Turkki, Kemer

Akra Kemer Arvostelut

Ataturk Bulvan Kemer, Turkki Lomakeskus
Erinomainen
1 tarjous alkaen 178 EUR Katso tarjous
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Katso tarjous —

Akra Kemer vierasvahvistetut arvostelut

Yhteensä 22 arvostelua

avatar

Olimme helmikuussa. Olimme erittäin tyytyväisiä! Hyvä ruoka ravintolassa, siisti hotelli, ystävällinen henkilökunta, kenenkään ei tarvinnut pyytää juomarahaa, kaksi salia (joissa on erilaisia esityksiä), paljon viihdettä, elävää musiikkia baarissa. Unohdin mainita uima-altaan. Emme olisi halunneet lähteä.

avatar
photo
photo
photo
photo
photo

Erittäin hyvä hotelli. Olimme heinäkuussa 2023 lapsen kanssa. Hotelli on upea. Plussat: + Tilavat huoneet + Erinomainen palvelu + Erittäin puhdas meri + Hyvä ruoka (paljon mereneläviä) + Erinomainen animaatio-ohjelma + Voit poistua hotellin ulkopuolelle, siellä on vilkas ympäristö + Tuonti-alkoholi Miinukset: - Alue on hyvin pieni - Kiviä (mutta tämä on Kemerin asia 😆) - Ei ole kauniita auringonlaskuja vuorten takia - Ei ole ruokavaliota tai lasten ruokapöytää (mutta pyynnöstä voi olla mahdollista pyytää)

avatar

Haluan jakaa kokemukseni tästä lomasta. Hotelli oli hieman vanhemmanpuoleinen ja lähinnä eurooppalaisten suosima. Alue oli pieni mutta viehättävä. Meidän huoneesta oli näkymä uima-altaalle, eikä naapurien hotellit häirinneet meitä. Tosin menimme usein aikaisin nukkumaan, koska aikaeroa oli. Enemmän melua kuului, jos joku kulki käytävällä, koska äänieristys ei ollut paras mahdollinen. Huone oli hieno, moderni ja kaikki oli uutta ja siistiä. Ruoka oli hyvää, ja myös alkoholi maistui. Jotkut drinkit, kuten mojito, oli tehty Venäjällä paljon paremmin. Mutta muuten meillä oli kaikki, emme juuri juoneet paljon. Snack-baarissa oli herkullista, ja välillä emme edes menneet lounaalle pääruokaravintolaan. Iltaisin oli konsertteja, ei liian vilkasta. Emme juuri olleet rannalla, enimmäkseen viihdyimme altaalla, mutta kun menimme rannalle, näin vapaat aurinkotuolit. Henkilökunta oli ystävällistä, se oli heidän plussansa.

avatar

Arvostelija ei antanut kattavaa kuvausta hotellilomasta. Haluaisin jakaa yksityiskohtaisemmin kokemuksiani hotellilomasta.

avatar

Olimme aiemmin Barutessa, myös marraskuussa. Akra on muuttunut parempaan suuntaan. Alue on tullut entistä kauniimmaksi. Uima-altaan väri on upea. Lapset kylvetään nyt lämpimässä altaassa, ja vesiliukumäetkin ovat lämpimän altaan kanssa. Ruoka on erinomaista. Vaikka vieraita on vähän, herkut ovat aina saatavilla. Teemallisia illallisia. Herkullisia juomia. Aamiaisella, kuten ennenkin, tervehditään samppanjalla! Huoneiden siivous on erinomaista. Kaikki toiveet toteutetaan välittömästi. Saapuessamme sängyt oli siirretty. Soitimme vastaanottoon, ja he lähettivät siistijän vuodevaatteineen, ja kaikki järjestyi nopeasti. Meillä oli kaksi L-kokoista kylpytakkia, ja pyysin toista isompaa, minuutin kuluttua kaikki oli huoneessa. Yksinkertaisesti ihanaa. Siistijät ovat hyvin huomaavaisia! Aamulla join kahvia parvekkeella ja kaataessani, tiputin tohvelille, mikä oli yllätys, seuraavana päivänä minulle vaihdettiin tohvelit))) tämä oli riemu))) Viime kerralla pidimme animaattoreista niin paljon, ja pelkäsimme, että kaikki olisi voinut muuttua, mutta meitä tervehtivät tutut ja uudet, kaikki oli jälleen upeaa! Sasha on vain kuin hyvä tuttu, olimme erittäin iloisia viettäessämme aikaa kaikkien kanssa! Kiitos seurasta! Lähdemme tänään. Pyydettiin pidentämään huonetta muutamalla tunnilla ennen siirtymää, ja ilman mitään ongelmia he pidentivät sitä ilmaiseksi. Suuri kiitos! Toivomme hyvin paljon uutta tapaamista Akran kanssa.

avatar

Hotelli oli erittäin miellyttävä niin aikuisille kuin lapsillekin, animaatio-ohjelmat, palvelu, mukavuudet, lastenohjelma ja erilaiset animaatio-ohjelmat, kaikki oli mahtavaa. Ruoka ansaitsee erillisen maininnan, sellaista monipuolisuutta on harvoin tarjolla, kaikki oli tuoretta, laaja valikoima, ja hedelmiä ja marjoja sekä mies baarissa sai valita, yleisesti ottaen erittäin arvostettavaa). Ainoastaan hinta nousee jopa nopeammin kuin valuuttakurssi. Mutta ostimme halvemmalla kuin muut, tutulta agentilta, 89851522223 Kiitämme, että tällaisia alennuksia on olemassa. Mutta on sääli, että tällaisia alennuksia on vain syksyllä ja keväällä. Jos olisi enemmän tällaisia alennuksia, niin matkustaisimme useammin ja voitaisiin viedä koko suku mukaan)

avatar

Ja niin kauan kuin muistot ovat tuoreina kuin koskaan, haluan jakaa ne kanssanne! Tähän hotelliin saavuimme toistamiseen ja olimme erittäin iloisesti yllättyneitä - SE ON VIELÄKIN KORKEAMMALLE TASOLLE! - aikuisten baari avautui upealla näköalalla 4. kerroksessa, konditoria siirrettiin aula-baariksi, (nyt se sijaitsee loogisemmin), rentoutusallas muuttui intiimimmäksi remontin jälkeen. Ystävät! Meillä oli elämyksellinen, mieleenpainuva, upea loma AKRA KEMER 5* -hotellissa! Ja sen tekevät hotellin työntekijät! Tässä hotellissa kaikki vieraat ovat tervetulleita kuin omat ystävät! Kaikki ovat ystävällisiä, avuliaita ja huomaavaisia! Vastaanoton työntekijät Murat ja Mehmet pyrkivät ja menevät jopa 1 % hotellin täyttöasteella kohti turisteja löytämällä sopivia huoneita. He kirjaavat jokaisen pyynnön, tarjoavat vaihtoehtoja. Animointitiimi - värikkäitä, persoonallisia, charmantteja! Aleksandr, Lena, Olja - Kiitos kaikista aktiviteeteista ja yhteisestä ajasta, teillä tehtiin jokainen päivä kirkkaammaksi, urheilullisemmaksi ja mielenkiintoisemmaksi! Stefan - kiitos tenniksestä, tikanheitosta ja keskusteluista, olen iloinen tapaamisestamme! (mutta voitin sinut tenniksessä))) Apolli - muistamme pitkään, pitkään (seuraavaan vierailuumme asti) teidän ilmeenne ja positiivisen asenteenne (ja suuri kiitos hullusta golfista). En ole tutustunut lasten animaatiotiimiin - mutta heidän ympärillään pyöri aina paljon onnellisia lapsia, olen varma, että hekin ovat tuhmaisia! Kaikkien baarien työntekijät ovat suuria taitureita! - nopeat, positiiviset, ystävälliset! Cocktaileja maistuvia, palvelu erinomaista! Keittiön työskentelyä ei voi olla huomaamatta - kaikki on erittäin maukasta, monipuolista ja teemallista! Kokit ovat taitavia! Elena guest relation - kiitos siitä, että kaikki pyyntömme otettiin huomioon! Jos minulta kysytään, palaisinko AKRA KEMER 5:iin? - vastaus 1 % KYLLÄ!

avatar

Tähän hotelliin katseltiin kauan. Päädyimme sinne vahingossa ja päätimme jatkaa lomaa ja varasimme hotellin 4 päiväksi. HOTELLI YLITTI KAIKKI KIITOKSET! HUONEET: Kaikki on puhdasta, siistiä, huoneessa on kaikki tarvittava, tilavaa ja valoisaa. Asuimme näköalalla oranssia kohti ja iltaisin oli meluisaa ja hotellin ilmastointilaitteiden ääni oli jatkuvaa. Mutta tämä on huonekohtaista. Kannattaa ottaa näköalalla uima-altaalle. UIMA-ALLAS: Puhdas, mielenkiintoisen muotoinen tummalla pohjalla, baari keskellä vesiputouksen alla. Aurinkotuoleja oli aina tarpeeksi. RAVINTOLAT: RUOKA tässä hotellissa ylittää kaikki kiitokset! Aina monipuolista, kauniisti tarjoiltua ruokaa, on 18+ alue. Erikoismenu ravintolassa oli erittäin herkullista. Vettä tarjoillaan laseissa. Ainoa miinus oli hidastunut henkilökunta, sekä pöytien siivouksen nopeus ja laatu. À la carte -ravintola oli perinteinen mutta kaunis näköala turkkilaisesta. Siellä tarjoillaan turkkilaista aamiaista à la carte -periaatteella. Katolla on 18+ baari klo 23 asti. Mielenkiintoinen paikka. RANTA JA LAITURI. ERITTÄIN KAUNIS NÄKYMÄ LAITURILTA. Rannalla aurinkotuoleja on aina, vaikka tulisikin klo 12.. Laiturilla on baari juomille. Venäläisiä on noin 15%. Viihdettä: Tanssia, joogaa, minigolfia, pöytätennistä, jalkapalloa, lasten miniklubilaiset ajelevat banaanivenettä. Iltaisin ohjelmassa on show-esityksiä, karaokea, diskoja. Yleisesti ottaen pidimme tästä hotellista todella paljon. Palaamme ehdottomasti.

avatar

Ensimmäistä kertaa lensin Turkkiin keväällä, aiemmin olin aina ollut siellä kesällä. Ainoa miinus - kylmä vesi +18 (minulle se on kylmä), mutta se on sään miinus, ei hotellin. Alue ei ole suuri, mutta kaikki on järjestetty niin, että tunnet olon mukavaksi. Ei ole ruuhkaa eikä jonoja missään. Aurinkotuoleja on aina vapaana sekä rannalla, laiturilla että uima-altaalla. Vaikka hotellissa ei ollut täyttä kapasiteettia, ihmiset olivat siellä, mutta kukaan ei häirinnyt toisiaan. Viihde - loistavaa!!!, aina positiivisella mielellä, he juttelevat kanssasi, antavat neuvoja. Jopa illan sateet eivät sekoittaneet heitä, he löysivät aina ratkaisun ja yrittivät tehdä aikamme hauskemmaksi ja ikimuistoisemmaksi. Erityiskiitos Helenalle ja Aleksandrille!!! Erityiskiitos myös ruoalle. Ruoka oli huippuluokkaa!!! Toki, ne jotka menevät nimenomaan syömään - löytävät aina jotain moitittavaa, me menimme nauttimaan luonnosta ja levosta ja ruoka todella edisti tätä. Kokeilimme keittiömestareiden ruokia, ne olivat jumalaisia!!! Mansikka oli uskomattoman makeaa!!! Oman valmistuksen voi oli poikkeuksellisen herkullista!!! Useita juustolajikkeita, oliiveja, vihreitä... voisin luetella pitkään. Useita lihalajeja, kalaa, erityisesti kevyesti suolattua punaista se on ihan huippua!!! Pähkinöitä, makeisia...... Ruokaa oli paljon ja se oli upeaa. Alkoholi oli ensiluokkaista!!! Erityiskiitos huoltopalvelulle. Tarjoilijat olivat aina ystävällisiä ja nopeita. Huoneet olivat puhtaita, julkisissa vessoissa saattoi kävellä paljain jaloin. Yhteenvetona, jos sinulla on mahdollisuus vierailla tässä hotellissa, lennä, älä epäröi. Se on sen arvoista. Tietenkin sanot, että, no joo, hinta mikä se on, mutta olen ollut myös kalliimmissa hotelleissa, joita en suosittelisi. Kiitos vielä kerran hotellin johdolle ja työntekijöille.

avatar

Arvostelija ei antanut kattavaa kuvausta hotellissa vietetystä lomasta. Haluaisin jakaa yksityiskohtaisemmin kokemuksiani lomasta hotellissa.

avatar

Arvostelija ei antanut yksityiskohtaista kuvausta hotellissa vietetystä lomasta. Haluaisin jakaa yksityiskohtaisemmin ajatuksiani hotellissa vietetystä lomasta.

avatar

Arvostelija ei antanut yksityiskohtaista kuvausta hotellissa oleskelusta. Haluan jakaa yksityiskohtaisemmin kokemuksiani hotellissa ollessani.

avatar

Kirjoittaja ei antanut yksityiskohtaista kuvausta hotellilomastaan. Haluaisin jakaa kokemuksiani lomastani hotellissa yksityiskohtaisemmin.

avatar

Kirjoittaja ei antanut perusteellista kuvausta hotellissa vietetystä lomasta. Haluaisin jakaa tarkemmin omia kokemuksiani lomasta hotellissa.

avatar

Perhe lomaili elokuussa. Saavuimme hotelliin aamulla (kaikki tiedämme, että sisäänkirjautuminen on klo 14:), joten kysyimme missä voimme vaihtaa vaatteita ja lähdimme heti rannalle. Ranta on pientä pikkukiveä, voit kävellä hiljalleen ilman kenkiä, voit mennä mereen joko kävellen tai hyppäämällä laiturilta. Aurinkotuoleja riittää kaikille, kiinnitin huomiota tähän myöhemmin, jotkut arvosteluissa sanoivat että niitä ei ole tarpeeksi, tarkoitan päivällä. Kirjauduimme sisään ennen lounasta. Saatiin huone toisesta kerroksesta, kuten pyysimme näköalalla uima-altaalle. Huone oli siisti. Äänieristys vaikuttaa normaalilta, meille tultiin huoneeseen noin klo ::. En kuullut naapurihotellien kovaa musiikkia, tuntui siltä että Akra Kemer oli itse äänekäs. Henkilökunta oli avuliasta ja valmiina auttamaan missä tahansa asiassa. Animaatio oli myös hyvää. Hotellissa oli venäläisiä 5/ ja 5/ muista maista ja kaikki tulivat hyvin toimeen, kaikki tulivat rentoutumaan (pelasivat erilaisia urheilupelejä ja lauloivat karaokea). Ruoka oli hyvää, kaikki oli herkullista, piti ottaa ylimääräinen vatsa, halusi kokeilla kaikkea. Toivottavasti palaamme vielä kerran hotelliinne.

avatar

Vahva eurooppalainen viisikko. Vietettiin viikko marraskuun lomalla, 7 yötä 2 aikuista ja 13-vuotias teini, lento Moskovasta Southwindiin (turkkilainen halpalentoyhtiö, ei ollut mieluinen, mutta ei liittynyt hotelliin millään tavalla), hinta oli 245 tuhatta. Varasimme matkan Pegasuksen tarjouksen kautta. Nykyisessä tilanteessa erinomainen hinta-laatusuhde. Tärkeää tietää - hotelli on täysin eurooppalainen kaikin tavoin: asiakaskunta, aktiviteetit, infrastruktuuri, ruoka. Täällä ei ole valtavaa aluetta, äänekkäitä nuorten bileitä, hotellin Miss-kisa tai venäläisten pop-tähtien esiintymisiä. Mutta! Kaikki on harkittu pienimpiin yksityiskohtiin, laadukasta ja ensiluokkaista. Huoneet. Meillä oli paranneltu huone näköalalla ympäristöön. Itse huone oli ihana. Vastaava kuvausten ja valokuvien kanssa. Mutta saimme näkymän viereiselle Orange countylle, missä iltaisin musiikki soi kovaa ja ilmanala humisee ikkunoiden alla kovaa. Pyydettiin vaihtamaan huonetta. Kunnioitus vastaanoton työntekijöille, ilman ongelmia siirryimme seuraavana päivänä toiselle puolelle. Viimeisenä päivänä pidensivät huonettamme kahdella tunnilla ilmaiseksi, erittäin mukavaa! Ja muuten, meidät majoitettiin myös aiemmin kuin oli sovittu aika, noin kello 1:3 yöllä. Ruoka. Erittäin erittäin arvokasta. Valtava valikoima: kalaa, lihaa, mereneläviä, vihanneksia, yrttejä, hedelmiä (esimerkiksi omenat, persikat, päärynät, kokonaisina, eivätkä paloina, myös herkullisimpia mansikoita marraskuussa, vesimeloneita, meloneja jne.), jälkiruokia, leivonnaisia, juustoja ja kaikenlaisia lihaherkkuja, järjestetään teemallisia illallisia. Laadukasta alkuperäistä alkoholia. Myös mahdollisuus käydä a la carte -ravintoloissa, tarvitsee vain varata etukäteen. Kävimme kaikissa neljässä, paras oli italialainen. Mutta aasialainen petti, ei ollenkaan herkullinen. Lounastimme aina rannan kahvilassa, listan mukaan. Ihana Dentex-kala, meriahven, mustekalat. Hyvää ohutta pohjalla olevaa pizzaa. Tarjoilijat ovat positiivisia ja nopeita, pöydät ovat puhtaat, tilaukset toimitetaan nopeasti. Ranta. Se on erinomainen. On laituri aurinkotuoleilla ja baarilla, neljä portaat rantautumiseen, voi hyppiä, rannalla on myös 16+ -alue, suihku, pukuhuoneet, wc:t, kaikkialla siisteys. Aamuisin rannalle ui syötetyt kalat, erillinen ajanviete aamuisin ruokkia niitä, laiturilla jopa suuri säiliö, jonne laittavat eilisen leivän näitä tarkoituksia varten. Todella hienoa! Useita uima-altaita: rentoutumiseen, missä ei ole melua, lastenallas, sisäallas, vesiliukumäkineen, jopa baari suoraan vedessä yhdessä altaista. Joka ilta kaikki altaat puhdistetaan vesipölynimurilla). Virkistys. Toimii erinomainen tiimi nuoria. Yleisesti ottaen on paljon vaihtoehtoja urheilullisiin aktiviteetteihin, ja ihmiset jakautuvat kiinnostusten mukaan. On joogaa/pilatesta, vesijumppaa, pomppulinnoja altaassa, ammuntaa, kuten ampumaradalla, minigolf, pingistä, tennistä, rantalentopalloa, joskus on harjoituksia kutsutuilla ohjaajilla, esimerkiksi kangoboots ja niin edelleen. Kaikki on hyvin pehmeää, sydämellistä ja positiivista, sopii kaikille valmistautumisen tasoille. Illalla miellyttäviä esityksiä. Vuorottelevat tanssi-, laulu- ja akrobatiaesitykset. Lapsille on lastenkerho, illalla lasten diskot. Esitysten jälkeen aikuisten disko. Alue. Erittäin pieni. Kaikki on kompaktisti, mutta erittäin ergonomisesti. Missään ei tuntunut tilan puutetta tai ahtautta. Emme kovin halunneet lähteä alueen ulkopuolelle kävelylle. Hyvä spa, ilmainen hamam ja sauna. Asiakaskunta. Pääasiassa eurooppalaisia, paljon keski-ikäisiä ja vanhempia ihmisiä. Saksalaisia, itävaltalaisia, belgialaisia, brittejä, ranskalaisia jne. Venäläisiä pääasiassa perheiden kanssa. Lapsia ei ole kovin paljon. Yleisvaikutelma. Loistava. Hotelli herättää vahvan halun palata. Mahdollisesti se ei sovi niille, jotka tykkäävät venäläisistä hotelleista Turkissa, äänekkäistä bileskenaarioista ja niille, joille valtava alue on tärkeä. Se sopi meille täydellisesti kaikilla osa-alueilla. Yksityiskohtana voi mainita vain yhden asian: naapurihotellien läheisyyden vuoksi joskus epämukava tilanne, kun musiikki soi joka suunnasta, syntyy melusaaste rannalla. Muuten kaikki on yksinkertaisesti hienoa. Suosittelen ehdottomasti vierailemaan!

avatar

Arvostelija ei antanut yksityiskohtaista kuvausta hotellissa oleskelusta. Haluan jakaa yksityiskohtaisemmin kokemuksiani hotellissa yöpymisestä.

avatar

Tässä olemme palanneet unohtumattomalta lomalta Akra Kemer 5:stä. Jos voisin antaa teille yhden tähden, antaisin sen. Niin taitavia, henkilökunta on huomaavaista ja hymyilevää. Animointi!!! Se on erillinen aihe, tämän hotellin sielu. Mieheni juhli juhliaan, valmistin hänelle yllätyksen, laulun omassa esityksessäni, pyysin apua Saschalta (tanssi, voimistelu), erityiskiitos avusta. Ennen iltaesitystä päälavalla esitin onnitteluni rakkaalleni. Tällaisista hetkistä suuri kiitos. Hotellista oli lahja huoneessa (ilmakuplat, pullo viiniä ja makeisia). Saavuimme klo 01.00, meille tarjottiin aamiaista ja tänä aikana löysivät meille vapaan huoneen. Huoneessa kaikki tarvittava kosmetiikka (partahöyläsetti vaahtoineen, hammastahna, hammasharjat) Rantakassi lahjaksi! Lähtiessämme pyysimme huoneen jatkoa, mutta viikonloppuna huoneet olivat täynnä, se ei haitannut meitä, koska hotellialueella on missä viettää aikaa. Lepohuone suurilla talleilla ja suihkuilla, kaikki mukavuuden varmistamiseksi. Meidän piti poistua hotellista klo 19.15, luovutimme huoneen klo 12, söimme lounaan, menimme rannalle, lepäsimme sohvalla, sitten illallistimme ja lähdimme yksityiskuljetuksella lentokentälle. On erittäin kätevää, että kuljetuksen voi tilata Venäjällä ja maksaa heti kortilla. Rannalla otimme aurinkoa laiturilla, erittäin pehmeät tyynyt, olla yksi nautinto. Meri on puhdas, laiturilta voi ruokkia kaloja, on leipäastia. Animointi ja urheilu yli kaiken ylistyksen. Lähtöpäivänä oli urheilupäivä, vesipyöräily, hyppy, jousiammunta, tikka, pilates, tanssit, vesijumppa. Jokainen, joka tarvitsee aktiivisuutta, löytää sen itselleen. Tarjoilijat baarissa luistimilla, liikkuvat salamannopeasti, olet juuri miettinyt ja tilaus on jo toimitettu! Kaikenlaisten tuontimerkkien alkoholi, paikallinen viini on myös erittäin laadukasta. Ruoka. Ei jonotusta eikä pitkiä pöytiä, kaikki mahtuu kompaktisti. Runsaasti erilaisia ruokia kaikenlaiseen vaativaan makuun. Ruoka on terveellistä ja laadukasta, aamiaisella tuorepuristettuja mehuja (porkkana, punajuur...

avatar

Hotellissa toista kertaa. Vietimme viikon Brändäys on tullut hyödyksi: alue on muuttunut - uudet uima-altaat, tummanvihreällä keraamisella laatalla päällystetyt, näyttävät erittäin tyylikkäiltä. Nyt kaikki altaat ovat lämmitettyjä. Mukava laskeutuminen altaisiin portaita pitkin. Uusi baari vedessä (altaassa) on suunniteltu siten, että kuumina päivinä siellä on varjo. Rentoutumisalueet rantapyyhkeiden ja altaiden välillä, joissa tarjoillaan lounaita ja joissa sijaitsee pääbaari, ovat entistä mukavampia - siellä on viihtyisiä pöytiä pehmeillä sohvilla. On hienoa, että otettiin käyttöön uusi palvelumuoto - tarjoilijat rullaluistimilla, mikä on kätevää ja nopeuttaa juomien toimittamista aurinkotuoleille. Aurinkotuoleihin on nyt ilmestynyt tyynyjä. Plussat, jotka olivat Barutessa ja jotka säilyivät Acressa: 1. Ruoka. Ruoka oli ja on erinomaista. Laadukkaita ja monipuolisia tuotteita. Acrella voit juuri olla lihomatta laajan ruokalistan ansiosta. Aamiaisella voit olla ottamatta kertaakaan munaruokaa viikon aikana. Erinomaiset jälkiruoat. Ulkona ei ole ruoanlaittoa (grillata illallisaikaan), mikä on silmälle miellyttävää - koko keittiö on piilotettu vierailta. Myöskään Gezlemea ei ole. 2. Palvelu. Vieraista huolehditaan. Samalla ei ole mitään tungettelevuutta - tarpeettomia keskusteluja vieraiden kanssa, hemmottelua lapsille - kaikki on hillittyä ja arvokasta. Illallisen teemasta tulee viesti WA:lla (esimerkiksi tänään meksikolainen keittiö, ja kaikki - ei mitään sombrerotanssijoita). 3. Alkoholi. Laaja valikoima tuotua alkoholia. Baareissa he valmistavat sinulle minkä tahansa cocktrailin, jonka haluat, listalla mainitaan vain perusasiat. 4. Alue. Ergonominen ja kompakti. Illan ja päivän levähdysalueet ovat hyviä. 5. Vapaat paikat ovat aina saatavilla. Tämä koskee aurinkotuoleja missä tahansa lepoalueella milloin tahansa, ravintolan pöytiä ja terassiravintolan pöytiä/sohvia iltaisin. Jonoja ei ole missään. Altaalla on tilaa, kukaan ei ahtaudu vierellesi, samoin myös meressä. 6. Meri. Rannalla on sininen lippu. Ranta on tavallinen, kuten kaikkialla Kemerissä. Pääsy on helppoa laiturilta, rannalla on portaat veteen, jotta et joudu kiville. 7. Palvelut on suunniteltu liikuntarajoitteisille/hitaasti liikkuville ihmisille. Monia vanhempia lomailijoita, ihmisiä apuvälineiden kanssa. Heille on portaat kaikkiin uima-altaisiin, erityisiä apuvälineitä altaisiin laskeutumista ja meressä käymistä varten, erilliset aurinkotuolit. Pääsy kaikkiin paikkoihin. 8. Urheilu. Erilaisia aktiviteetteja on paljon. Hotelli sijaitsee Kemerin pääkadulla, joka on erittäin kätevä päivittäisiin lenkkeihin. Juoksijoita on paljon. Mahdollisuus vuokrata polkupyöriä. 9. Sisäuima-allas. Ainoa päivittämätön uima-allas, mutta se ei ole miinus. Se on erittäin mukavalla paikalla, suuri, siellä on viileää vettä, vähän ihmisiä, mahdollisuus piiloutua kuumuudelta. Ja on erittäin miellyttävää pulahtaa sinne höyrysaunasta. 1. Kirjoitan ÄÄNEN puuttumisesta. Luin arvioita huonoista äänieristyksistä ja melusta naapurihotellista. Vierashuoneemme oli hotellin sisäpuolella - naapurihotellista ei kuulunut mitään - tämä on ratkaisu, mutta oman hotellin musiikki ja ilo kuuluvat. Yöllä klo 23 kaikki hiljenee. Oleskelumme aikana naapurit molemmin puolin vaihtuivat, emme kuulleet ketään kertaakaan, kuuluu vain, kun joku poistuu huoneesta käytävään, mutta tämä on normaalia kaikissa hotelleissa. Miinukset. 1. Sisustus on väsynyt. Huoneissa huoneet ovat vielä kunnossa, mutta kylpyhuoneet ovat jo kuluneet: kuluneet sekoittimet, epäsiistit eri pintojen liitokset (esimerkiksi maalattujen seinien ja kivisen allaslaudan välillä) - tämä näyttää epäsiistiltä. Kylpyhuoneissa ei ole pakotettua ilmanvaihtoa - suihkun jälkeen joudut jättämään kylpyhuoneen oven auki. Huomaat ummehtuneen hajun, se koskee myös yleisiä WC-tiloja ja spahan. 2. Spa. Epäkunniallinen hinta keskinkertaisesta standardista ohjelmasta. Kuorinta-vaahto-öljy 8$. 3. À la carte -ravintolat. Täydellinen pettymys (arvioin meren ja italialaisen). Parhaat paikat, paljon tarjoilijoita, tärkeitä johtajia, kaunista esillepanoa ja täysin mautonta: ylikypsä tonnikala mauilla kummelilohi, burrata-salaatti - burratan pussi otettiin pois pakkauksesta ja laitettiin lautaselle ilman mitään, carpaccion makua ei voi nauttia ja se on vaikea määrittää - sitä on lautasella noin kahdeksan grammaa... Eräässä pääravintolassa aasialaisen teemallisen illallisen aikana oli koko vitriini täynnä sushia - epämiellyttäviä, tästä voisi päätellä, että myöskään aasialainen ei maistu (pelinomainen). Mutta sahrami - turkkilainen à la carte -ravintola, siinä on ehkä hyvää, koska niiden oma keittiö (myös oletus). Esityksiä ja lasten aktiviteetteja en voi arvioida. Vaikka epäsuorasti - ei ärsytystä kirkuvista lapsista, ilmeisesti heillä on tekemistä. Suosittelen hotellia pareille, perheille teini-ikäisten lasten kanssa, vanhuksille. Lasten kanssa valitsisin ison klubihotellin, nuorille se saattaa olla tylsää. Hotelli pitää korkeaa tasoa, mistä olen henkilökunnalle ja johdolle erittäin kiitollinen.

avatar

Vietimme neljän tyttöystävän seurueessa huhtikuussa 223 jKr. On kulunut neljä päivää, enkä voi palata työuraa, kaikki oli niin upeaa, mukavaa, täysin rentouttavaa. Hotelli on loistava, ruoka oli viis plussaa, huone oli erinomainen (minibaari, tee, kahvi, silitysrauta, -lauta, hygieniatarvikkeet kaikki huoneessa), meri oli upea. Alue ei ollut kovin suuri, mutta kaikki oli fiksusti, toiminnallisesti ja siististi järjestetty (siivous oli kaikkialla huippuluokkaa), ja kirsikkana kakun päällä ANIMAATIO. Aleksandr ja Jelena, olette huippuja!!!!! Ammattilaisia omalla alallanne, en koskaan olisi uskonut, että animaatio voi olla niin nautinnollista, teidän onnistuu saada ihmiset rentoutumaan (vaikka emme olleetkaan kovin aktiivisia, katsellessamme teidän työtänne saimme positiivista energiaa), suuri kiitos. Suosittelen hotellia kaikille ystävilleni ja kollegoilleni, ette tule katumaan....

avatar

Tämä oli meidän häämatkamme tässä hotellissa. Hotelli on tietysti kulunut, mutta siisti, kodikas rauhallista lomaa varten. Huoneiden siivous on hyvää. Huoneessa on kaikki rentoutumiseen tarvittava - hammasharjasetti, partavesisetti, kosmetiikkatarvikkeita, hiustenkuivaaja, tohvelit, erittäin pehmeät kylpytakit, silitysrauta, silityslauta. Minibaari on erinomainen - vettä, limonadia, olutta, mehuja. Teevalikoima. Mutta tämä on tällaisten hotellien ketjun taso, kaikki on erinomaista ㉍. Itse hotelli ei ole suuri, mutta jos haluat viettää rauhallista aikaa uima-altaalla tai rannalla, tule tänne suoraan. Baareja hotellissa on tarpeeksi ja kaikkialla on erittäin hyvää alkoholia ja cocktaileja. Ruoka ei myöskään ole ongelma hotellissa. Pääruokalassa on istumapaikkoja niin sisällä kuin ulkona. Ei ole jonoja ruokaan, mikä miellytti minua. Alueella on myös 2 ravintolaa, jotka toimivat à la carte -periaatteella (valikosta), mitä kokeilimme oli herkullista ja sitä tarjoiltiin erittäin nopeasti. Jäätelöä saa sekä annoksina että palloina. Aulassa on mukava kaluste, jossa voi nauttia erinomaisia cocktaileja. En voi sanoa mitään lastenkerhosta, olimme ilman lapsia. Mutta lapsista huolehdittiin ja heille oli päivä- ja iltaohjelmaa. Rakastamme Kemeria ja palaamme ehdottomasti kaupunkiin, mutta en tiedä palaammeko tähän hotelliin (se riippuu hinnasta). Joka tapauksessa loma oli ihana 💗

avatar

Hotelli hurmaa ja haluaa palata yhä uudestaan Mahtava hotelli, jonne haluaa palata. Saavuimme 16. huhtikuuta, syntymäpäivänäni. Ja ehkä tämä oli yksi parhaista syntymäpäivistäni. Meille tarjottiin huone uima-allas- ja merinäköalalla, vaikka olimme varanneet maanäkymän, ehkä syntymäpäivän vuoksi, mutta erittäin mukavaa. Samana iltana varasimme pöydän à la carte -merenelävä-ravintolaan. Palvelu oli erinomaista, meitä onniteltiin kakulla kynttilöineen, se oli hyvin miellyttävää. Kaikki ruoka oli erittäin herkullista valmistettu, ja tämä pätee kaikkiin ravintoloihin ja kahviloihin. Ruoka ja juomat olivat kaikki laadukkaita. On jo kirjoitettu paljon siitä, että ravintolan valikoima hämmästyttää. Tarjoilijat ovat taktisia ja aina ajoissa. Kaikkialla oli siistiä, kaikki hohti. Huone siivottiin joka päivä laadukkaasti, kiitos huoneen siivoajallemme. Sängyt ja tyynyt olivat erittäin mukavia, vuodevaatteet rapisivat suorastaan, niitä vaihdettiin useammin kuin olisi tarvinnut. Baareissa palvelu oli nopeaa ja taktikkoita. Suuri kiitos lastenklubin animaattoreille Narminelle, Meliselle ja Fatihille - tyttäreni ei millään halunnut lähteä minimajasta. He hymyilevät aina ja ovat iloisia kaikille lapsille. Lapset rakastavat teitä. Tyttäreni itki kun oli aika lähteä. Iltaisin oli show-esityksiä ja viihdykettä niille, jotka halusivat rentoutua aulassa elävän musiikin ja laulun parissa, sekä mielenkiintoisia show-esityksiä päälavalla. Aleksandr ja Elena ovat aina ystävällisiä, aktiivisia - heidän kanssaan haluaa oppia tanssimaan yhä uudestaan ja uudestaan. Opin helposti ja yksinkertaisesti tanssimaan vatsatanssia Elenan kanssa ja tangoa ja salsaa Aleksandran kanssa. He tukevat aina keskustelunaihetta. Päivän aikana oli paljon erilaisia aktiviteetteja joka makuun. Henkilökunta on hotellin kruunu - yhtenäinen suuri perhe, joka tekee vieraiden loman mukavaksi ja muistettavaksi. Kaikki ovat erittäin ystävällisiä ja valmiita auttamaan ratkaisemaan minkä tahansa ongelman. Palasimme melkein vuorokausi sitten, mutta jo kaipaamme. Toivottavasti tapaamme vielä useita kertoja. Kiitos teille työstänne.

Palvelut ja mukavuudet
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Biljardi
 • Keilahalli
 • Puutarha
 • Ilmastointi
Näytä kaikki mukavuudet 42
Sijainti
Keskustaan
1.2 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

Ataturk Bulvan Kemer, Turkki

Hotellin läheisyydessä Akra Kemer, Kemerissä, Turkissa, on erilaisia nähtävyyksiä ja mukavuuksia. Joitain läheisiä paikkoja ovat:

1. Kemerin venesatama: Tämä venesatama sijaitsee lyhyen matkan päässä hotellista ja tarjoaa veneretkipalveluita sekä rantaravintoloita ja kauppoja.

2. Moonlightin puisto & ranta: Suoraan hotellin vieressä sijaitseva puisto tarjoaa hiekkaranta-alueen, vesiurheilutoimintaa ja kauniin rantakävelyn.

3. Kemerin kaupungin keskusta: Hotelli sijaitsee lähellä Kemerin kaupungin keskustaa, jossa vierailijat voivat löytää lukuisia kauppoja, ravintoloita, baareja ja yöelämävaihtoehtoja.

4. Kemerin julkinen ranta: Suosittu ranta-alue, täydellinen auringonottoon, uimiseen tai rantakahviloiden nauttimiseen.

5. Phaseliksen muinainen kaupunki: Tämä hyvin säilynyt muinainen kaupunki on lyhyen ajomatkan päässä Kemeristä ja tarjoaa ainutlaatuisen historiallisen kokemuksen raunioineen, amfiteattereineen ja kauniine rannikkomaisemineen.

6. Olymposin köysirata: Olymposin köysirata tarjoaa upeita panoraamanäkymiä Olympos-vuorelle ja sen ympäröivälle alueelle. Se on saavutettavissa Kemeristä ja tarjoaa ikimuistoisen kokemuksen.

7. Tahtalin vuori: Vierailijat voivat ottaa köysiradan ylös Tahtalin vuorelle ja nähdä henkeäsalpaavia näkymiä Välimeren rannikosta ja Taurus-vuoristosta. Nämä ovat vain muutamia nähtävyyksiä ja kiinnostavia paikkoja, jotka löytyvät Akra Kemerin hotellin ympäriltä Kemerissä, Turkissa.

map
Akra Kemer
9.1 Lomakeskus

Keskustaan1.2

Hotellista

Tietoja

Akra Kemer on luksushotelli, joka sijaitsee maalauksellisessa Kemerin kaupungissa Turkissa. Se tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät Välimerelle ja ympärillään on vehreys ja vuoret. Hotellissa on erilaisia kauniisti suunniteltuja ja mukavia huoneita erilaisille vieraille. Näitä ovat standard huoneet, perhehuoneet, sviitit ja huvilat. Jokainen huone on elegantisti sisustettu ja varustettu moderneilla mukavuuksilla, kuten ilmastoinnilla, minibaarilla, taulu-TV:llä, Wi-Fi:llä ja oma kylpyhuone. Joissakin huoneissa on myös parveke, josta on upea näköala merelle tai puutarhaan. Akra Kemerin vieraat voivat nauttia kulinaarisesta matkasta hotellin useissa ravintoloissa. Pääravintola tarjoilee runsaan buffetaamiaisen, lounaan ja illallisen, joissa on laaja valikoima kansainvälisiä ja turkkilaisia ruokia. On myös à la carte -ravintoloita, jotka erikoistuvat italialaiseen, mereneläviin ja perinteiseen turkkilaiseen keittiöön. Hotellissa on myös useita baareja ja kahviloita, joissa vieraat voivat nauttia virkistävistä juomista ja välipaloista päivän aikana. Mukavan majoituksen ja hienojen ruokailumahdollisuuksien lisäksi Akra Kemer tarjoaa joukon tiloja ja palveluja vierailleen. Niihin kuuluvat suuri ulkouima-allas, kuntokeskus, kylpylä- ja wellness-keskus, oma ranta-alue ja lasten leikkipaikka. Hotelli järjestää myös erilaisia viihdeohjelmia, kuten live-musiikkiesityksiä ja teemailtoja. Lisäksi siellä on kokous- ja konferenssitiloja liikematkailijoille. Kaiken kaikkiaan Akra Kemer tarjoaa ylellisen ja rentouttavan majoituskokemuksen kauniilla huoneillaan, herkullisilla aterioillaan ja moitteettomalla palvelullaan. Olitpa sitten perhelomalla, romanttisella lomalla tai liikematkalla, tämä hotelli takaa unohtumattoman vierailun Kemerin kaupungissa, Turkissa.

Ranta

Akra Kemer Beach, joka sijaitsee viehättävässä rannikkokaupungissa Kemeriassa Turkissa, on todellinen paratiisi rannan ystäville. Sen kristallinkirkkaat turkoosit vedet, pehmeä kultainen hiekka ja upea vuoristoinen tausta tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän luonnon kauneutta ja rauhaa. Ranta on hyvin hoidettu ja moitteettoman puhdas, mikä tekee siitä täydellisen paikan auringonottoon, uimiseen tai yksinkertaisesti rentoutumiseen lämpimän Välimeren auringon alla. Akra Kemer Beachin rauhalliset vedet ovat ihanteelliset perheille ja lapsille turvallisen meripäivän viettämiseen. Niille, jotka etsivät seikkailuntäyteisempää kokemusta, on saatavilla erilaisia vesiliikuntalajeja, kuten vesijetillä ajoa, leijalautailua ja banaaniveneilyä. Rannalla on myös välineitä rantalentopalloon, mikä tekee siitä suosikkikohteen urheiluharrastajille. Kauniin rannan lisäksi Akra Kemeriin kuuluu valikoima palveluita, jotka parantavat vierailijoiden kokemusta. Siellä on useita rantabaareja ja ravintoloita, joissa voit nauttia herkullisesta paikallisesta ruoasta samalla ihaillen henkeäsalpaavia merinäkymiä. Rantaclubit tarjoavat mukavat aurinkotuolit ja aurinkovarjot, jotta vierailijoilla on mukava ja nautinnollinen oleskelu. Akra Kemer Beach hyötyy sijainnistaan ​​Kemerissä, kaupungissa joka tunnetaan vilkkaasta yöelämästään ja viihdetarjonnastaan. Aurinkoisen päivän jälkeen vierailijat voivat tutustua Kemerin vilskeeseen, nauttia ostoksista tai nauttia herkullisen aterian monista ravintoloista, jotka tarjoavat laajan valikoiman kansainvälisiä ja turkkilaisia keittiöitä. Yhteenvetona voi todeta, että Akra Kemer Beach on todellinen helmi Turkin Rivieralla. Se yhdistää luonnon kauneuden, rauhallisuuden ja vilkkaan ilmapiirin, mikä tekee siitä ihanteellisen kohteen kaikenikäisille rantalomailijoille. Olitpa sitten etsimässä rentoutumista, seikkailua tai haluat vain nauttia upeista maisemista, tämä ranta Akra Kemeriassa tarjoaa unohtumattoman kokemuksen.

Lapset

Akra Kemeri, Kemer, Turkissa on useita aktiviteetteja lapsille. Joitakin vaihtoehtoja ovat:

1. Vesipuistot: Alueella on useita vesipuistoja, kuten Moonlight Park & Beach tai Beldibi Aqua Park, joissa on liukumäkiä, uima-altaita ja vesiaktiviteetteja lapsille.

2. Rannat: Alue tunnetaan kauniista rannoistaan, kuten Moonlight Beach tai Kemer Beach, joissa lapset voivat nauttia hiekkalinnojen rakentamisesta, uimisesta tai rannapeleistä.

3. Seikkailupuistot: Paikat kuten Three Islands Park tai Olympos Cable Car tarjoavat seikkailuaktiviteetteja kuten zipline, vaijeriradat ja panoraamanäköaloja, jotka voivat olla hauskoja lapsille.

4. Vene- retket: Perheet voivat tehdä veneretkiä tutkiakseen rannikkoa ja vierailla läheisillä saarilla. Nämä retket sisältävät usein uinti pysähdyksiä, snorklausta ja joskus jopa merirosvoteemaisia aktiviteetteja lapsille.

5. Delfiini- ja hylje-esitykset: Lähellä Antalyassa sijaitseva Sealanya Dolphinpark tarjoaa esityksiä, joissa lapset voivat oppia delfiineistä ja hylkeistä sekä olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa.

6. Ratsastus: Alueella on useita ratsastustalleja, jotka tarjoavat ratsastuskokemuksia lapsille. He voivat nauttia leppoisasta ratsastuksesta luonnossa tai ottaa oppitunteja oppiakseen ratsastamaan.

7. Minigolf: Kemerissä on useita minigolf-ratoja, joissa lapset voivat pitää hauskaa pelatessaan minigolfia perheensä tai ystäviensä kanssa.

8. Akvaariot: Antalyassa sijaitseva Antalya Aquarium, johon pääsee helposti Kemer

Viihde

Kemer, Turkki, hotelli 'Akra Kemer' lähellä on useita viihdealternatiiveja.

1. Kemer Marina: Satama sijaitsee lähellä ja tarjoaa erilaisia viihdevaihtoehtoja kuten venekierroksia, purjehdusmatkoja ja jahtivuokrausta. Voit tutkia kaunista rannikkoa, uida kristallinkirkkaissa vesissä ja nauttia vesiliikuntaharrastuksista.

2. Moonlight Park & Beach: Tämä viihdeparkki rannalla sijaitsee kävelymatkan päässä hotellista. Siellä on vesiliukumäkiä, uima-altaita, viihtyisiä baareja ja ravintoloita. Voit viettää hauskan päivän täällä perheesi tai ystäviesi kanssa.

3. Kemer Go-Kart: Tämä go-kart-rata, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä hotellista, on suosittu nähtävyys sekä aikuisille että lapsille. Kilpaile ystäviesi tai perheesi kanssa ja koe go-kartingin jännitys.

4. Dolusu Park: Kemerin keskustassa sijaitseva Dolusu Park tarjoaa erilaisia huvilaitteita ja aktiviteetteja lapsille. Se on loistava paikka perheille viettää hauska päivä.

5. Phaselis Ancient City: Jos olet kiinnostunut historiasta ja kulttuurista, voit vierailla Phaselis Ancient Cityssä. Se sijaitsee noin 20 minuutin päässä hotellista. Tutustu raunioihin, kävele antiikin sataman vierellä ja nauti kauniista maisemista.

6. Kemerin yöelämä: Kemer tarjoaa vilkkaan yöelämän lukuisine baareineen, yökerhoineen ja diskoineen. Voit lähteä illalla kokemaan elävää ilmapiiriä ja nauttimaan livemusiikista, tanssista ja viihteestä. Nämä ovat vain muutamia viihde vaihtoehtoja hotellin 'Akra Kemer' lähellä. Hotellin henkilökunta voi myös antaa sinulle lisätietoja ja suosituksia mieltymystesi mukaan.

Vesitoiminta

'Akra Kemer' -hotellissa Kemerissä, Turkissa vieraat voivat nauttia erilaisista vesitoiminnoista niin uima-altaalla kuin rannallakin. Uima-allasaktiviteetit: Hotellissa on suuri ulkouima-allas, jossa vieraat voivat virkistäytyä pulahduksella tai vain loikoilla aurinkotuoleissa. Altaalla on myös erillinen lasten allas, joten se sopii hyvin perheille, joissa on lapsia. Vieraat voivat nauttia uimisesta tai auringonotosta kauniin maiseman ja palmupuiden ympäröimänä. Ranta-aktiviteetit: Hotellilta lyhyen kävelymatkan päässä sijaitseva ranta tarjoaa loistavan mahdollisuuden vesiaktiviteetteihin. Vieraat voivat osallistua erilaisiin vesilajeihin, kuten vesiskootterilla ajamiseen, varjo- tai banaaniveneajeluihin. Hotelli voi tarjota vuokrauspalveluita näihin aktiviteetteihin tai ohjata luotettaviin paikallisiin myyjiin. Välimeren kristallinkirkkaat vedet tekevät siitä myös täydellisen paikan uimiseen ja snorklaamiseen. 'Akra Kemer' -hotellilla on myös muita mukavuuksia, kuten kylpylä, kuntokeskus ja useita ruokailuvaihtoehtoja. Olit sitten mieluummin rentoutumassa uima-altaalla tai jännittävissä vesi seikkailuissa rannalla, 'Akra Kemer' -hotellilla on runsaasti vaihtoehtoja pitää sinut viihdytettynä vierailusi aikana.

Kysymykset

1. Missä Akra Kemer -hotelli sijaitsee? Akra Kemer -hotelli sijaitsee Kemerissä, Turkissa.

2. Mikä on sisään- ja uloskirjautumisaika Akra Kemerissä? Sisäänkirjautumisaika Akra Kemerissä on yleensä klo

14.00 ja uloskirjautumisaika klo

12.

00.

3. Kuinka monta huonetta Akra Kemerillä on? Akra Kemer -hotellissa on yhteensä 357 huonetta, mukaan lukien standardihuoneita, sviittejä ja huviloita.

4. Mitä mukavuuksia on saatavilla Akra Kemer

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Viihde ja rentoutuminen
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Biljardi
 • Keilahalli
 • Puutarha
 • Squash-kentät
 • Kaupat
 • Dart-lauta
 • Golf(mini)
Huoneen mukavuudet
 • Ilmastointi
 • Minibaari
 • Tallelokero
 • Hiustenkuivaaja
 • TV
 • Kaapeli-/satelliitti-tv
 • Suihku
 • Jaettu kylpyhuone
 • Kylpyhuoneessa
 • Höyryhuone
Hotellin mukavuudet
 • Ravintola
 • Valuutanvaihto
 • Hissi
 • 24-tunnin vastaanotto
 • Liikkeitä hotellissa
 • Muistoesineet/lahjatavarakauppa
 • Kokoustila
 • Kokoushuoneet
Lisäpalvelut
 • Lentokenttäkuljetus
 • Pesula
 • Kuivapesupalvelu
Vesitoiminnot
 • Uima-allas
 • Sauna
 • Spa- ja wellness-keskus
 • Sukellus
 • Sisäuima-allas
 • Ulkoallas
Perheille lapsien kanssa
 • Lastenhoito
 • Leikkipaikka
 • Lastenkerho
 • Lastenallas
 • Lastenhoito- ja aktiviteettitarjonta
Rannan tyyppi
 • Yksityinen ranta
Hotellin arvostelu Akra Kemer
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.