone on ilmastoitu ja varustettu mukavalla sängyllä sekä runsaalla säilytystilalla. Huvilassa on myös kolme kylpyhuonetta, mikä takaa mukavuuden. Huvilassa on täysin varustettu keittiö, jossa vieraat voivat valmistaa omat ateriansa. Siellä on myös ruokailualue, jossa vieraat voivat nauttia ateriansa yhdessä. Vaihtoehtoisesti lähellä on useita ravintoloita ja kahviloita, joissa vieraat voivat tutustua paikalliseen ja kansainväliseen ruokakulttuuriin. Pernera Beachin kolmen makuuhuoneen huvilassa on myös yksityinen uima-allas ja aurinkoterassi, jossa vieraat voivat rentoutua ja nauttia Välimeren ilmastosta. Lisäksi on grillialue niille, jotka haluavat kokea ulkona syömisen. Huvila sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä Pernera Beachia, mikä mahdollistaa helpon pääsyn hiekkarannoille ja vesiaktiviteetteihin. Huvilan läheisyydestä löytyy myös kauppoja, supermarketteja ja viihdevaihtoehtoja kävelymatkan päästä. Kaiken kaikkiaan Pernera Beachin kolmen makuuhuoneen huvila tarjoaa mukavan ja kätevän oleskelun Protaraksessa, Kyproksella, tilavien huoneidensa, modernien mukavuuksiensa ja läheisyytensä rannalle ja paikallisiin nähtävyyksiin ansiosta.

Viihde

Lähellä Pernera Beach Three Bedroom Villaa Protaraksessa, Kyproksella on useita viihdevaihtoehtoja. Tässä muutamia ehdotuksia:

1. Rantatoiminta: Hotelli sijaitsee lähellä rantaa, joten voit nauttia erilaisista vesiliikuntalajeista ja rantatoiminnoista, kuten uimisesta, melomisesta, vesijetillä ajamisesta ja rantalentopallosta.

2. Water World -vesipuisto: Lyhyen ajomatkan päässä sijaitseva Water World -vesipuisto on suosittu perheystävällinen kohde, jossa on jännittäviä vesiliukumäkiä, laiskoja jokia ja uima-altaita.

3. Protaras Ocean Aquarium: Protaraksen sydämessä sijaitseva Ocean Aquarium tarjoaa mahdollisuuden nähdä erilaisia merieläimiä, kuten haita, rauskuja ja trooppisia kaloja.

4. Protarasin alue: Eläväinen Protarasin alue on koti lukuisille baareille, ravintoloille ja klubeille, joissa voit nauttia livemusiikista, tanssista ja viihteestä.

5. Veneajelut: Lähde veneretkelle tutkimaan kaunista rannikkoa ja lähellä olevia nähtävyyksiä, kuten Ayia Napan meriluolia tai kuuluisaa Blue Lagoonia.

6. Ayia Napa: Lyhyen ajomatkan päässä sijaitseva Ayia Napa tunnetaan vilkkaasta yöelämästään, mukaan lukien suositut klubit, baarit ja rannajuhlat.

7. Thalassa Municipal -museo: Mikäli olet kiinnostunut paikallisesta historiasta ja kulttuurista, käy Ayia Napan Thalassa Municipal -museossa oppimassa alueen merihistoriasta ja arkeologiasta.

8. Sukellus: Tutki vedenalainen maailma menemällä sukellusretkelle. Alueella on useita sukelluskeskuksia, jotka tarjoavat sukelluskursseja ja opastettuja sukelluksia.

9. Cape Greco National Forest Park: Vieraile lähellä sijaitsevassa Cape Greco National Forest Parkissa, jossa on kauniita patikointipolkuja, upeita näköalapaikkoja ja ainutlaatuisia kalliomuodostelmia.

10. Venevuokraus: Vuokraa vene ja nauti päivästä tutkimalla kristallinkirkkaita vesiä, syrjäisiä poukamia ja piilotettuja rantoja rannikon varrella. Muista tarkistaa nähtävyyksien saatavuus ja aukioloajat etukäteen, sillä ne voivat vaihdella kauden mukaan.

Kysymykset

1. Kuinka monta makuuhuonetta Pernera Beachin kolmella makuuhuoneen huvilalla on?
1. Kuinka monta makuuhuonetta Pernera Beachin kolmella makuuhuoneen huvilalla on?1

Pernera Beachin kolmella makuuhuoneen huvilalla on kolme makuuhuonetta

2. Sijaitseeko huvila Protaraksessa, Kyproksella?
2. Sijaitseeko huvila Protaraksessa, Kyproksella?1

Kyllä, huvila sijaitsee Protaraksessa, Kyproksella

3. Voitteko kertoa enemmän huvilan sijainnista?
3. Voitteko kertoa enemmän huvilan sijainnista?1

Pernera Beachin kolmioon makuuhuoneen huvila sijaitsee lähellä rantaa Protaraksen Perneran alueella. Sieltä on helppo pääsy lähellä oleviin mukavuuksiin, kuten ravintoloihin, kauppoihin ja baareihin

4. Mitä mukavuuksia huvilassa on?
4. Mitä mukavuuksia huvilassa on?1

Huvila tarjoaa erilaisia mukavuuksia, kuten yksityisen uima-altaan, täysin varustetun keittiön, ilmastoinnin, Wi-Fi:n, grillialueen ja pysäköinnin

5. Onko huvila lemmikkiystävällinen?
5. Onko huvila lemmikkiystävällinen?1

Se riippuu tietystä kiinteistöstä ja sen politiikasta. On parasta ottaa suoraan yhteyttä kiinteistön omistajaan tai manageriin tiedustellaksesi heidän lemmikkisäännöistään

6. Kuinka kaukana huvila on lähimmästä rannasta?
6. Kuinka kaukana huvila on lähimmästä rannasta?1

Pernera Beachin kolmioon makuuhuoneen huvila sijaitsee lähellä rantaa, joten etäisyys vaihtelee kiinteistön mukaan. Kuitenkin sen pitäisi olla kävelymatkan päässä

7. Voitteko antaa tietoja sisäänkirjautumisesta/uloskirjautumisesta?
7. Voitteko antaa tietoja sisäänkirjautumisesta/uloskirjautumisesta?1

Sisäänkirjautumis- ja uloskirjautumisprosessista vastaa kiinteistön omistaja tai manageri. On suositeltavaa ottaa heihin suoraan yhteyttä saadaksesi tarkemmat tiedot ja ohjeet

8. Onko lähellä mitään nähtävyyksiä tai kiinnostavia kohteita?
8. Onko lähellä mitään nähtävyyksiä tai kiinnostavia kohteita?1

Lähellä rantaa on useita nähtävyyksiä ja kiinnostavia kohteita. Näihin kuuluvat Fig Tree Bay, Konnos Bay, Cape Grecon kansallispuisto ja Protaraksen valtameriakvaario

9. Voinko vuokrata Pernera Beachin kolmioon makuuhuoneen huvilan lyhytaikaiseen oleskeluun?
9. Voinko vuokrata Pernera Beachin kolmioon makuuhuoneen huvilan lyhytaikaiseen oleskeluun?1

Vuokrauksen kesto voi vaihdella kiinteistön ja sen politiikan mukaan. On parasta ottaa suoraan yhteyttä kiinteistön omistajaan tai manageriin tiedustellaksesi lyhytaikaisen oleskelun vaihtoehdoista

10. Onko huvila sopiva perheille?
10. Onko huvila sopiva perheille?1

Pernera Beachin kolmioon makuuhuoneen huvila voi sopia perheille, koska siinä on useita makuuhuoneita ja erilaisia mukavuuksia. On kuitenkin suositeltavaa ottaa suoraan yhteyttä kiinteistön omistajaan tai manageriin varmistaaksesi, että se vastaa perheesi tarpeita.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Hotellipalvelut
  • Ilmainen Wi-Fi
  • WiFi
Vesitoiminnot
  • Uima-allas
Hotellin arvostelu Pernera Beach Three Bedroom Villa
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.