Turkki, Antalya

Sherwood Exclusive Lara Arvostelut

Kopak Cayı mevkii - Kundu Antalya, Turkki Hotelli
Keskitasoinen
7 tarjousta alkaen 7 EUR Katso tarjous
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Katso tarjous —

Sherwood Exclusive Lara vierasvahvistetut arvostelut

Yhteensä 36 arvostelua

avatar

Olimme kesäkuussa 2022. Hotelli miellytti meitä kovasti. Meillä oli myös rapuja ja katkarapuja 😂 juomat baarissa lasissa. Palvelu oli huippuluokkaa. Haluaisimme palata sinne. Ranta oli hyvä ja puhdas. Allas oli eri syvyyksiä. Suosittelen siis.

avatar

Hyvää iltaa! Olimme tässä hotellissa kesäkuun alussa 2023, huoneet olivat vanhanaikaisia, alue kompakti, kaikki lähellä ja hyvin sijoitettu, vesipuisto mahtava, hyvä alkoholi, herkullinen ruoka, katkaravut, ravut, simpukat - sellaista ei ollut, punaista kalaa oli, mansikat erittäin herkullisia, vesimelonit, melonit. Kahvilassa hyvää kahvia ja leivonnaisia. Emme osallistuneet aktiviteetteihin, en osaa sanoa mitään. Paljon perheitä lapsineen. Pää ravintolassa on 18+ alue, voi syödä ilman lasten kirkumista. Ja 18+ uima-allas on. Emme käyneet illanäytöksissä. Äänieristys on normaali, naapureita ei kuulunut.

avatar

Vietimme loistavaa aikaa ystäviemme kanssa, hotellissa emme ole ensimmäistä kertaa, kaikki oli jälleen hyvin, ruoka oli erinomaista, minibaari täyttyy päivittäin oluella, mehuilla, soodalla, vedellä... ulkouima-allas oli lämmitetty, ja uimme joka päivä. Animaatio-ohjelma oli mahtava, oli diskoa, lastendiskoa... Ruokalasta löytyi mitä tahansa halusit, kalaa, kanaa, ankkaa, lammasta, kalkkunaa, naudanlihaa, erilaisia hedelmiä, jopa eksoottisia, leivonnaiset olivat herkullisia. Kävimme kaupungilla kävelemässä, ostimme bussikortin hotellia vastapäätä... Rakastamamme Turkki oli jälleen loistava.

avatar

Hotelli yleisesti ottaen oli erittäin miellyttävä. Merenelävät olivat lähes joka päivä saatavilla. Laaja valikoima ruokia jokaiseen makuun. Hedelmiä oli aina runsaasti tarjolla. Jäätelöä oli koko päivän rannalla. Alkoholi oli laadukasta tuontitavaraa. Heikko kohta oli lasten animaatio-ohjelma, mutta se johtui ilmeisesti kauden lopusta. Lasten animaattori oli turkkilainen tyttö, ensimmäistä kertaa näen vanhemman animaattorin. Satunnaisesti myös turkkilainen poika ohjasi lasten animaatiota. Venäjänkielisiä animaattoreita ei ollut, ei aikuisille eikä lapsille. Vasta lähtöpäivänämme ilmestyi suloinen venäläinen tyttö lasten animaattoriksi, onnistuimme keskustelemaan hänen kanssaan, hän oli työskennellyt hotellissa jo viime vuonna. Lapsille oli tarjolla ruokaa, jopa purkkiruokaa, sekä hedelmäisiä jogurtteja juotaviksi ja lusikalla syötäviä. Jekaterina on ihana tyttö, puhuu venäjää ja ratkaisee ongelmia, hänet löytää guest relationista, hän järjesti meille maksuttoman huoneen pidennetyn oleskelun 12-14 tuntiin. Suosittelen hotellia.

avatar

Arvostelijalla ei ollut kattavaa kuvailua hotellissa oleskelusta. Haluan jakaa yksityiskohtaisemmin kokemuksiani hotellissa oleskelusta.

avatar

Arvostelija ei antanut kattavaa kuvausta hotellissa vietetystä lomasta. Haluaisin jakaa tarkemmin omia kokemuksiani hotellilomasta.

avatar

Tässä hotellissa lepäilimme mieheni kanssa 5. - 12. marraskuuta. Aloitan plussista. (Vaikka kaikessa, mikä on plussaa, voi löytää miinuksia. Mutta me emme erityisemmin kitisseet, ja jos löysimme, yritimme olla kiinnittämättä huomiota). Saavuimme hotelliin noin klo 1 yöllä. Saimme heti avaimet huoneeseemme suoraan merinäköalalla ja panoraamaikkunoilla! Kirjauduimme sisään. Ehdittiin aamiaiselle. Mutta vaikka emme olisi ehtineet, olisimme löytäneet jotain syötävää. Hotellissa on ympärivuorokautinen ruokailu. Aamiaisen loputtua avautuvat konditoria ja kioski, jossa on shawarmaa, paistettuja siipiä ja hampurilaisia. Lounas pääosin ravintolassa ja rannan baarissa. Illallinen pääasiassa a la carte -ravintoloissa. Jos siitä ei vieläkään riittänyt, voi poiketa yöllisessä ravintolassa (kävimme siellä vain kerran - otimme välipalaa lentokentälle, koska emme ehtineet illalliselle). Siellä on hedelmiä, voileipiä, lasten cocktaileja pakkauksissa. Ruoka on normaalia ja herkullista. Kaikki, kuten aiemmissa arvosteluissa on kirjoitettu. Alue on vihreä ja hyvin hoidettu. Kissoja on paljon. Ne ovat kaikkialla. Mutta me rakastamme kissoja, joten se ei haitannut meitä. Kuitenkin niiden jäljet sohvalla ravintolassa jopa meitä vaikuttivat)) Henkilökunta on kohteliasta, mutta vähäinen venäjän kielen taito joskus ärsyttää. Mutta pikemminkin se on meidän ongelma)) Siivous tapahtuu päivittäin, mutta ei mikään erityisen tarkka! Vaikka se ei ikinä haittaa meitä. Kävelimme huoneessa tossuissa. Emme ryömien lattialla vanulapun kanssa) Hotellissa juhlistimme mieheni juhlia. Ilmoitimme siitä guest relationsille. Ihanainen Ayten lahjoitti meille illallisen a la carte -ravintolassa. Valitsimme turkkilaisen (erittäin huomaavainen palvelu, herkullista ruokaa, happy birthday to you -laulu ja erittäin herkullinen kakku kynttilöillä lahjaksi)! Kyllä, vielä pullo viiniä, hedelmiä ja makeisia huoneeseen. Pieniä asioita, mutta mukavaa. Ranta on hyvä, meri oli lämmin. En yleensä ole veden ystävä, varsinkaan kylmässä vedessä. Mutta tänä vuonna uin ilolla ja vapaaehtoisesti!)) Venäläisiä on hotellissa vähän. Pääasiassa saksalaisia ja englantilaisia eläkeiässä. Yleisesti ottaen olemme tyytyväisiä lomaamme. Halusimme venyttää kesää, merta, aurinkoa, rentoutumista, herkullista ruokaa ja paljon makoilua)). Ja sen me saimmekin!

avatar

Oleskelimme Sherwood Exclusive Lara -hotellissa syyslomalla 3.1.–6.11. kahden aikuisen ja kahden lapsen (5 ja 12 vuotta) kanssa. Hotelli petti odotuksemme! Kaikki näytti vanhalta, kuluneelta, laiminlyödyltä ja likaiselta. Saamamme huone oli yhdeksännessä kerroksessa, mikä oli huonoin mahdollinen vaihtoehto! Kaikki delu-luokan huoneet yhdeksännessä kerroksessa ovat varustettu pienellä epäesteettisellä parvekkeella ja vieressä olevilla ilmastointiputkilla, minkä vuoksi huoneessa haisee keittiöltä. Pyydettiin vaihtamaan huonetta vastaanotossa – meille kieltäydyttiin ja todettiin, että hotelli on täynnä. Tämä oli 3. lokakuuta! En usko siihen. Sanottiin tulla seuraavana päivänä uudestaan. Seuraavana päivänä tarjottiin siirtyä huoneeseen, joka ei ollut yhtään parempi. Päädyttiin jäämään omaan huoneeseemme. Huone oli kulunut, kaikki oli jotenkin likaista, mutta neljälle tilaa riitti. Meillä oli yksi iso sänky, yksi täysikokoinen yhden hengen sänky (ei vuodesohva!) ja taitettava tuoli. Kylpyhuone oli hyvin pieni. Pyyhkeet olivat harmaantuneet iästä ja paikoitellen kuluneet. Muuten, rantapyyhkeet olivat myös hyvin nuhruisia. Kaikki tämä rättiromu olisi ehdottomasti hävitettävä ja korvattava normaaleilla pyyhkeillä! Aula näyttää synkältä ja epäsiistiltä. Panoraamahissit ovat haljenneilla laseilla. Ja lasit hotellissa ylipäätään eivät ole missään puhdistettuja. Leivososasto näyttää huonolta, mutta siellä on herkullisia leivonnaisia ja tekevät hyvää cappuccinoa, toisin kuin aulassa, missä meille satunnaisesti tarjoiltiin liuotinkahvia maidon kanssa cappuccinon sijaan... Niin kutsutut baaritkaan eivät näytä kovin hyviltä. On kuitenkin rehellisesti sanottava, että hotellin ruoka on ihan hyvää. Siihen ei ole moitittavaa. Ainoastaan aamiaisella tarjottu kahvi on joko erittäin huonoa jauhettua tai liuotinkahvia. En vieläkään ymmärrä. Myös show-ohjelmat ovat ihan ok. He kutsuvat eri taiteilijoita. Kaikki altaat ovat kylmiä paitsi yksi pieni laguunimuotoinen allas, joka on suljetun altaan vieressä, mutta siellä haisee voimakkaasti kloori! Kävimme myös kylpylässä, se teki myös masentavan vaikutuksen. Hamam oli hyvin kylmä eikä kovin kaunis. Ranta oli hieno, hiekkaa oli. Mutta aurinkotuolit olivat erittäin likaisia ja vanhoja. Tuntui siltä, että niitä ei oltu koskaan pestävä... Hotellissa ei käytännössä ollut venäläisiä, paljon oli vanhoja englantilaisia ja saksalaisia. Aiemmin olimme kahden viikon ajan elokuussa Club Sara -hotellissa. Olen hyvin pahoillani, että tulimme tänne, emmekä Saraan. Vaikka se oli hieman halvempi, se oli paljon parempi. Yhteenvetona valitsemalla tämän hotellin lomalle, tein erittäin epäonnistuneen valinnan! En suosittele tätä hotellia! Sen täytyy pestä perusteellisesti, kunnostaa yleiset tilat ja huoneet, vaihtaa tekstiilit ja aurinkotuolit, lisätä jotain erityistä. Nykyisellään se on yksinkertaisesti huono, likainen ja kurja...

avatar

Arvostelija ei antanut yksityiskohtaista kuvailua hotellissa vietetystä lomasta. Haluan jakaa yksityiskohtaisemmin kokemuksiani hotellilomastani.

avatar

Hyvää päivää. Lomailimme tässä hotellissa perheen kanssa marraskuun alussa. Viime vuosina olemme valinneet tämän lomailuajankohdan useista syistä - hinta, sää ja matkailijoiden määrä. Kauden lopussa hinnat ovat alhaisempia, koska emme pidä kuumuudesta, lämmin sää (+24-25 varjossa) sopii uimiseen ja auringonottoon, juuri sitä mitä tarvitsemme. Ja tietysti ihmiset, olen hieman sosiofobinen ja väenpaljous ravintoloissa ja rannoilla ärsyttää minua. Aloitetaan. Heti alkuun haluan sanoa, että kaikki on omia mielipiteitäni. Saavuimme hotellille varhain, noin klo 6. Emme asettaneet erityisiä vaatimuksia huoneen suhteen, tärkeintä oli, että se olisi korkealla. Ja niin meille annettiin, 8. kerros, pääasiallinen suuri rakennus. He sanoivat, että venäläisiä turisteja majoitetaan sinne oletuksena. Huone oli sellainen kuin huone, ottaen huomioon hotellin iän ja tason. Korkealla, kaukana, osittaisella merinäköalalla, loppujen lopuksi tulimme merelle emmekä huoneeseen istumaan. Kaikki tarvittava oli huoneessa, tossut, saippuat, shampoot jne. Lisäksi niitä täydennettiin säännöllisesti ilman muistutuksia. Minibaari oli myös perusvarustuksella ja sitä täydennettiin jatkuvasti. Ainoa miinus - lattiat olivat likaiset! Oikeasti, niitä ei varmaan oltu siivottu koko kauden aikana. Kolmantena päivänä pyysimme siivoojaa pesemään lattiat, muuten erittäin mukava nainen, joka siivosi joka päivä ja teki joutsenia (parempi olisi, jos hän pesisi lattiat kunnolla). Mutta hän ei pesnyt lattioita kunnolla, hän vain levitti kaiken, meidän piti pyyhkiä itse). Suihku oli melko kärsinyt, jossain paikoissa oli laastia, jossain irtoavaa... mutta kokonaisuudessaan ei kuolemanisku, eihän tämä ollut Rixos tai Maradana Palace. Tärkeintä oli, että kaikki toimi kuten pitikin, vuodevaatteet olivat puhtaita, pyyhkeitä vaihdettiin melkein joka päivä. Ranta oli iso ja mukava. Sisäänkäynti ei ollut aivan loiva niin kuin monet ovat jo maininneet, mutta lapsellakin oli mukavaa mennä ja tulla pois vedestä. Hiekka oli hienoa ja miellyttävää koskettaa, pohja oli hiekkaa. Joten ne, jotka sanovat korallien olevan kivuliaita jaloille ja muuta hölynpölyä, ovat hemmoteltuja ihmisiä. Paikkoja oli paljon, aurinkotuoleja oli paljon, mutta se johtui enemmän kauden lopusta. Ja kyllä, olen samaa mieltä, rannalla oli paljon tupakantumppeja. Joko he eivät ehtineet siivota niitä tai eivät välittäneet siitä. Mutta se riippuu jo ihmisistä. Katokset, aurinkotuolit olivat kaikki hyvässä kunnossa, tarjoilijat kulkivat jatkuvasti, keräsivät astiat, toivat uusia. Entisestään kontekstia ajatellen, arpakuution kuvia on käytetty. Kuvaan povataan tulevaisuutta ja vaikka kuutioon uskotaankin, se ei ole mikään tutkimuskeino. Turvaa tuo tulevaisuuteen tsaarit, heille on tärkeää järjestyksen ylläpito hallinnon piirissä. Hallinnollinen hajanaisuus johti konkurssiin, se ei kuitenkaan ole ainoa syy konkurssiin. Kun jako on ratkaistu, kaikki voivat turvallisesti matkustaa pelastusveneillä. Koska vaara on päällä, viholliset löytyvät, he voivat rauhassa olla köysiin kiinni, tehtävänsä suorittaneet. Olen nähnyt sinut ennen, enkä enää toista kertaa. Pyydän sinua olemaan läpikuultava ja lempeä, koitetaan pärjätä yhdessä.

avatar

Kirjoitan vain sen, mikä ei ole vielä kuvattu yllä hotellivieraiden toimesta. TUI-lento - uusi lentokone, lentoemännät ovat venäläisiä, ruoka maksullista. Antalyan lentokenttä. Kylässä samaan aikaan seitsemän TUI:n lentokonetta. Pitkä jono TUI:n palvelupisteelle uloskäynnillä, noin 5 henkilöä. Jono hajaantui nopeasti. Kuljetus hotellille: Mercedes-pikkubussi, nahkaverhoilu, ilmastointi, tummennetut ikkunat, kuljettivat vain meidät kahdet Sherwoodiin. Sisäänkirjautuminen: Saavuimme hotellille klo 13.00. Luovutimme vastaanotossa TopHotelsilta saamamme suosituksen ja kaksi Alenka-suklaapatukkaa rekisteröityessämme. Klo 12 huoneemme sivumaisella merinäköalalla sisäänkirjautuessa muuttui suoraan merinäköalaksi panoraamalasituksella toisessa kerroksessa toisessa rakennuksessa. Huone: Hyvä remontti, 2 x 2 metrin sänky anatomisella patjalla ja kaikki muu aiemmin mainittu. Huoneessa ei ole saippuan annostelijaa, vaan pieniä kuplia, joista on hankalaa saada mitään ulos. Ei: pesusieniä, kylpytakkeja, hammasharjoja, hammastahnaa eikä kertakäyttöisiä partakoneita. Ota mukaan. Siivouksen laatuun eivät vaikuta millään lailla ne dollarit, eurot jne., jotka jätätte sängylle. Jääkaappi täynnä. Olutta, Fantaa, Colaa jne. täydennetään päivittäin. Joskus unohtavat, joten muistuta mieluummin. Wi-Fi toimii hyvin, rekisteröityminen mahdollista vain sisäänkirjautumisen jälkeen. Ilmastointi: aamulla ja illalla viilentää, päivällä turha, koska huoneelle suora auringonvalo ja sauna on vielä siinä. Parveke pieni, yhdelle henkilölle. Ravintoloita on paljon, vahvistan, ruokaa on hyvää, joka makuun. Nälkä ei jää. Ala carte -ruuat maksullisia. Alue hyvin hoidettu, palmuja ja muita kasveja ja kukkia, joita näemme kotona vain ruukuissa. Ranta: laituri, aurinkotuoleja, pyyhkeitä jne. kaikki ilmaiseksi. Merivesi mukavaa ennen klo 12, sitten tuulee, aallot nousevat ja klo 16 jälkeen voit vain hyppiä aalloilla rannalla, jos et ole ekstreemilajiin. Pelastajille on yhdentekevää, missä ui, jopa jos menee rajojen ulkopuolelle. Vesileikkejä vähän ja maksullisia: laskuvarjohyppy, moottorivene, vesijetti jne. Rannan vasemmalla puolella on joskus niistä öljyisiä kehiä vedessä. Vastaanotto: olkaa valmiina siihen, etteivät ymmärrä teitä, jos ette osaa englantia tai saksaa. Hymyilkää ystävällisesti ja teidät ohjataan Guest Relationiin. Siellä on mukava tyttö Aiten, joka puhuu venäjää ja ratkaisee kaiken, mutta häntä ei aina löydä, eikä häntä ole viikonloppuisin. Ravintola. Ei pukukoodia. Saksalaisten esimerkin mukaisesti, hotelli suuntautuu heihin, voit mennä ravintolaan alusvaatteissa ja sandaaleissa, mikä aluksi tuntui oudolta, sitten totuimme siihen. Erikoisalueita ei ole ravintolassa, kaikki sekoittuu. Asiakaskunta: iäkkäitä saksalaisia rollaattorien kanssa ja vanhuuseläkeikäisiä, nuoria perheitä yhden vuoden ikäisistä lapsista ylöspäin. Hieman nuoria saksalaisia pareja seassa. Venäläiset ovat sekä perheiden kanssa että yksin matkustavia. Paluukuljetus lentokentälle - tavallinen bussi reitillä Antalyan ympäri keräämässä kaikki hotellivieraat. Ei ole mukana opasta, joten jatko-ohjeistus terminaalissa kakkonen lentokentällä on omatoimista taulujen avulla. Teidät tuodaan viimeisinä rekisteröitymiseen, joten valmistaudu jonottamaan. Lentokoneessa, kuten aina, sijoittavat vierelle äidin vauvan kanssa, jolle on nukkuma-aika, mutta tämä onkin hänen aika levätä yhden vuoden iässä. Muuten paljon positiivista, mikä ei pilaa jopa paikkaa lähellä WC:tä paluulennolla. Kiitos Sherwoodille loistavasta ruoasta ja aamuviranomaisista hyttysistä herätykseksi. Hotellin vieressä on moskeija, joten herättävät ajoissa aamiaiselle. Naapuruston diskot eivät anna nukkua aikaisin, äänitaso kuin metallibändin konsertissa. Shoppailu: Jos yritätte, voitte löytää merkkivaatteita lähellä hotellia. Yksinkertaisiin kahviloihin, kojuja ja muita basaareja ei kannata mennä. He voivat töykeillä, jos sovitte vaatteita eivätkä sitten osta. Mutta tässä auttaa erityinen venäjän kieli, sen kaikki ymmärtävät.

avatar

Arvostelija ei antanut yksityiskohtaista kuvausta hotellilomastaan. Haluaisin jakaa yksityiskohtaisemmin kokemuksiani hotellilomasta.

avatar

Tässä hotellissa olimme ensimmäistä kertaa ja mielellämme palaisimme uudelleen! Plussat: - Saavuimme hotelliin noin klo 8 aamulla - meidät majoitettiin välittömästi (ensimmäinen kerta meille! Ehkä johtuen matalasta sesongista, aiemmin matkustimme Turkkiin elokuussa-syyskuussa) - loistava WiFi koko alueella! - ruoka - korkeimmalla tasolla!!!! Erittäin monipuolista ja herkullista! On erityisruokavalio, jääkaapeissa lastenruokaa, ja koko alueella jääkaapeissa - ayrania, erittäin paljon hedelmiä, - moitteeton puhtaus kaikkialla: huone, hotelli, alue, ranta - henkilökunta (koko) - erittäin ystävällistä ja avuliasta! Alue ei ole kovin suuri, mutta hyvin jaettu, erittäin vihreä, on erillinen allasalue vain aikuisille. Hotellissa enimmäkseen perheitä lapsineen, vähän nuoria. Luimme arvosteluista, moni sanoo, että hotelli on "hieman väsynyt"... Tämä ei millään tavalla koske hotellin aluetta, sanoisin vain yleisten tilojen kalusteisiin nähden, mutta se ei haitannut meitä lainkaan. Kiitos lomasta!

avatar

Hotelli on hotelli, mutta on myös parempi vaihtoehto näille rahoille. Sijainti Larassa on houkutteleva, lähellä kaikkia kauppoja, kahviloita jne., lentokentälle on vain 15 minuutin matka ja he vievät sinut melkein ensimmäisenä hotellille, lämmin uima-allas ja hyvä ruoka. Miinuksia on myös tarpeeksi, kuten "huono" alkoholi, hotellin taksilla on 25 euroa, kun taas toisissa hotelleissa on joskus vain taksamittarilla, hissien kanssa on ongelmia, ne jumittavat ja menevät rikki jatkuvasti, vastaanotossa on epäsiistiä henkilökuntaa, huoneissa on paikoitellen kulunutta kalustoa.

avatar

Olimme hotellissa 28. helmikuuta - 9. maaliskuuta... ensimmäistä kertaa Turkissa tähän aikaan vuodesta... en edes tiennyt, miten hyvä siellä tähän aikaan vuodesta on! Saavuimme aikaisin aamulla, setä respassa ei puhunut venäjää, mutta oli hyvin ystävällinen ja antoi meille heti huoneen! Huone merinäköalalla, juuri mitä olimme tilanneet. Aika siisti, puhtaat lakanat ilman tahroja, kuten jotkut olivat kirjoittaneet. Ainoa asia oli, että verho oli revennyt ja ei kovin tuore) Ruoka oli hyvää, punaista kalaa ja sinisimpukoita... paljon makeisia ja hedelmiä, hunajaa kennoissa.. ruoan suhteen kaikki oli erinomaista. Tarjoilijat olivat nopeita, heti kun istuimme pöytään, he tulivat juosten.. Venäläisiä hotellissa ei ollut paljon, muuten ulkomaalaisia ja paikallisia paljon perheineen. Henkilökunnan kanssa työhön liittyen soitettiin huoneeseemme kahdesti, kysyttiin oliko kaikki hyvin, oliko kysyttävää. Respassa vain yksi tyttö puhuu venäjää, muut kaikki olivat ylimielisiä ja epämiellyttäviä, erityisesti heidän naisjohtajansa... ei miellyttävä henkilö) Huoneen pidentämiseksi ennen lähtöä täytyi maksaa 1€/tunti. Mielestäni se oli hienoa) Hotellissa oli 5 tai 6 uima-allasta, yksi sisä- ja yksi ulkona lämmitettynä, kylpeminen oli erittäin mukavaa.. Alue oli hyvin hoidettu, kaunis, mutta ei kovin suuri tällaiseen hotelliin.. sesonkiaikaan tuskin riittää tilaa.. mutta näin ainakin ajattelen. Alueella oli myös paljon kissoja ravintoloiden ja rannan läheisyydessä... siellä oli kissa-asumus Hyvät ihmiset ruokkivat kissat, minäkin ruokin) ne ovat lempeitä ja tulevat vastaanottamaan sinua.. Baareissa oli erilaisia alkoholijuomia sekä paikallisia että tuontituotteita, pojat tekivät hyviä cocktaileja, hyvin tehty. Turkkilaista kahvia ja teetä oli myös saatavilla.. Hotellin suhteen kaikki... Isäni vieressä, tien toisella puolella oli tori, mutta siellä kaikki oli saman tyyppistä... Perjantaisin tori tuli, lähellä moskeijaa... otimme mansikoita, loistavia, ja mulperimarjoja erittäin maukkaita. Otimmepa myös rasiassa pakatun lukumin, tuoretta ja hyvää hintaan, kuten myöhemmin havaittiin.. 4 $/kg.. mutta pähkinät tuntuivat meille kalliilta... meillä on halvempaa jopa. Menimme ostoksille paikallisbussilla Terracity-ostoskeskukseen, bussilla matka kestää 7 , noin 3 minuuttia.. myös MarkAntalya.. myös ostoskeskus, jossa kaikki paikalliset ostavat, kunnollinen ja iso kaikkea on, mutta Zaraa siellä ei ilmeisesti ole, jos joku on kiinnostunut... terracityssa on Zara. MarkAntalyaan matka kestää pidempään, noin tunti... ilman vaihtoja... oikealla puolella on suuri hautausmaa. Lipun kannattaa ostaa menomatkalle, ja sitten ostaa kartta ja ladata se, jolloin matkustaminen on halvempaa, jos haluaa matkustaa paljon... matka maksaa 9 liiraa, kun taas kaupassa myydään 17 liiralla suuntaansa. Voit kysyä respassa, heillä taitaa olla myös lippuja... Otamme retken Antalyaan, mutta kaikki oli kiireistä ja opas ei ollut mielenkiintoinen, vaikka näytti kauniit paikat.. retki kahdelle maksaa 1 $,,ei halpaa.. yleisesti ottaen hinnat Turkissa ovat nousseet huomattavasti verrattuna syksyyn... Menimme apteekkiin tien toiselle puolelle, jos joku tarvitsee, siellä puhutaan venäjää ja ymmärretään hyvin.. jotain on halvempaa kuin meillä ja melko kohtuuhintaan. Niin, meitä ei saattanut huoneeseen tapaamisessa, etsimme itse huoneen, Ja mikä ilahdutti, meille ei laitettu ranneketta, se oli ilahduttavaa! No, olen kirjoittanut kaiken mitä mieleeni tuli, kysykää jos on kysyttävää.. älkääkä loukatko kissoja))

avatar

Olimme hotellissa Sherwood Exclusive Lara 5 *, perheenä, kolme aikuista, ja olimme tyytyväisiä lomaan ja palveluun. Matka lentokentältä hotellille kesti 2 minuuttia, meidät purettiin toisina, saavuimme klo 5 aamulla, meidät majoitettiin heti, huoneeseen 192 merinäköalalla. Huone oli tilava, siisti, siivous tehtiin joka päivä (lattian pesu, kostea pyyhintä, saniteettitilojen käsittely, desinfiointi), pyyhkeiden vaihto myös joka päivä. Siivooja Gül puhui hyvin venäjää ja oli ystävällinen. Minibaari täytettiin päivittäin pepsillä, mehulla, kivennäisvedellä, vedellä, oluella. WiFi-signaali oli vahva koko alueella ja huoneessa ilman katkoksia. Työskennelläkseen etänä minulla oli täydelliset olosuhteet. Kerroksissa oli liikkuvia itsepalvelubuffetteja kekseillä, leivonnaisilla, hedelmäkoreilla, kahviautomaatilla ja teellä. Ravintolan aamiaista, lounasta ja illallista toivotti tervetulleeksi Berna, aina toivotti hyvää ruokahalua ja päivää. Ruoka oli monipuolista: grillattua kalaa ja lihaa, katkarapuja, punaista suolattua kalaa, savustettua kalaa, sinisimpukoita; lasagnea, kevyitä ruokia. Monet halusivat omeletin, jonka valmisti Selma. Pizza oli erittäin herkullista, kaikista hotelleista täällä se oli paras! Jääkaappi ravintolassa oli aina täynnä lastenruokaa, mehuja, kefiiriä ja jogurttia. Tarjoilijat palvelivat nopeasti ja ammattitaidolla (Ugur, Ibrahim, Fatima, Nazli), he toivat juomia (tilasimme mehua, pepsiaa ja teetä). Iltaisin oli lasten animaatiota. Aikuisille oli joka päivä live-musiikkia, lauloivat lauluja eri kielillä, oli hauskaa ja tunnelmallista, kaikki tanssivat, ei voinut vastustaa! Akrobaattiesitys oli myös. Spa-alue oli puhdas, viihtyisä, kaapeissa oli salasanat, sauna, höyrysauna, turkkilainen sauna. Kohtelias Semir antoi pyyhkeitä, heitti mentolia saunan kiuas. Ulkona ja sisällä oli kaksi lämmitettyä uima-allasta. Lämmin poreallas, voimakkaalla hieronnalla. Jalkojen ympärillä oli pyöreä allas kontrastivedellä, piti tehdä 4 askelta päivässä. Rannalla oli hiekkaa. Baari tarjoili juomia, tarjoilija Mehmet valmisti raikasta teetä mintulla ja sitruunalla. Alue oli vihreä ja hyvin hoidettu, kävelimme myöhään, kaikki oli valaistu. Keskustelimme guest relation -henkilön Aiten kanssa, huomaavainen ja ystävällinen tyttö, kyseli kuinka lomamme sujui, oliko toiveita työn suhteen. Hotelli sijaitsee Kundussa, lähellä on kaksi Migrosta, joista voi ostaa paikallisia suklaata (Ulker oli mieleemme), makeisia, ympärillä on myös kauppoja, markkinoita. Perjantaisin lähellä Migrosta, moskeijan vieressä, avautuu tori paikallisille vihanneksilla, hedelmillä, pähkinöillä ja makeisilla, edulliset hinnat liiroissa. Mansikat 45 liiraa; pekaanipähkinät 4,1; cashew-pähkinät 3; rusinat 6,75; luumu 1; rahka 7,8; omenat 12,2. Liran kurssi on 4,3. Sää oli aurinkoinen, lämmin, 18–2 astetta, otimme aurinkoa lounaan jälkeen. Hotelli toi meille komplimenttina hedelmä- ja keksilautasen, viiniä; siivooja teki pyyhkeistä joutsenia – plussaa tunnelmaan! Olemme kiitollisia hotellin henkilökunnalle ja johdolle upeasta lomasta!

avatar

Hyvää päivää. Olimme tässä hotellissa mieheni kanssa 1.1.-7.1.224. Sää oli ihana, ottaen huomioon että Turkissa on talvi, mutta siellä oli lämmintä ja jopa saimme rusketusta ja pystyimme uimaan meressä. Huone. Kuten monet aiemmat arvostelut mainitsivat, hotelli on kulunut, mutta huone oli yleisesti ottaen siisti, puhtaat lakanat, pyyhkeet, kylpytakit (kuluneet, mutta puhtaat). Asuimme toisessa rakennuksessa, huoneet siellä olivat täsmälleen samanlaisia kuin ensimmäisessä, ei mitään eroa, vain vähemmän niitä. Jotkut ovat maininneet, että tässä rakennuksessa huoneet ovat halvempia, ei pidä paikkaansa, kaikki on täysin samanlaista. Toista rakennusta alettiin muuten remontoida, ensimmäistä ei vielä. Jos siis matkustat kesällä ja majoitut toiseen rakennukseen, todennäköisesti huoneet ovat jo päivitettyjä. Huoneessa osittainen merinäköala, osittain näkymä sisäpihalle. Minibaari täydennettiin päivittäin, saippuat olivat aina saatavilla ilman erillistä pyyntöä. Ruoka ja ravintola. Ruuan määrä ja laatu ovat erinomaisia: joka päivä erilaisia kaloja (lohi, meriahven, dorado, makrilli), lihaa (vasikanliha, kana, kalkkuna, lammas), monenlaisia vihanneksia, yrttejä, viljatuotteita, ranskanperunoita, hedelmiä, jälkiruokia, juustoja, leipiä jne. Ruuassa ei ole mitään valittamista, aina herkullista, valinnanvaraa runsaasti, aamuisin aina smoothieita hedelmistä ja vihanneksista. Juomatkin vaihtelevat, tarjoilijat tuovat pyynnöstä. Miinus: haisee erittäin voimakkaasti (ei vain tuoksu, vaan nimenomaan haisee) kissan virtsalle. Kissat ovat merkinneet kaiken huonekalut (vaikka niitä ei edes ole), mutta ilmeisesti huonekalut ovat niin vanhoja, että ovat imeyttäneet hajun itseensä eikä se enää lähde. Siksi siellä haisee voimakkaasti jo sisäänkäynnistä lähtien. Kissan virtsalle haisee koko hotelli muutenkin, luultavasti johtuen vanhoista huonekaluista, joita ei saa enää puhtaaksi ja ovat keränneet hajun itseensä, se on hyvin pysyvää. À la carte -ravintoloita on useampia, niissä on maksuvarausta. Emme käyneet niissä, ne eivät kiinnostaneet meitä. Mutta jokainen À la carte -ravintola oli joka ilta täynnä. Ranta. Erittäin iso, hiekkaa, paikoin kiviä, vedessä ja rannalla, mutta ei kriittisesti, ei satu jalkoihin. Riittävästi aurinkotuoleja, ei roskaa, kaikki pitivät alueen siistinä, kukaan ei jättänyt mitään jälkeensä. Matkailijat. Saavuimme 1.1., hotelli tuntui olevan täynnä. Pääasiassa - saksalaisia, vain muutamia venäläisiä. He todennäköisesti juhlivat uuttavuotta hotellissa, kaikki olivat juhlavaatteissa, mutta ilmeisesti kaikki lähtiv

avatar

Majoittui yksin Sherwood Eclusive Lara 5 * hotellissa 12.–22.12.222. Hän kirjautui sisään itse reseption kautta ilman matkaa tai internet-sivuja. Siirtyi toisesta lähellä sijaitsevasta hotellista. Hotelli oli jo puolityhjä, mutta jokainen reseptiopyynnön tehnyt halusi 5 vihreää huoneesta suoralla merinäköalalla). Mutta joulukuussa se ei ollut niin tärkeää siellä, joten en maksanut. Huone 1613 oli pieni, siisti, mutta erittäin väsynyt. Siivous oli joka päivä, pyyhkeiden vaihto myös päivittäin. Minibaarissa huoneessa oli päivittäin täydennystä, joskus unohtivat, mutta toivat sen soiton jälkeen, siellä oli Pepsi, mehu, kivennäisvesi, tavallinen vesi ja olutta. WiFi-signaali koko alueella ja huoneessa oli melko vahva. Ravintola alakerrassa. Ruoka oli tavalliseen tapaan monipuolista hotelleissa: kalaa ja lihaa sekä paistettuna että keitettynä ja grillattuna, siellä oli punaista suolaista kalaa, savustettua kalaa. Pizza oli erittäin herkullista. Ravintolan jääkaapissa oli aina lastenruokaa, mehuja, kefiiriä ja jogurttia. Tarjoilijat olivat hyviä, suhtautuivat työhönsä vakavasti, toivat juomia ). Baareja oli alakerrassa, siellä oli joka päivä jonkinlaisia viihdeohjelmia, vastapäätä reseptiota ja erillinen urheilutyylisempi hieman kauempana ja rannalla. Tuotiin ulkomaista alkoholia, itse juon kuubalaista rommia, sitä oli. Olut oli pullotettua Efesiä. Muu oli paikallista. Valittavissa oli yksi cocktail. Alkoholittomat cocktaileja oli tarjolla soodapohjaisia ja maitopohjaisia. Vesipuisto oli suuri, mutta oli jo suljettu talveksi, siellä oli paljon liukumäkiä, myös lapsille, ja altaat aurinkotuoleilla. Se sijaitsi hotellin edessä, aivan tien vieressä, eli keskellä pääkatua ja hotellia. Joten kiipeät liukumäkeä ylös ja näet koko kadun). Itse pidän liukumäistä ja uskon, että siellä on mahtavaa kaudella ). Spa-alue oli puhdas, viihtyisä, ja siellä oli sauna, höyrysauna, hamam. Saunassa he kaatoivat löylyä mentolilla). Siellä oli 2 lämmitettyä allasta, toinen ulkona ja toinen rakennuksessa. Oli vielä yksi 16+ allas katon päällä, se oli suljettu talvella. Oli lämmin poreallas, jossa oli voimakas hieronta. Rannalla oli hiekkaa. Baari oli auki aurinkoisina päivinä, siellä voi juoda minttu- ja sitruunateetä. Alue oli vihreää, hyvin hoidettua, kävelimme myöhään, kaikki oli valaistu. Itse hotelli sijaitsee Kundun kylässä, joten kauppoja ja markkinoita oli kaikkialla, heti hotellin edessä oli Migros-kauppa ja apteekki. Perjantaisin lähellä Migrosia, moskeijan vieressä, avautui markkinat paikallisille vihanneksilla, hedelmillä, pähkinöillä ja makeisilla. Sää oli aurinkoinen joulukuussa, mutta ei enää lämmin, 18 - 2 astetta, voit ottaa aurinkoa noin 2 tuntia jopa ulkona).

avatar

Vietimme perheen kanssa lomaa Turkissa ja meidän piti varata hotelli 3 yöksi shoppailua varten Antalyassa. Sisäänkirjautuminen sujui moitteettomasti, erittäin nopeasti, vastaanotossa on venäjänkielinen henkilökunta. Huone oli pettymys: kalusteet olivat vanhat ja yöpöydät kaikki hilseileviä, ja lisäksi likaisia (3 päivän aikana kaappien ovia ei pyyhitty, teevalumia edellisiltä asukkailta), vuodevaatteissa tahroja, lattia likainen, seinän vieressä sijaitseva valaisin oli pölyinen. Hotellissa on kaksi hyvää puolta - alue ja ruoka pääasiallisessa ravintolassa. Alue on kaunis, viihtyisä ja kompakti. Puutarhureille erityiskiitos.) Ruoka: aloitan rannalla sijaitsevasta baarista, pöytiä ei siivota, tarjoilijoita on vaikea saada puhdistamaan pöytiä. Toistuvat käyttökerrat muovisia laseja on erityinen kauhistus, niitä olisi pitänyt vaihtaa jo kauan sitten lasi- tai paperimukeihin. Ranta-baarissa ruoka ei ole maistuvaa. Pääruokaravintolassa ruokavalikoima on erittäin laaja ja kaikki on maukasta, en lähde luettelemaan kaikkea. Hotellissa on myös yöbistro, mikä on kätevää, mutta saavuimme hotelliin klo 23 emmekä ehtineet illalliselle. Bistrossa työskenteli yksi iäkäs tarjoilija, tilaus tehtiin menun mukaan, kaikki kalusteet olivat kuluneita, astioissa jopa liuskat, ruokahalut katosivat. Kahvila tarjosi mautonta kahvia, pöydät olivat likaisia. Aulan kaikki kalusteet olivat vanhoja ja likaisia. Päätelmä: hotelli tarvitsee välittömästi remonttia, en suosittele tätä hotellia!

avatar

Joten käytännössä...ja älkää unohtako, että kaikilla on erilaiset mieltymykset. Hinta 27 kahdelle 11 yöksi. Sisäänkirjautuminen kesti kauan. Maininta, että olimme häämatkalla. Etuudet - pyyhkeistä tehdyt joutsenet, pullo viiniä, hedelmiä. Ilmainen yksi kerta À la carte ravintolassa (kävimme italialaisessa - herkullista!) 5% alennus rantahuvimajasta. Miinukset. Meidän näkökulmasta. Ei ollut ollenkaan iltaista huvittelua. Hotellit molemmin puolin - päivittäin diskoja jne. Vähän ohjelmaa päivisin. Hotelli on todella perheystävällinen. Lapsiperheille. Ruoka oli hyvää, ei valituksia. Hedelmiä joka makuun, kalaa, kanaa, lihaa, paljon välipalabaareja, on jopa oma kahvila, josta saa kauniita jälkiruokia. Tarjoilijat juoksevat, tulevat aina useaan otteeseen paikalle. Paljon uima-altaita (erityisesti 16+), puhdas ranta, aurinkovarjot täyttyvät klo 1 joka paikassa Huoneet olivat neljälle. Siivous oli hyvin heikkoa, peilejä / seiniä ei pyyhitä (läikkiä, likaa) Alue oli pieni. Vastaanotossa kaikki olivat varsin ystävällisiä. Tärkeää mainita - venäläisiin ei reagoitu millään tavalla, kaikki sujui hienosti. Retket - Istanbul 195€ per henkilö. 4 1:stä. Kulutimme tunnin makeiskaupassa. Opas oli jatkuvasti myöhässä, katosi jonnekin. Parasta mennä omatoimisesti. Retki "Tazy Canyoniin". Jos paikan päällä opastaa Elvin, suosittelen 1%:lle. Yhteenvetona - hotelli oli arvokas, perheystävällinen. Niille, jotka kaipaavat huvitusta, siellä olisi tylsää.

avatar

Ottaen huomioon matkojen hintojen nousun, valitsimme tänä vuonna Sherwood Lara -vaihtoehdon. Jos emme vertaa hotellia aiempiin vierailuihin Laran alueella, se on ihan hyvä ) mutta jos verrataan, niin korkeintaan 4 tähteä! Saavuimme aikaisin, olimme hotellissa klo 5 aamulla, kukaan ei tullut vastaanotolle, kaikki nukkuivat, turkkilainen respassa sanoi, että hotelli on täynnä, huoneita ei ole ennen klo 12, ei sanonut muuta, yleisesti ottaen) Odottelimme Guest Relations Aytania, hän sopi ja majoitti meidät klo 1. Huoneet Täydellisiä "ah" (vanhat kuoppaiset vuodevaatteet, kylpytakit kuin lattiapyyhkeitä, pyyhkeet tahraisia)) Mutta parin päivän jälkeen hotellissa emme enää kiinnittäneet huomiota, vaihtoivat liinavaatteet ja pyyhkeet, saimme puhtaita ))) Siivous! Meidän siivoojamme teki parhaansa, koristeli sängyn kukkasilla, taitteli joutsenia ja origameja wc-paperista, mutta ei koskaan pessyt lattioita eikä imuroinut)) tuntui, että hiekkaa oli ollut huoneessa koko kauden alusta)) Huolimatta näistä miinuksista, hotelli miellytti meitä vieraanvaraisuudellaan ja kodikkuudellaan! Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, avuliasta ja sydämellistä! Ruoka ravintolassa ei ollut mitään hienoa, mutta se oli monipuolista ja herkullista, kyllä, aamiainen ei ollut liian suolaista kalaa, kerran grillattua kirjolohta ja mereneläviä, mutta aina löysi jotain itselleen ja lapselle. Hedelmiä oli paljon ja herkullisia, makeisvalikoima oli pieni, mutta baklavaa oli aina. Juomia oli tuotu, mutta pääasiassa paikallisia, pullo-olutta 2 laatua, hanavettä vain, jauhettua kahvia, ayrania, kivennäisvesiä, mehuja, aamiaisella oli aina appelsiinimehua. Baarimikot tekivät hyviä alkoholittomia ja alkoholijuomia, turkkilaista kahvia, oli sipsejä ja pähkinöitä. Mainiota jäätelöä, palloja ja pakattuja vaihtoehtoja. Ohjelmaa oli, lasten animaattorit olivat erittäin mukavia ja huomaavaisia. Illalla rannan baarissa oli elävää musiikkia ja tansseja, emme käyneet esityksissä, koska menimme nukkumaan varhain lapsen kanssa. Ranta oli hiekkainen, aina oli tilaa aamusta asti, mutta siivouksessa ei ollut kovin hyvä, saksalaiset savustavat mummut olisivat voineet olla tupakoimatta rannalla, se olisi ollut siistimpää)) Hyvä vesipuisto lasten alueella. Yleisvaikutelmana hotellista jäivät miellyttävät, hieman epäselvää, miksi he eivät voi päivittää tekstiilejä ja astioita, jotta eivät häpeäisi tällaisilla yksityiskohdilla. Kyllä se kaipaisi remonttia, vanhanaikaiset sisustukset, kuluneet huoneet, mutta alue oli erittäin kaunis ja hyvin hoidettu, henkilökunta teki parhaansa, tunnelma oli miellyttävä, meri, aurinko, hiekka, mitä muuta tarvitaan) Lähellä oli paljon kauppoja, vastapäätä oli apteekki, jossa hyväksyttiin kaikki Venäjän kortit, teimme hyviä ostoksia! Otamme hotellin muistiin, mutta emme yksiselitteisesti suosittele sitä, koska jokainen ottaa lomasta omansa, halusimme vain lämmitellä, uida, rentoutua rauhallisessa ympäristössä kaiken hälinän keskellä, ja siinä onnistuimme!

avatar

Valitsimme hotellin arvostelujen perusteella, mutta myöhemmin kaduimme sitä. Saavuimme hotelliin klo 23, mutta meitä ei kukaan kohdannut, ja meille annettiin huone näkymällä naapurin hotelliin (se oli meille siedettävää, vaikka mennessämme parvekkeelle oli voimakas tuuli ja melu naapurin hotellin ilmastointikoneista). Yllätyksenä meille oli vieressä oleva moskeija, ja klo 6 he aloittivat rukouksen. Kysyimme ruokailusta ja meidät ohjattiin yökerhoon (olisi ollut parempi olla menemättä). Tarjoilijat liikkuivat hitaasti ja palvelivat ensisijaisesti eurooppalaisia, meitä ei huomioitu. Lopulta ruoka tuotiin 3 minuutissa, kaikki oli kylmää, palautimme sen takaisin. Nälkäisinä palasimme huoneeseen, ja siellä oli yllätyksiä: vuodevaatteet ja pyyhkeet olivat täynnä tahroja, harmaat ja kuluneet, kauhistus. Tallelokero ei toiminut, se ei auennut. Menimme vastaanottoon ongelmien kanssa, eivätkä he edes suostuneet kuuntelemaan meitä. Seuraavana päivänä oppaan kanssa kaikki mainittiin, hän kutsui vieraanvaraisuusvastaavan, menimme huoneeseen heidän turkkilaisen johtajansa kanssa, he tekivät näyttääkseen, että he eivät olleet koskaan kohdanneet vastaavaa. Baarin ruoka oli kamalaa, juomat laimennettuja, lasit olivat vanhoja. Pääravintolassa ruoka oli keskitasoista, ei mitään hienostelua, tavallista ruokaa, oli vaikeaa valita. Ravintolassa ruokien esillepano oli epäsiistiä, alkupalat oli leikattu miten sattuu, kakut olivat pakastettuja, hedelmät olivat kovia ja raakoja. Ranta oli pieni niin monelle vieraalle, monet rentoutuivat uima-altailla, meri oli puhdas ja sopivan lämmin, mutta sisäänkäynti oli kamala, hiekka oli sekoitettu kiviin, syvyys muuttui nopeasti, hiekka oli karkeaa eikä jaloille mukavaa. Hotelli ei miellyttänyt meitä palvelullaan, vieraanvaraisuudellaan eikä kodikkuudellaan, henkilökunta oli välinpitämätöntä ja epäystävällistä. Ainoa asia, joka miellytti meitä, oli hotellin alue, heti näki, että siitä pidettiin huolta (tai sitä valvottiin hyvin), oli mukava katsella ja ihailla. Lisäksi hotellissa on kissan talo, jossa asuu useita kissoja. Ne kulkevat alueella rauhallisina. Mutta eläimet vaikuttavat sairailta ulkonäöltään (silmät, korvat). Hotellin lähellä on paljon kauppoja (emme nähneet niissä mitään mielenkiintoista), voit käydä siellä, jos tarvitset jotain kiireellistä, kuten tossut. Ostoksille suosittelen Eepo-ostoskeskusta, Terracity-ostoskeskusta, Migros-ostoskeskusta. Menimme niihin paikallisella bussilla. Apteekkien joukosta voin suositella Sultan Basar -apteekkia alueella ja suoraan hotellin vastapäätä olevaa rakennusta, kaikissa muissa yrittävät huijata (testattu itse, koska emme olleet ensimmäistä kertaa Turkissa). Venäläisille vain käteismaksu (vaihdoimme euroja liiroiksi). Kyseisellä hinnalla hotelli ei vastaa odotuksia, hotelli tarvitsee kunnostuksen ja palvelun parantamista.

avatar

Haluan ilmaista suuren kiitoksen työntekijöille heidän työstään vieraiden kanssa. Ihana syntymäpäivä, kakku ravintolassa ja onnittelut huoneessa. Ruuan suhteen kaikki oli hyvin vaatimatonta, ehkä se johtuu talvesta. Uima-altaasta puheen ollen, siellä on sieni, se tarvitsee korjausta. Vierailumme aikana hotellissa oli paljon jalkapalloilijoita, monia joukkueita, ja he eivät vain antaneet nukkua, joivat ja huusivat kuin hullut, se todella pilasi loman. Yleisesti ottaen se oli yksi kerta rentoutua, mutta emme enää palaa sinne.

avatar

Arvostelija ei antanut kattavaa kuvausta hotellilomasta. Haluan jakaa yksityiskohtaisemmin kokemuksiani hotellilomasta.

avatar

Kirjoittajan arvostelu ei sisältänyt yksityiskohtaista kuvausta hotellilomasta. Haluaisin jakaa yksityiskohtaisemmin omia kokemuksiani hotellilomasta.

avatar

Hyvää päivää kaikille! Tänä vuonna lensimme ensimmäistä kertaa lomalle Turkkiin talvella - helmikuussa. Loma oli tarpeen, passiemme päättymispäivät eivät sopineet Egyptiin, joten lensimme Antalyaan. Valitsimme Sherwood-hotellin, emmekä ole katuneet sitä kertaakaan! Meidät otettiin hyvin vastaan, matkalaukut toimitettiin huoneeseemme ja saimme ihastuttavan huoneen - näkymällä uima-altaalle ja merelle! Aamuisin herättyäni menin heti parvekkeelle ihastelemaan maisemaa! Hotellin henkilökunta on ammattitaitoista ja he kohtelevat vieraita hymyillen! Helmikuussa hotellissa oli paljon saksalaisia, turkkilaisia, englantia puhuvia (en silti ymmärtänyt kansallisuutta), bulgaareja ja muutama venäläinen. Majoitus sujui nopeasti, huone oli erinomainen, baari oli täynnä juomia, olutta, mehua, ja he toivat aina myös teetä useita laatuja, kahvia, sokeria, kermaa ja kivennäisvettä. Ruoka oli erinomaista, vaikka olimme sesongin ulkopuolella, grillattua lihaa, juustoja, paljon vihanneksia, hedelmiä, makeisia, jäätelöä! On kahvila, josta voi tilata ruokia valikosta, leivonnaisia, kakkuja ja jäätelöä, cappuccinoa, mehuja jne. Baari on aivan maaginen! Voit tilata drinkkejä ei vain listalta, vaan myös niitä, joita tunnet: pina colada, maitoa kermaa vaahdotettuna jne. Spa: avoinna klo 9 alkaen, mutta valitettavasti talvella se sulkeutuu jo klo 19! Saunat ovat puhtaita ja erittäin mukavia, hamam on upea! Käytössä on poreallas, uima-allas - vesi on todella lämmintä, uin ilolla! Mikä miellytti - uimatessa näet aina palmuja ja mandariinipuita valtavien panoromaikkunoiden läpi! Yhteenvetona sanottuna meillä oli onnea hotellin suhteen - lepäsimme hyvin, rakastuimme hotelliin koko sydämestämme ja olemme iloisia palata uudestaan ja uudestaan! Onnenpotku oli myös sää: oli +16 astetta, aurinkoista, kävelimme Vanhassa kaupungissa (Kaleiçi), kävimme ostoskeskuksessa, kävelimme rantakadulla ja nautimme lomasta ja levosta! Haluan sanoa suuren kiitos hotellin henkilökunnalle sydämellisestä vastaanotosta!

avatar

Tänään palasimme tästä upeasta hotellista. Sattumalta päädyimme sinne - matkatoimiston suosituksen perusteella emmekä katuneet valintaamme. Lähdimme lentämään yöllä Šeremetjevon lentokentältä. Lentokenttä oli kuin autio. Samaan aikaan kanssamme lähti lennolle vain kaksi lentoa: Sri Lankaan ja Jerevaniin. Poliisin työntekijät valvovat tarkasti järjestystä ja aktiivisesti ottavat kiinni järjestystä rikkovia. Nämä onnekkaat kansalaiset, jotka suostuivat ostamaan alkoholijuomia ja rentoutumaan hieman ennen lentoa. Olkaa valppaita, arvoisat matkailijat! Matkatavaroita luovuttaessa työntekijät pakottavat arvioimaan käsimatkatavaran koon kalibraattorilla ja jopa työntävät kielensä kärjen näkyviin tiskin takaa, toivoen, että turisti epäonnistuisi tässä tehtävässä. Lensimme normaalisti, turkkilainen rajavartija leimasi passin hetkessä. Sitten matkalaukun nouto, kuljetus ja saavuimme hotelliin. Huolimatta varhaisesta saapumisestamme meidät majoitettiin heti. On sanottava, että hotelli on täynnä vain 1/5 osaa. Pääsetämme ja virallinen kauden avajaiset on suunniteltu toukokuun alkuun. He odottavat innolla meidän turistejamme. Vaikka hotelli onkin markkinoitu eurooppalaisena, ei ongelmia synny venäjän kielen kanssa. Aloitamme vastaanotosta ja lopetamme huoneen siivoojaan, kaikki osaavat muutaman sanan venäjäksi oman ammattinsa osalta. Vastaanoton vastapäätä päivällä on lähes aina vastaanottoemäntä nimeltä Aytan. Voit kysyä häneltä mitä tahansa tai ottaa yhteyttä ongelmasi kanssa. Hotellissamme ei ollut enempää kuin kymmenen venäjää puhuvaa, eivätkä he pyrkineet kommunikoimaan, mutta löysimme seuraa ulkomaalaisista ja kommunikoimme hyvin Google-kääntäjän avulla, ja illalla, suuren juomavalikoiman ansiosta hotellin baareissa - kansainvälisellä "suržikella" yksittäisistä sanoista ja "sormilla". Muuten, olen edelleen vihainen vanhemmilleni siitä, että he eivät kurittaneet minua koulussa, kun lintsasin vieraiden kielten opiskelusta. Hotellissa on enemmän kuin tarpeeksi baareja. Emme ehtineet vierailla yhdeksässä päivässä. Lisäksi hotellin konsepti tarkoittaa, ettet tarvitse vaeltaa ympäri hotellia. Tarjoilijat löytävät sinut itse ja kysyvät mieltymyksiäsi. Henkilökohtaiset tarjoilijat, kuten me heitä kutsuimme, huolehtivat siitä, ettet tuhlaa voimiasi etkä nouse aurinkotuolista altaan vierestä. Muutaman päivän kuluttua he jo muistivat lempijuomasi eikä sinun tarvinnut edes sanoa nimeä. Kaunista! Voin olla väärässä, mutta laskin 5 erilaista pullo-olutta baareissa, enkä onnistunut laskemaan vahvojen alkoholijuomien määrää - menetin laskuista. Hotelli valmistautuu kesän vieraiden tulvaan - työntekijät istuttavat vihreitä kasveja, leikkaavat pensaita ja puita. He palkkaavat venäjänkielistä henkilökuntaa. Haluan erityisesti mainita animaattorin Anastasian. Nastja on erittäin avulias tyttö: hän kertoi meille päivittäisen ohjelman ja toimi tulkkinamme illan animaatiotapahtumissa ulkomaalaisten kanssa. Hän tuntee hyvin kaupungin, missä mikäkin sijaitsee, ja osaa vastata kysymyksiinne. Urheiluharrastukset ovat hänen vahvuutensa. Ensimmäinen allas oikealla kohti merta - oli lämmin, muut lämpenivät lounaaseen mennessä. Mutta sää parani joka päivä, joten en korosta hotellin veden osuutta enempää. Pyyhkeet jaetaan matkalla rannalle, pääruokasalin vastapäätä, huoneen yläpuolella, jossa on allas +16. Uimme meressä vasta loman puolivälissä. Aluksi se oli kylmää, enkä vielä uskalla juoda puhdasta vodkaa tai viskiä päiväsaikaan. Varmasti tapaat lomalla Aslanin. Hän tarjoaa ilmaisia ​​matkoja vaatteiden ostoon Antalyaan - shoppailumies, venäjä on hänelle äidinkieli, ja hän vastaa mielellään kysymyksiin ei vain omasta "suunnastaan". Vaihdoimme häneltä valuuttaa turkin liiroiksi pienellä lisämaksulla. Voit olla huoleti, jos unohdat hammasharjat, partaveitsen ja partavaahdon, neulat ja langat ja muut tarvittavat tavarat kotona - kaikki nämä ovat huoneessa. Minibaari täytetään päivittäin, sitä mukaa kun se "tyhjenee", mutta sitä ei oikeastaan tarvita. Jos voit, välitä terveisiä animaattorille nimeltä David. Tunnet hänet heti - tummakampainen Dart-pelin mestari Keniasta. Voit tervehtiä häntä sanalla "Jambo" ja sanoa: "Akuuna matata, Zanzibar!!!". Hän tuskin muistaa nimeäni, mutta nimen - Tatyana pitäisi muistaa. Hän osaa kymmenen fraasia venäjäksi, mutta hän ei voi vastata kysymyksiisi. Hotellin vieressä on paljon pieniä kauppoja ja ostoskeskus "avaruushinnoilla". Huomautan, että huoneiden äänieristys on huono. Jos yläpuoliset naapurit ilmestyvät yökerhosta kaupungista, heidän liikkeensä huoneessa ja muut äänet kuuluvat hyvin. Myös parvekkeen ovi ei suojaa hyvin musiikin bassojen ja humalan saksalaisten kovien huutojen ääniltä. Mutta tämä on vähäpätöistä verrattuna kaikkeen muuhun. Kaikille hyvää lomaa!

avatar

Arvostelija ei antanut kattavaa kuvausta hotellissa oleskelusta. Haluaisin jakaa yksityiskohtaisemmin kokemuksiani hotellissa oleskelusta.

avatar

Erinomainen hotelli. Meidät majoitettiin saapuessamme ilman mitään ongelmia klo 6 aamulla, huone oli erinomaisessa kunnossa ja siinä oli sivumainen merinäköala toisessa rakennuksessa, ilman lisämaksua. Hotellin ruoka oli hyvää, siellä oli kaikkea mahdollista (kalaa, lihaa, kanaa, kieltä, katkarapuja, erittäin herkullisia juustoja, hedelmiä, vihanneksia, keittoja), et taatusti jää nälkäiseksi. Ruokaa on tarjolla hotellissa ympäri vuorokauden. Pakatut jäätelöt olivat erittäin herkullisia. Baareissa oli sekä paikallisia että ulkomaisia alkoholijuomia (mitä pyydät, niin sellaista saat), olutta oli saatavilla pulloissa (Bud, Miller, Beck's, Efes). Ranta oli siisti (hiekkaa), aurinkotuoleja oli aina tarpeeksi, niitä oli runsaasti rannalla. Ainoa pieni miinus hotellilla oli animaation puute, se oli hieman heikkoa. Se ei kuitenkaan ollut meille tärkeää, joten annamme silti hotellille täydet 5 pistettä!!!! Suosittelen!!!

avatar

Vietimme ystäväporukalla talvilomaa Sherwoodissa. Saavuimme, majoituimme huoneeseen ongelmitta, ikkunat olivat naapurin hotelliin päin. Huonekalut olivat väsyneitä, mutta he toivat nopeasti retkisängyn tyttärellemme. Kylpyhuone oli hyvä, putket eivät vuotaneet. Siivous oli kohtalaista, minibaari täytettiin epäsäännöllisesti. Ei pidetty siitä, ettei hotellin televisiosta löytynyt venäläisiä kanavia, jouduimme katsomaan venäjänkielisiä kanavia entisistä IVY-maista. Alue oli levollinen, monet altaista olivat tyhjennettyinä. Ulkoallas oli lämmitetty, mutta vesi oli viileää. Ajoittain menimme lämmitettyyn sisäuima-altaaseen lämmittelemään. Ranta oli miellyttävä, hiekkaa, vesi oli +18 - virkistävää, mutta siinä saattoi uida. Rantabaari avautui klo 11, valikoima oli rajallinen, baarimikot eivät olleet erityisen ystävällisiä. Lobbybaari oli tunnelmallinen, baarimikot olivat mukavia, oli mukava istua siellä ystävien kanssa. Ruoka ravintolassa oli erinomaista turkkilaisittain, mutta ei mitenkään erityisen hienostunutta. En itsekään ole kovin vaativa, linssikeitto tai vastaavaa, pideä eri variaatioissa, salaatteja, lihaa, kalaa - valinnanvaraa oli aina, oli vaikea jäädä nälkäiseksi. Ystävystyin tarjoilijoiden kanssa, he palvelivat hyvin. Lasten animaatio oli melko heikkoa, iltaisin oli ohjelmaa, mutta se ei sytyttänyt. Ehkä ei ollut sesonki. Tien toisella puolella oli Migros-supermarket, hintataso oli kohtuullinen. Lisäksi kaupassa oli apteekki, jossa hinnat olivat normaalit ja he hyväksyivät Mir-kortit. Shoppailuretkillä kävimme Antalyan outlet-kaupoissa ja Terra Cityssä. Talvella hinnat olivat erinomaiset, pidimme Terra Citystä, mutta oli ongelmia korttien-lippujen kanssa ympäristössä. Vietimme loman loistavasti, kiitämme hotellin henkilökuntaa kokemuksista. Mutta hotellin hintataso kesällä nousee huimaksi (((

avatar

Kävimme Turkissa 25 kertaa. Sherwoodissa neljättä kertaa. Tänä vuonna Laran hotellit olivat puolityhjiä, lukuun ottamatta muutamia, joissa hinta oli alempi. Vietimme täydet 15 päivää kahden perheen kanssa. Huoneet olivat valmiina heti aamusta vieressä. Vertaan kesäkuuhun 222. Melkein mikään ei muuttunut. Luultavasti alussa 45 %:n täyttöasteen takia ravintolan valikoima oli hieman rajoitettu. Vähemmän lampaanlihaa, juustoa, pähkinöitä, jogurttia, kirsikoita. Kirsikkajäätelöä ei ollut ollenkaan. Sen sijaan tarjosivat mansikkaa, jota ei ollut viime vuonna. Hotellin täyttymisen jälkeen tilanne parani. Yleisesti ruoka oli hyvää. À la carte -ravintolat olivat parantuneet. Mongolia-ravintola oli miellyttävä. Huoneen siivous oli normaalitasoa, muttei erinomaista. Alue ja uima-altaat olivat erinomaiset. Ranta oli lähes tyhjä, jopa lentopalloa ei voinut pelata, kun ei ollut halukkaita. Miinuksia: eivät edelleenkään saaneet asetettua pöytiä rantatuoleille, roskiksia oli vähän ja lobbyn kalusteet olivat jo todella vanhoja. Hotelli kaipaa jo ehdottomasti remonttia. Asiakaskunta: alussa oli enemmän englantilaisia, sitten venäläisiä (5 huoneesta 4, sitten 12). Matka oli Pegasuksen, halusin ostaa retkiä, mutta tänä vuonna heillä ei ollut sitä mitä tarvitsin. Jouduin ostamaan toiselta operaattorilta. Lensin Pohjois-Kyprokseen, tykkäsin kovasti. Sovimme kuljetuksista ja taksimatkoista etukäteen autonvuokrausosastolla. Käytimme palvelua seitsemän kertaa, olimme erittäin tyytyväisiä. Hotellin vahvin puoli ovat työntekijät. Monet tunsivat meidät, se oli erittäin mukavaa. Kaikki, joiden kanssa olimme tekemisissä, auttoivat heti, palvelivat, olivat kiinnostuneita lomastamme. Voin mainita ravintolan tarjoilijat 16+, animaattorit - David, Anastasian. Parhaat ovat vastaanoton henkilökunta: Kristina ja Aiten. Vakiona, saimme monia erilaisia bonuksia. Loma sujui erinomaisesti. Olemme valmiita palaamaan ensi vuonna. Kiitos huomiostanne ja huolenpidostanne.

avatar

Ei millään tapaa UA! Tuntuu, että kaikki on olemassa, mutta käytännössä pelkkää silmänlumetta. Esimerkiksi suhdejohtaminen on olemassa, mutta se ei toimi. Aina tyhjä tuoli, kerran meitä jopa kutsuttiin Kristina-niminen tyttö, mutta dialogia ei tapahtunut (oli myös toinen, joka oli aktiivisempi, mutta valitettavasti en päässyt hänen kanssaan keskustelemaan). Siivous - siivooja yritti kovasti, jopa pesi lattiat, mutta jostain syystä ei pyyhkinyt pölyä. Tarjoilijat ja baarimikot - hyvin väsyneitä. Eivät osaa tehdä alkoholijuomasekoituksia ollenkaan! Bistro 7/21 on pelkkää fiktiota, että hotellissa voi syödä ympäri vuorokauden. Lasten pöytä ei toiminut. Mielestäni - johto ei hoida tehtäviään kunnolla. Jos olisi olemassa tarkastuslista ja henkilökunnan työn tarkistus, vieraanvaraisuuden asennetta, monet asiat olisivat paremmin ja yleisvaikutelma olisi pysynyt parempana.

avatar

Palasimme muutama päivä sitten lomalta ja sain vihdoin aikaiseksi kirjoittaa arvostelun. Aion kuten aina olla objektiivinen ja rehellinen). Hotelli on hyvä, ei luksus, ei eksklusiivinen, mutta hyvä. Tyypillinen Kundun 5 tähden hotelli, jokaisella omat plussat ja miinukset. Matka keskustaan on mahdollinen, vaikka hieman etäällä. Todella lämmintä, kodikasta, jonkinlainen yleinen mukavuus ilmapiirissä. Hyvä perhehuone. Kylpytakit, tossut. Viehättävän siisti alue. Todella hyvä, lämmin, riittävän siisti kylpylä. Lämmin ulkouima-allas. Herkullista ruokaa pääasiassa ravintolassa, monia saleja. Paljon baareja. Tyylikkäät ja herkulliset à la carte -ruoat. Hyvä Bistro myöhäisiin lounaisiin. Hyvä kuohuviini aamiaisesta yömyöhään) Hyviä tuontijuomia on, mutta niitä on seurattava) Paljon henkilökuntaa. Erinomainen internet-yhteys kaikkialla. Siitä tämä hyvää) Ja sitten hienovaraisuudet. Hotelli on tietysti hyvin vanha. Tämä näkyy huoneissa, putkistoissa, huonekaluissa ja erityisesti pehmeissä huonekaluissa ravintoloissa, baareissa ja auloissa. Huoneiden siivous, minibaarin täydennys ja hygieniatuotteiden täydennykset jättävät toivomisen varaa. Rikkinäisiä ripustimia. He laittavat vain suihkugeelin, shampoon, hoitoaineen ja vartalovoiteen ja kaikki. Ja erittäin epävakaasti toimiva henkilökunta, erityisesti baarityöntekijät. JA JUU, uskomattoman mauttomia cocktaileja) jos tarkkaillaan) En osaa kommentoida päivittäistä animaatiota, se ei meitä kiinnosta. Illalla osuimme pari kertaa musiikki-iltoihin, mikä oli mukavaa. Silti lomasta jäi erittäin positiiviset vaikutelmat!) Erityiskiitos ja terveisiä ihanalle Aytanille asiakaspalvelusta!!! Vain sääli, ettemme ehtineet tavata lähtöpäivänä!

avatar

Olimme hotellissa 3.1.-6.11. Sisäänkirjautuminen vasta klo 14, ei aikaisemmin. Hotelli hieman väsynyt, huoneiden kunto kaipaa uudistamista. Mutta muuten kaikki oli kohtuullista: hyvin hoidettu alue, ulko- ja sisäallas lämmitettyinä, mikä on erittäin tärkeää talvikaudella, hyvä laituri, puhdas ranta. Ruoka oli tavallista, kukaan ei jäänyt nälkäiseksi, kalaa joka päivä eri tavoin valmistettuna (taimen, dorado, keitetty, grillattu, paistettu, höyrytetty), kaikenlaisia lihoja (vasikanliha, kana, kalkkuna, lammas), lasten pöytä (kasvissoseet, kefiiri, jogurtit, hedelmämaito, pakkauksissa olevat mehut), dieettipöytä (keitetty peruna, riisi, parsakaali, vihannekset), aamulla maitopuuroa (mannapuuro, kaurapuuro, tattaripuuro). Ravintolassa on myös tilat 16+:lle. Lisäksi on 16+ -allas korkealla paikalla, todella hieno paikka, mutta vesi on kylmää. Lapset eivät kuitenkaanö melua siellä)). Ulkoallas on varjossa jo klo 16 mennessä lämmitettynä. Mutta kävelemällä kaksi askelta löydät suljetun lämpimän altaan ja saunat, joihin on vapaa pääsy. Erittäin kätevää. Juomat: tuontialkoholi vain Red Label, Black Label ja Ballantines, votka Absolut, muistaakseni näin myös Cinzanoa. Olutta myydään pullotavarana Efes. Muut juomat ovat paikallisia. Alkoholittomia cocktaileja virvoitusjuomasta ja maitopohjaisia. Kaikki pyyhkeet eivät olleet tuoreita, kylpytakit olivat yleisesti ottaen huonosti pidettyjä, mutta se ei meitä erityisemmin häirinnyt. Kävimme Aytessa, vaihdoimme kuluneet kylpytakit ja jopa saimme kylpytakin lapselle)). Siivous oli moitteetonta. Muutama liiri tai yksi dollari tekivät ihmeitä. Yleisesti ottaen olimme erittäin tyytyväisiä lomaamme. Sää oli upea ja meri erittäin puhdas. Hotellin läheisyydessä on Migros-supermarket ja apteekki, jossa hyväksytään MIR-kortit.

avatar

Olimme äitini ja siskoni kanssa tässä hotellissa vuonna 217 ja päätimme palata tänä vuonna. Mutta saapuessamme tajusimme, ettei tämä ollutkaan paras päätös. Hyvin epämiellyttävä nainen (turkkilainen, valitettavasti en muista nimeä) otti meidät vastaan melko tympeästi. Hän sanoi, että huone siivotaan ja se olisi valmis klo 14:00. Koska saavuimme klo 12:30, menimme syömään. Klo 13:30 menimme uudelleen kysymään huoneen valmiudesta. Hän vastasi jälleen, että huonetta siivotaan. No ok, odotimme klo 14:01 asti, saimme avaimet ja menimme sisään siivottuun huoneeseen. Niin "siivottu", että lattialla oli hiuksia ja yöpöytää tai pöytää ei oltu pyyhitty. Ja jääkaappi vuotaa. Niin paljon, että lattialle oli jo muodostunut lammikko. Loma alkoi riidoilla. Tämä nainen vastaanotossa teeskenteli, ettei ymmärtänyt mitä sanoin. Kolmannen tai neljännen puhelun jälkeen lopulta löysimme venäjää puhuvan henkilökunnan. Ihana tyttö nimeltä Aiten. Ainoa valonpilkahdus tässä hotellissa! Hän selvitti miksi olimme tyytymättömiä. Siivous tehtiin uudelleen, mutta tämän jälkeisen siivouksen jälkeen siivosin itse huoneemme. Jääkaappi vaihdettiin (myös huonosta parempaan). No, siitä selvittiin, sen kanssa sopeuduimme. Viiden vuoden aikana hotellissa ei ole tehty mitään muutoksia, vaikka kaikkialla mainostetaan täyttä remonttia, kävi ilmi, että se oli osittainen ja koski vain uima-altaita ja pihaa. Kalusteet ovat vanhoja, kuten pyyhkeet/bedlinen/kylpytakit ja putsaus. Kaikkien näiden kanssa on todella epämiellyttävää käyttää. Ruoka on yksitoikkoista ja niukkaa. Lihaa on niukasti. Viimeisinä päivinä söimme pelkkää riisiä ja pastaa. Jälkiruoat saavat 3/5 pistettä. Ei sitä monipuolisuutta, mitä aiemmin oli. Ainoa hyvä asia tällä kertaa oli hedelmien laaja valikoima. Ruoka baareissa saa myös 3/5 pistettä, hampurilaiset/kebabt ovat mahdottomia syödä. Ne ovat tulisia ja raakoja. Gozleme on herkullista! Ja jäätelö, joka on pakkauksessa (ei palloina), on mahtavaa! Kaiken kaikkiaan tämä hotelli ei enää ole rahansa arvoinen (18 tuhatta 2 hengelle).

avatar

Palasimme kolmannesta hotellivierailustamme. Vertaillen sitä edelliseen vuoteen, oli vielä parempi. Ehkä siksi, että oli lokakuun alku ja koronarajoitukset. Saavuimme hotelliin aamulla, meille oli jo valmiina huone merinäköalalla. Huoneessa odotti tervetuliaislahja viiniä, hedelmiä ja makeisia. Huoneessa on kylpytakit, tossut ja kaikki kylpytarvikkeet. Huone siivottiin hyvin, emme löytäneet moitittavaa. Kaikki toimi huoneessa moitteettomasti. Alue oli siisti ja hyvin hoidettu. Amfiteatteriin emme päässeet esityksiä katsomaan, emme tiedä mitä siellä oli. Elävää musiikkia oli joka päivä kahdessa paikassa. Illallisen aikaan ravintolan edessä ja myöhemmin rannalla. Animaatiota oli uima-altaan luona ja rannalla lentopalloa ja petankkia. Ruoka oli parempaa ja monipuolisempaa. Kerrottiin, että on uusi päälliköksi. Kaikenlaisia lihoja, erilaista lampaanlihaa. Useita kaloja. Hedelmiä monenlaisia, söimme kirsikoita, vesimelonisia, hunajamelonia ja ananasta. Mansikoita ei ollut, mutta meille henkilökohtaisesti tuotiin huoneeseen. Ruuasta yleisesti ottaen kirjoittaakseen olisi liikaa. Kaikki oli herkullista. Snack-ravintolassa tilaaminen ruokalistalta kuten ennenkin. Tarjoilijoita oli paljon, he palvelevat nopeasti ja tietävät mitä tuoda. Söimme aikuisten ravintolassa. Tarjoilijat olivat todella hyviä. Monet muistivat meidät viime vuodelta. Se oli todella mukavaa. Rannalla oli paljon tilaa. Päivänvarjot olivat hyviä. Rantaa siivottiin jatkuvasti. Meressä pääsy kuten koko Laran alueella. Miinuksina: lähes ei ollut pöytiä rantatuolien ja roskiksien lähellä rannalla. Suurin miinus on korjausvaatimus. Vaikka huoneissa kaikki oli hyvin, aulassa tarvitaan sekä kalusteiden että hissien vaihtoa. Mutta se ei millään tavalla vaikuttanut lomamme laatuun. Rentouduimme erinomaisesti. Saamiemme bonusten lisäksi saimme erilaisia miellyttäviä bonuksia. Haluan erikseen mainita asiakaspalvelun työntekijät. Ihastuttavat naiset Kristina ja Aytin, ovat loistavia. Kiitos myös Elene Enizille. Suosittelen ehdottomasti tätä hotellia vierailua varten. Jos teillä on kysymyksiä, kirjoittakaa, vastaan.

Palvelut ja mukavuudet
 • Baari/lounge
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Vartalohoidot
 • Aerobic-paikan päällä
 • Yökerhot
Näytä kaikki mukavuudet 80
Sijainti
Keskustaan
16.8 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Yhteensä 2 kysymystä

avatar
Viktoriya
2024-05-12T19:17:37+03:00

Hyvää päivää, voitko ystävällisesti kertoa, millainen ranta on? Onko vesi syvää heti vai onko rantavedet matalia? Ja onko siellä paljon kissa?

Kommentti
avatar
Gulshat
2024-05-20T14:21:13+03:00

Ranta on hyvä, tilaa on kaikille tarpeeksi. Noin neljä metriä ja sitten syvemmälle. Paljon kissoja, ne juoksevat ympäriinsä, on kissatalo.

Piilota vastaukset
1
avatar
Tatyana
2024-05-03T19:28:12+03:00

Voisitko ystävällisesti kertoa, onko täällä mitään, millä voisi ruokkia nelivuotiasta lasta? Onko saatavilla sosetuotteita, pastaa, keittoja? Entä alkoholijuomat minibaarissa? Onko alueella jäätelöä? Kiitos

Kommentti
avatar
Regina
2024-05-03T20:51:05+03:00
photo

Jäätelöä on rannalla vohvelikonteissa ja kahvilassa uima-altaan lähellä palloina. Soseekin on, on pastaa, spagettia on, vanhemmille lapsille on mahdollisuus koota itse burgeri, minun lapselleni se maistui. Puuroa on, keitot myös, mutta en ole maistanut niitä, ne eivät ole "meidän", oletan, että ne on tehty turkkilaisen reseptin mukaan. Lapsille on suurin lastenhuone, jonka olen nähnyt, otan myöhemmin kuvan. Liitän aikataulun. Ja sen perusteella lapset voidaan ruokkia lastenhuoneessa. Siellä on jopa pinnasänkyjä. Paljon hedelmiä, mansikoita. Ravintolassa on paljon erilaista ruokaa. On myös snack-baari, siellä on vähemmän, mutta siellä on myös pastaa, vihanneksia ja hedelmiä. Suosittelen katsomaan ohjelmalehteä, tänne saapuvat tähdet, osuimme kahdelle konsertille) Alkoholista en osaa sanoa, en juo.

avatar
Gulshat
2024-05-10T21:55:17+03:00

Puréta en muista. Keittoa oli aina kaksi eri lajia, ihan hyvää, mutta en tiedä, syökö lapsesi sellaista - esimerkiksi oli tomaattikeittoa, vähän tulinen) pasta, spagettia oli. Alkoholi oli tuontitavaraa, hyvää laatua, ei ollut pää kipeä, olutta oli Tuborg, Miller. Jäätelöä oli sekä pakkauksissa että annosjäätelönä.

Piilota vastaukset
2

Mitä ympärillä on

Kopak Cayı mevkii - Kundu Antalya, Turkki

Sherwood Exclusive Lara Hotelli sijaitsee Antalyan, Turkin Laran alueella. Tässä joitakin hotellin läheisiä nähtävyyksiä ja maamerkkejä:

1. Larin ranta: Hotelli sijaitsee kauniin Larin rannan läheisyydessä, joka on tunnettu kultaisista hiekoistaan ​​ja kristallinkirkkaista vesistään. Se on suosittu paikka auringonottoon, uimiseen ja vesiliikuntaan.

2. Antalyan keskusta: Hotelli sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Antalyan keskustasta. Keskustasta löytyy lukuisia ostoskeskuksia, historiallisia kohteita, ravintoloita ja yöelämää.

3. Dudenin vesiputoukset: Dudenin vesiputoukset ovat upea sarja putouksia, jotka sijaitsevat noin 13 kilometrin päässä hotellista. Voit mennä veneretkelle tai vierailla puistossa nauttiaksesi vesiputousten luonnollisesta kauneudesta.

4. Antalya Expo -keskus: Sherwood Exclusive Lara Hotelli sijaitsee lähellä Antalya Expo -keskusta, jossa järjestetään erilaisia kansainvälisiä messuja, näyttelyitä ja konferensseja ympäri vuoden.

5. Antalyan akvaario: Tämä on yksi maailman suurimmista akvaariokomplekseista, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä hotellista. Vierailijat voivat tutustua erilaisiin merilajeihin ja nauttia vuorovaikutteisista näyttelyistä.

6. Antalium Premium -ostoskeskus: Hotellilta lyhyen matkan päässä sijaitseva Antalium Premium -ostoskeskus tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä ja paikallisia brändejä sekä ruokailumahdollisuuksia ja viihdetiloja.

7. Golfkentät: Hotellin läheisyydessä on useita golfkenttiä, kuten Antalya Golf Club ja National Golf Club, golfin harrastajille. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Sherwood Exclusive Lara Hotellin läheisyydessä sijaitsevista nähtävyyksistä ja maamerkeistä. Antalya tarjoaa rikkaan historian, kauniita rantoja, vilkasta yöelämää ja lukuisia muita matkailukohteita tutkittavaksi.

map
Sherwood Exclusive Lara
7.8 Hotelli

Keskustaan16.8

Hotellista

Tietoja

Sherwood Exclusive Lara on 5 tähden hotelli, joka sijaitsee Antalyassa, Turkissa. Se on ylellinen lomakeskus, joka tunnetaan upeasta majoituksestaan, erinomaisesta palvelustaan ​​ja kauniista ympäristöstään. Hotelli tarjoaa erilaisia huonetyyppejä eri mieltymysten ja ryhmäkokojen mukaan. Jotkut huonevaihtoehdoista sisältävät standardihuoneita, perhehuoneita, sviittejä ja huviloita. Huoneet ovat tilavia, tyylikkäästi sisustettuja ja varustettu nykyaikaisilla mukavuuksilla, kuten taulutelevisiolla, minibaarilla, tallelokerolla, ilmastoinnilla ja ilmaisella Wi-Fi:llä. Ruokailun osalta Sherwood Exclusive Lara tarjoaa laajan valikoiman ruokailuvaihtoehtoja, jotka tyydyttävät jokaisen makunystyrän. Pääravintola tarjoaa buffet-tyyppisiä aterioita, joissa on laaja valikoima kansainvälisiä ja paikallisia ruokia. Lisäksi on useita à la carte -ravintoloita, jotka erikoistuvat eri keittiöihin, kuten turkkilainen, italialainen, merenelävät ja muut. Vieraat voivat myös nauttia välipaloista, jälkiruoista ja juomista eri baareissa ja kahviloissa, jotka sijaitsevat hotellin eri puolilla. Rentoutumista ja vapaa-aikaa etsiville hotellissa on useita uima-altaita, mukaan lukien ulkouima-allas, sisäuima-allas ja erillinen lastenallas. Siellä on myös yksityinen ranta-alue, jossa vieraat voivat nauttia auringosta tai harrastaa erilaisia vesilajeja. Muita Sherwood Exclusive Laran tiloja ja mukavuuksia ovat kylpylä- ja wellness-keskus, kuntokeskus, lastenkerho, viihdeohjelmat, tenniskentät ja kaupat. Hotelli tarjoaa myös asiakkaille 24 tunnin vastaanoton, huonepalvelun, pesulapalvelun ja ilmaisen pysäköinnin. Upean sijaintinsa, mukavien huoneidensa ja erinomaisten ruokailuvaihtoehtojensa ansiosta Sherwood Exclusive Lara tarjoaa unohtumattoman oleskelun Antalyassa, Turkissa.

Ranta

Sherwood Exclusiven ranta Lara, Antalya, Turkki on upea ja idyllinen kohde niille, jotka etsivät täydellistä rantalomakohdetta. Sen priima valkoiset hiekkarannat ja kirkkaan turkoosit vedet tarjoavat kuvankauniin ympäristön rentoutumiseen ja vapaa-aikaan. Ranta sijaitsee kätevästi Sherwood Exclusive Laran lomakeskuksen sisällä, joten hotellissa majoittuville vieraille on helppo pääsy rannalle. Lomakeskus tarjoaa aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja vieraan mukavan rantapäivän viettoon, antaen heidän nauttia auringosta ja näköaloista Välimerelle. Sherwood Exclusiven Laran ranta tunnetaan puhtaudestaan ja hyvin hoidetusta ympäristöstään. Hotellin henkilökunta tekee ahkerasti työtä pitääkseen rannan priimakunnossa ja tarjotakseen vierailleen miellyttävän ja nautinnollisen kokemuksen. Rannan rauhallinen ja rauhoittava tunnelma tekee siitä ihanteellisen paikan rentoutumiseen ja pakoon arjen kiireestä ja hälinästä. Vesi rannalla on matalaa ja turvallista uimiseen, mikä tekee siitä sopivan perheille, joilla on lapsia. Vieraat voivat myös kokea erilaisia vesiharrastuksia, kuten vesijetillä ajamista, leijasurffausta ja banaaniveneajelua, tuoden ripauksen seikkailua heidän rantakokemukseensa. Niille, jotka haluavat rentoutua enemmän rannalla, on rannikolla baareja ja ravintoloita, joissa vieraat voivat nauttia virkistäviä juomia ja herkullisia aterioita, samalla kun ihailevat henkeäsalpaavia merinäkymiä. Auringon, hiekan ja sulavien herkkujen sulautuminen luo todella vertaansa vailla olevan rantakokemuksen. Lisäksi Sherwood Exclusiven Laran rannalla tarjotaan upeita auringonlaskuja horisontin yli, mahdollistaen romanttisia kävelyitä rantaviivaa pitkin tai kauniiden valokuvien ikuistamista. Rannan yleinen tunnelma ja luonnonkauneus tekevät siitä suositun valinnan häihin ja muihin erikoistilaisuuksiin. Päätellen, Sherwood Exclusiven Laran ranta, Antalya, Turkki on trooppinen paratiisi, joka tarjoaa kaiken mitä voisi toivoa merkitykselliseltä rantalomalta. Sen puhtaat hiekkarannat, turkoosit vedet ja valikoima aktiviteetteja tarjoavat unohtumattoman kokemuksen vieraille, jotka etsivät lepoa ja rentoutumista upeassa rannikkoympäristössä.

Lapset

Sherwood Exclusive Lara Antalyassa, Turkissa tarjoaa monia aktiviteetteja ja mukavuuksia lapsille.

1. Lastenkerho: Hotellissa on oma lastenkerho, jossa erikoiskoulutetut henkilökunnan jäsenet järjestävät monenlaisia ​​hauskoja aktiviteetteja lapsille. Tämä sisältää taide- ja käsityötoimintaa, pelejä, urheilutoimintaa ja opetusohjelmia.

2. Ulkouima-allas vesiliukumäillä: Hotellissa on suuri ulkoallasalue vesiliukumäillä, täydellinen paikka lapsille polskimiseen ja veden nauttimiseen.

3. Mini disko: Joka ilta on mini disko, jossa lapset voivat tanssia ja pitää hauskaa ikäistensä kanssa.

4. Leikkipaikka: Hotellissa on leikkipaikka, jossa on keinuja, liukumäkiä ja muita leikkivälineitä lasten energian käyttämiseen ja nauttimiseen.

5. Viihdeohjelmat: Hotelli järjestää joka ilta viihdeohjelmia, jotka sopivat kaikenikäisille, mukaan lukien taikashow't, akrobatiaesitykset ja esitykset.

6. Lastenhoitopalvelut: Jos vanhemmat haluavat viettää aikaa kahdestaan, hotelli tarjoaa tilauksesta lastenhoitopalveluja.

7. Urheilutoiminta: Sherwood Exclusive Lara tarjoaa erilaisia ​​urheilutoimintoja, kuten minigolfia, tennistä, koripalloa ja rantalentopalloa, joita lapset voivat osallistua aikuisen valvonnassa.

8. Lastenbuffet: Hotelli tarjoaa erillisen buffet-alueen lapsille, jossa on laaja valikoima lapsiystävällisiä ruokavaihtoehtoja.

9. Vesilajit: Hotelli voisi tarjota vesilajitoimintoja, kuten polkuveneitä tai melontaa, joista vanhemmat voivat nauttia vanhempien valvonnassa.

10. Sisäpelit: Huonon sään sattuessa hotellissa saattaa olla sisäpeli huone, jossa on aktiviteetteja kuten pöytätennistä, biljardia tai videopelejä. On tärkeää huomata, että näiden aktiviteettien saatavuus voi vaihdella, joten kannattaa tarkistaa suoraan hotellista ajankohtainen tieto.

Viihde

Antalyassa, Turkissa sijaitsevan hotellin 'Sherwood Exclusive Lar" lähellä on erilaisia viihdevaihtoehtoja. Jotkut suosituimmista viihdemahdollisuuksista ovat:

1. Ranta-aktiviteetit: Hotelli sijaitsee lähellä Lar-rantaa, jossa voit harrastaa vesilajeja, kuten jet-sukellusta, leijalautailua ja banaaniveneajelua.

2. Antalyan vesipuisto: Hotellista noin 3 kilometrin päässä sijaitseva Antalyan vesipuisto tarjoaa jännittäviä vesiliukumäkiä, uima-altaita ja laiskanjoen hauskaan päivään.

3. Antalyan akvaario: Noin 9 kilometrin päässä hotellista sijaitseva Antalyan akvaario tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua merielämään eri näyttelyiden ja vuorovaikutteisten näyttöjen kautta.

4. Ostokset: Hotelli sijaitsee lähellä useita ostoskeskuksia, kuten TerraCity Mallia ja Laura Shopping Mallia, joissa voit löytää erilaisia ​​kauppoja, putiikkeja ja viihdevaihtoehtoja.

5. Yökerhot ja baarit: Antalyalla on vilkas yöelämä, ja kaupungissa on useita yökerhoja ja baareja, joissa voit nauttia livemusiikista, tanssista ja viihteestä.

6. Historialliset kohteet: Antalya on rikas historiastaan, ja voit tutustua muinaisjäännöksiin, kuten Hadrianuksen porttiin, Antalyan vanhaan kaupunkiin ja Antalyan museoon, jotka esittelevät kaupungin kulttuuriperintöä.

7. Esitykset ja näytökset: Monet Lara-hotellit tarjoavat iltaisin esityksiä ja näytöksiä vierailleen, kuten perinteisiä turkkilaisia tanssiesityksiä, livemusiikkia ja komedianumeroita.

8. Antalyan Legends-teemapuisto: Hotellista noin 12 kilometrin päässä sijaitseva teemapuisto tarjoaa jännittäviä laitteita, vesipuiston, live-esityksiä ja erilaisia ​​viihtevaihtoehtoja sekä lapsille että aikuisille.

9. Golfkentät: Jos nautit golfista, hotellin lähellä on useita golfkenttiä, kuten Antalya Golf Club, Carya Golf Club ja Titanic Golf Club.

10. Veneajelut: Voit tehdä veneajelun Antalyan upean rannikon varrella, tutkia piilotettuja lahtia ja luolia ja nauttia uimisesta kristallinkirkkaissa vesissä. Nämä ovat vain muutamia viihdemahdollisuuksia lähellä hotellia 'Sherwood Exclusive Lara' Antalyassa, Turkissa. Hotellin henkilökunta pystyy antamaan lisätietoja ja auttamaan sinua valitsemaan sinulle sopivia aktiviteetteja.

Vesitoiminta

Sherwood Exclusive Lara, joka sijaitsee Antalyassa, Turkissa, tarjoaa monenlaisia vesiaktiviteetteja vierailijoilleen. Tässä on joitakin yksityiskohtia lomakeskuksessa saatavilla olevista vesiaktiviteeteista.

1. Uima-altaat: Lomakeskuksessa on useita ulkouima-altaita, mukaan lukien pääallas, rentoutumisallas ja lastenallas. Altaat ovat tilavia, hyvin hoidettuja ja ympäröity aurinkotuoleilla ja aurinkovarjoilla, missä vierailijat voivat rentoutua ja nauttia auringosta.

2. Ranta: Sherwood Exclusive Lara -hotellissa on yksityinen hiekkaranta-alue kristallinkirkkailla vesillä. Vierailijat voivat viettää päivän rannalla, rentoutua aurinkotuoleilla ja pulahtaa Välimeren mereen. Rannalla on tarjolla vesiaktiviteetteja, kuten rantalentopalloa, snorklausta ja kajakointia.

3. Vesiliukumäet: Lomakeskuksessa on vesipuisto, jossa on jännittäviä vesiliukumäkiä sekä aikuisille että lapsille. Vierailijat voivat liukua alas erilaisia värikkäitä liukumäkiä ja nauttia hauskan täyteisestä päivästä roiskuen ja liukuen.

4. Vesilajit: Rannalla vierailijat voivat myös harrastaa erilaisia vesilajeja. Näihin saattavat kuulua moottorikelkkailu, varjoliito, banaaniveneajelut ja suppailu. Lomakeskuksessa on vesilajikeskus, josta vierailijat voivat tehdä järjestelyjä ja vuokrata tarvittavan varustuksen.

5. Veneajelut: Sherwood Exclusive Laran concierge voi auttaa vierailijoita järjestämään veneajeluja ja retkiä. Kauniin rannikon ja lähellä sijaitsevien saarten tutkiminen, uiminen syrjäisillä lahdenpoukamilla ja maisemien ihailu ovat suosittuja aktiviteetteja vierailijoiden keskuudessa. On suositeltavaa tarkistaa näiden vesiaktiviteettien saatavuus ja aikataulut suoraan lomakeskukselta, koska ne voivat muuttua sääolosuhteiden ja vuodenaikojen vaihteluiden mukaan.

Kysymykset

1. Mikä on Sherwood Exclusive Lara?

1. Mikä on Sherwood Exclusive Lara?1

Sherwood Exclusive Lara on ylellinen lomakeskus, joka sijaitsee Antalyan Lara-alueella Turkissa. Se tarjoaa all inclusive -paketin, johon kuuluu erilaisia mukavuuksia ja aktiviteetteja vieraille.

2. Mitä palveluita Sherwood Exclusive Lara tarjoaa?

2. Mitä palveluita Sherwood Exclusive Lara tarjoaa?1

Lomakeskus tarjoaa lukuisia palveluita, kuten useita uima-altaita, yksityisen ranta-alueen, kylpylän ja wellness-keskuksen, kuntosalin, tenniskenttiä, erilaisia ravintoloita ja baareja sekä viihdeohjelmia.

3. Onko Sherwood Exclusive Larassa saatavilla Wi-Fi?

3. Onko Sherwood Exclusive Larassa saatavilla Wi-Fi?1

Kyllä, Wi-Fi on saatavilla koko lomakeskuksessa, mukaan lukien vierashuoneissa ja yleisissä tiloissa. Kuitenkin premium- tai nopeasta internetistä saattaa aiheutua lisämaksuja.

4. Voinko varata retkiä tai kierroksia lomakeskuksen kautta?

4. Voinko varata retkiä tai kierroksia lomakeskuksen kautta?1

Kyllä, lomakeskus tarjoaa valikoiman retkiä ja kierroksia, joilla voi tutustua Antalyan ympäröiviin alueisiin. Näitä voi varata lomakeskuksen matkapalvelusta.

5. Onko Sherwood Exclusive Lara sopiva perheille?

5. Onko Sherwood Exclusive Lara sopiva perheille?1

Kyllä, lomakeskus sopii perheille ja tarjoaa erilaisia mukavuuksia ja aktiviteetteja lapsille, kuten lastenkerho, leikkipaikka ja lastenaltaat. Lastenhoitopalvelut saattavat olla saatavilla pyynnöstä.

6. Minkälaista ruokaa Sherwood Exclusive Larassa tarjoillaan?

6. Minkälaista ruokaa Sherwood Exclusive Larassa tarjoillaan?1

Lomakeskus tarjoaa monipuolisen valikoiman ruokavaihtoehtoja, kuten kansainvälisiä ruokia buffet-ravintolassa sekä useita à la carte -ravintoloita, jotka tarjoilevat turkkilaista, italialaista ja mereneläviä. Lisäksi tarjolla on välipalabaareja ja kahviloita.

7. Onko lomakeskusten ravintoloissa pukeutumisetikettiä?

7. Onko lomakeskusten ravintoloissa pukeutumisetikettiä?1

Kyllä, à la carte -ravintoloissa on yleensä pukeutumiskoodi, joka vaatii eleganttia rentoa pukeutumista. Buffet-ravintolassa on yleensä rennompi pukeutumiskoodi.

8. Onko Sherwood Exclusive Larassa saatavilla vesiurheilumahdollisuuksia?

8. Onko Sherwood Exclusive Larassa saatavilla vesiurheilumahdollisuuksia?1

Kyllä, lomakeskus tarjoaa erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten vesihiihtoa, laskuvarjohyppyjä, banaaniveneitä ja sukellustunteja. Näistä aktiviteeteista saatetaan periä lisämaksuja.

9. Onko lomakeskus helposti saavutettavissa Antalyan lentokentältä?

9. Onko lomakeskus helposti saavutettavissa Antalyan lentokentältä?1

Kyllä, Sherwood Exclusive Lara on noin 15 kilometrin päässä Antalyan lentokentästä, joten se on helposti saavutettavissa autolla tai taksilla. Lomakeskus saattaa myös tarjota lentokenttäkuljetuspalveluita lisämaksusta.

10. Voivatko vieraat järjestää lentokenttäkuljetuksia lomakeskuksen kautta?

10. Voivatko vieraat järjestää lentokenttäkuljetuksia lomakeskuksen kautta?1

Kyllä, lomakeskus tarjoaa yleensä lentokenttäkuljetuspalveluita vierailleen. On suositeltavaa ottaa yhteyttä lomakeskukseen etukäteen järjestääkseen kuljetuksen ja tiedustellakseen mahdollisia kustannuksia.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Viihde ja rentoutuminen
 • Baari/lounge
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Vartalohoidot
 • Aerobic-paikan päällä
 • Yökerhot
 • Tenniskentät
 • Biljardi
 • Keilahalli
 • Puutarha
 • Lautapurjehdus
 • Pyöräily
 • Allasbaari
 • Dart-lauta
 • Golf(mini)
Hotellipalvelut
 • Ilmainen Wi-Fi
 • WiFi
 • Ravintola
 • Ilmainen pysäköinti
 • Pysäköinti
 • Hissi
 • Nopea internet
 • 24-tunnin vastaanotto
 • Concierge
 • Tupakoimattomat huoneet
 • Perhehuone
 • Express Sisäänkirjautuminen/Uloskirjautuminen
 • Kielitaitoinen henkilökunta
 • Liikuntarajoitteinen pääsy
 • Rattaiden pääsy
 • Invapysäköinti
 • Erillinen sisään- ja uloskirjautuminen
 • Tarkoitettu tupakointiin
 • Muistoesineet/lahjatavarakauppa
 • Bailaus- tilat
 • Kuntokeskus/sali
 • Liiketoimintakeskus
Huonepalvelut
 • Ilmastointi
 • Minibaari
 • Tallelokero
 • Kahvin-/vedenkeitin
 • Hiustenkuivaaja
 • TV
 • Kaapeli-/satelliitti-tv
 • Jaettu kylpyhuone
 • Kylpy
 • Kylpyhuoneessa
 • Yksityinen kylpyhuone
 • Yhdistetyt huoneet
 • Vuodevaatteiden/päällisten valinta
 • Työpöytä
 • Spa-kylpy
 • Pyykinpesuaineet
 • Käsipyyhkeitä
 • Kiinteiden tukikahvojen kylpyhuoneessa
 • Huonepalvelu
Lisäpalvelut
 • Lentokenttäkuljetus
 • Pesula
 • Kuivapesupalvelu
 • Matkatavarasäilytys
 • Parturi-/kauneuskauppa
 • Autonpark- kauspalvelu
 • Kopiomyllyt
Vesitoiminnot
 • Uima-allas
 • Sauna
 • Spa- ja wellness-keskus
 • Sukelluskeskus
 • Sukellus
 • Sisäuima-allas
 • Ulkoallas
 • Ulkouima-allas lämmitettynä
 • Kanootilla melonta
 • Vesielämää (ei-moottoroituja)
 • Vesitoimintaa
Perheille lapsille
 • Lastenhoito
 • Pinnasänky
 • Leikkipaikka
 • Lastenkerho
 • Lastenallas
Rannikkotyyppi
 • Yksityinen ranta
Hotellin arvostelu Sherwood Exclusive Lara
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.