Turkki, Sivu

Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive

Kumkoy Antalya, Sivu, Turkki Lomakeskus
1 tarjous alkaen 493 EUR Katso tarjous
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Yökerhot
 • Tenniskentät
 • Biljardi
 • Keilahalli
Näytä kaikki mukavuudet 39
Sijainti
Keskustaan
1.9 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

Kumkoy Antalya, Sivu, Turkki

Hotelli Terrace Beach Resort All Inclusive sijaitsee Sidessa, Turkissa, ja se ympärillä on erilaisia nähtävyyksiä ja mukavuuksia. Tässä on muutamia huomionarvoisia paikkoja hotellin ympäristössä:

1. Ranta: Hotelli sijaitsee Turkisella Rivieralla, tarjoten suoran pääsyn rannalle. Vieraat voivat nauttia kauniista hiekkarannasta ja osallistua erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten uimiseen, auringonottoon ja rantalajeihin.

2. Antiikkinen Side: Tämä historiallinen paikka on aivan lyhyen matkan päässä hotellista. Täällä vierailijat voivat tutkia kukoistavan roomalaisen kaupungin raunioita, mukaan lukien hyvin säilynyt amfiteatteri, Apollon temppeli ja Agora.

3. Side satama: Hotelli sijaitsee vilkkaan Side sataman lähellä, jossa vierailijat voivat ihailla perinteisiä kalastusveneitä, tutustua paikallisiin matkamuistomyymälöihin ja nauttia vesirajassa sijaitsevissa ravintoloissa tarjoiltavista tuoreista merenelävistä.

4. Manavgat putous: Lähistöllä sijaitseva Manavgat putous on suosittu luonnonnähtävyys. Se tarjoaa virkistävän keitaan, jossa on vehreät vesiputoukset ympärillään. Vieraat voivat tehdä veneretken, uida joessa tai nauttia piknikistä maisemallisessa ympäristössä.

5. Side museo: Historian harrastajat voivat vierailla Side museossa oppiakseen lisää alueen muinaisesta menneisyydestä. Museossa on kokoelma esineitä hellenistiseltä, roomalaiselta ja bysanttilaiselta ajalta, jotka esittelevät alueen rikasta kulttuuriperintöä.

6. Ostokset ja ruokailu: Hotelli on lähellä erilaisia ​​kauppoja, paikallisia markkinoita ja ravintoloita, joissa vieraat voivat herkutella turkkilaisella keittiöllä ja ostaa tuliaisia, tekstiilejä, mausteita ja muuta.

7. Side vesipuisto: Perheille ja lapsille sopiva Side vesipuisto on lyhyen matkan päässä. Siellä on lukuisia vesiliukumäkiä, uima-altaita ja viihdevaihtoehtoja hauskaa täynnä olevaa päivää varten. Huomaa, että tämä luettelo ei ole tyhjentävä, ja hotellin läheisyydessä voi olla myös muita nähtävyyksiä ja mukavuuksia.

map
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Lomakeskus

Keskustaan1.9

Hotellista

Tietoja

Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive sijaitsee Sidessä, Turkissa. Se on rannan tuntumassa oleva lomakyliä, joka tarjoaa monenlaisia ​​palveluita ja mukavuuksia vierailijoille. Hotellissa on erilaisia huonetyyppejä, jotka sopivat erilaisiin mieltymyksiin ja ryhmäkokoihin. Näitä ovat standardihuoneet, perhehuoneet ja sviitit. Jokainen huone on hyvin varusteltu mukavilla huonekaluilla, ilmastoinnilla, oma kylpyhuone, minibaari, televisio ja parveke tai terassi. Joissakin huoneissa on myös merinäköala. Hotel Terrace Beach Resort tarjoaa aterioita kaikki sisältävässä hinnassa. Tämä tarkoittaa sitä, että vieraat voivat nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen lomakeskuksen pääruokasalissa, jossa tarjoillaan erilaisia ​​kansainvälisiä ja paikallisia ruokia. Paikan päällä on myös useita à la carte -ravintoloita, jotka erikoistuvat turkkilaisiin, italialaisiin ja mereneläviin ruokiin. Pientä syömistä ja juomia on saatavilla koko päivän ajan lomakeskuksen eri baareissa ja kahviloissa. Ruokailumahdollisuuksien lisäksi hotellissa on monia tiloja ja aktiviteetteja. Niihin kuuluvat useat uima-altaat, kuntohuone, kylpylä, lastenkerho, urheilukentät ja oma ranta-alue aurinkotuoleineen ja aurinkovarjoineen. Viihdeohjelmia, livemusiikkia ja teemajuhlia järjestetään säännöllisesti viihdyttääkseen vieraita. Kaikki sisältävän lomakeskuksena useimmat Hotel Terrace Beach Resortin tarjoamat mukavuudet ja palvelut sisältyvät huoneen hintaan. Tietyistä palveluista, kuten hierontahoidoista, vesiurheilusta ja retkistä, voi kuitenkin aiheutua lisäkustannuksia. Kaiken kaikkiaan Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive tarjoaa mukavan ja kätevän oleskelun vieraille, jotka etsivät rantalomaa monipuolisella valikoimalla mukavuuksia ja ruokailumahdollisuuksia.

Lapset

Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive Side, Turkki tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja ja tiloja lapsille. Tässä on joitain kiinnostavia asioita:

1. Lasten kerhot: Lomakohde tarjoaa ikäryhmän mukaisia lasten kerhoja, joissa koulutettu henkilökunta järjestää viihdyttäviä ja opettavaisia aktiviteetteja 4–12-vuotiaille lapsille. Tämä sisältää pelejä, urheilua, käsityötä ja erilaisia sisä- ja ulkoaktiviteetteja.

2. Vesipuisto: Hotellissa on vesipuisto liukumäkineen ja altaineen, jotka sopivat eri-ikäisille lapsille. Lapset voivat nauttia vesiliukumäistä, piiskahyönteisealtaista ja muista vesiviihteen muodoista.

3. Uima-altaat: Hotel Terrace Beach Resortissa on erilliset lasten altaat, joissa lapset voivat pitää hauskaa ja uida turvallisessa ympäristössä. Näissä altaissa on yleensä matala syvyys ja ne on varustettu vesileluilla.

4. Minidisko: Iltaisin järjestetään minidisko erityisesti lapsille. Lapset voivat tanssia ja nauttia musiikista vilkkaassa ilmapiirissä ennen nukkumaanmenoa.

5. Leikkipaikka: Lomakohde tarjoaa leikkipaikan, jossa on keinuja, liukumäkiä ja kiipeilytelineitä, joissa lapset voivat purkaa energiaansa ja pitää hauskaa.

6. Urheilu ja aktiviteetit: Lapsille on saatavilla monia erilaisia urheilu- ja aktiviteettivaihtoehtoja, kuten minigolfia, jousiammuntaa, lentopalloa, tennistä ja paljon muuta. Nämä aktiviteetit ovat useimmiten valvottuja tai järjestetty animaatioryhmän toimesta. On tärkeää huomata, että tiettyjen aktiviteettien ja tilojen saatavuus voi vaihdella, joten kannattaa tarkistaa asia suoraan hotellilta tai lukea lisää heidän virallisilta verkkosivuiltaan saadaksesi tarkimmat ja ajantasaisimmat tiedot.

Viihde

Hotelli Terrace Beach Resort All Inclusive sijaitsee Sidessa, Turkissa, ja sen lähellä on useita viihde vaihtoehtoja. Joitakin vaihtoehtoja ovat:

1. Side Amfiteatteri: Tämä antiikkinen roomalainen amfiteatteri sijaitsee Sidessa ja järjestää erilaisia kulttuuritapahtumia ja esityksiä kesäkuukausina.

2. Sidin museo: Sijaitsee Sidin keskustassa, museossa on näytillä antiikin roomalaisen ajan esineitä, kuten patsaita, mosaiikkeja ja kolikoita.

3. Side Satama: Viehättävä satama on loistava paikka rentoutua ja katsella veneiden purjehtimista. Voit myös osallistua veneretkille tai nauttia aterian yhdessä rantaravintoloista.

4. Manavgatin vesiputoukset: Lyhyen ajomatkan päässä Sidesta sijaitsevat upeat vesiputoukset ovat suosittu turistikohde. Voit uida luonnonaltaissa ja nauttia piknikistä ympäröivässä puistossa.

5. Apollon temppeli: Antiikin temppelin rauniot sijaitsevat Siden itäpuolella ja tarjoavat upeat näkymät rannikolle. Se on myös hieno paikka auringonlaskun ihailuun.

6. Sidin markkinat: Paikallinen markkinapaikka Sidessä on vilkas paikka tutustua ja ostaa matkamuistoja, mausteita, tekstiilejä ja paljon muuta.

7. Veneretket: Sidestä on saatavilla erilaisia veneitä, jotka vievät sinut pitkin maisemallista rantaviivaa ja lähellä oleville saarille. Näillä retkillä usein pysähdytään uimaan ja snorklaamaan.

8. Yöelämä: Side tarjoaa vilkkaan yöelämän, jossa on lukuisia baareja, klubeja ja diskoteekkeja. Voit nauttia live-musiikista, tanssia ja viihdyttävistä esiintyjistä koko yön. Huomaa, että nähtävyyksien saatavuus ja aikataulut voivat vaihdella, joten suosittelemme tarkistamaan hotellilta tai paikalliselta matkailutoimistolta ajankohtaisimmat tiedot vierailusi aikana.

Kysymykset

1. Onko Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive sijaitsee Siden kaupungissa, Turkissa? Kyllä, Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive sijaitsee Sidessä, Turkissa.

2. Millaisia majoitusvaihtoehtoja Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive tarjoaa? Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive tarjoaa all-inclusive-majoitusta.

3. Mitä palveluja Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive tarjoaa? Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive tarjoaa palveluja, kuten yksityisen rannan, ulkouima-altaita, vesiliukumäkiä, kylpylätiloja, ravintoloita, baareja ja viihdeohjelmia.

4. Onko Hotel Terrace Beach Resort All Inclusivella yksityistä rantaa? Kyllä, Hotel Terrace Beach Resort All Inclusivella on yksityinen ranta vierailijoilleen.

5. Onko kylpyläpalveluita saatavilla Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive? Kyllä, Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive tarjoaa kylpylätiloja ja -palveluita.

6. Onko Hotel Terrace Beach Resort All Inclusivessa ruokailuvaihtoehtoja? Kyllä, Hotel Terrace Beach Resort All Inclusivella on useita ravintoloita ja baareja, joissa vieraat voivat nauttia erilaisia ruokalajeja ja juomia.

7. Onko Hotel Terrace Beach Resort All Inclusivessa viihdeohjelmia tai aktiviteetteja? Kyllä, Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive tarjoaa viihdeohjelmia ja aktiviteetteja, joita vieraat voivat nauttia vierailunsa aikana.

8. Onko Wi-Fi saatavilla Hotel Terrace Beach Resort All Inclusivessa? Kyllä, Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive tarjoaa Wi-Fi-yhteyden vierailijoilleen.

9. Onko pysäköintimahdollisuutta Hotel Terrace Beach Resort All Inclusivessa? Kyllä, Hotel Terrace Beach Resort All Inclusivessa on pysäköintimahdollisuuksia vierailijoilleen.

10. Voinko varata retkiä Hotel Terrace Beach Resort All Inclusivesta? Kyllä, Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive voi auttaa vieraita varaamaan retkiä ja matkoja ympäristössä.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Viihde ja rentoutuminen
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Yökerhot
 • Tenniskentät
 • Biljardi
 • Keilahalli
 • Pyöränvuokraus
 • Puutarha
 • Kaupat
 • Dart-lauta
 • Vaellus
Huoneen mukavuudet
 • Ilmastointi
 • Minibaari
 • Tallelokero
 • Hiustenkuivaaja
 • TV
 • Suihku
 • Kylpy
 • Kylpyhuoneessa
 • Yksityinen kylpyhuone
 • Kylpytynnyri
 • Höyryhuone
Hotellin mukavuudet
 • Ravintola
 • Valuutanvaihto
 • Hissi
 • 24-tunnin vastaanotto
 • Liikkeitä hotellissa
 • Muistoesineet/lahjatavarakauppa
 • Kokoustila
 • Kokoushuoneet
Lisäpalvelut
 • Kuivapesupalvelu
 • Matkatavarasäilytys
Vesitoiminnot
 • Uima-allas
 • Sauna
 • Spa- ja wellness-keskus
 • Sisäuima-allas
 • Ulkoallas
Perheille lapsien kanssa
 • Leikkipaikka
 • Lastenallas
Hotellin arvostelu Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.