Taiwan, Shoufengin kylä

Hualien Farglory Hotel

No.18, Shanling , Yanliau Tsuen Shoufengin kylä, Taiwan Hotelli
1 tarjous alkaen 297 EUR Katso tarjous
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
 • Baari/lounge
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Vartalohoidot
 • Ilmainen Wi-Fi
 • WiFi
Näytä kaikki mukavuudet 47
Sijainti
Keskustaan
9.9 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

No.18, Shanling , Yanliau Tsuen Shoufengin kylä, Taiwan

Hualien Farglory Hotel sijaitsee Shoufengin kunnassa, Hualienin maakunnassa, Taiwanissa. Tässä muutamia asioita, jotka ovat hotellin läheisyydessä:

1. Farglory Ocean Park: Hotelli sijaitsee vieressä Farglory Ocean Parkissa, suositussa huvipuistossa, joka tarjoaa erilaisia viihdevaihtoehtoja, kuten huvipuistolaitteita, eläinshow'ta ja vesipuiston.

2. Qixingtan Beach: Qixingtan Beach on lyhyen ajomatkan päässä hotellilta ja tunnetaan kauniista mustasta kiviä reunustavasta rannasta. Vierailijat voivat nauttia leppoisesta kävelystä rannalla ja ihailla upeaa rannikon maisemaa.

3. Shin Kong Chao Feng Ranch and Resort: Tämä maatila ja lomakeskus sijaitsee kohtuullisen matkan päässä hotellilta ja tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja, kuten ratsastusta, uimista ja minigolfia. Se on loistava paikka viettää päivä ulkoilma-aktiviteetteja nauttien.

4. Hualien City: Hualien City on Hualienin maakunnan pääkaupunki ja lyhyen ajomatkan päässä hotellilta. Se tarjoaa monia kulttuurikohteita, yömarkkinoita, ostosalueita ja ravintoloita, joissa vierailijat voivat kokea paikallisen ruoan.

5. Tarokon kansallispuisto: Tarokon kansallispuisto on maailmankuulu luonnonsuojelualue, joka tunnetaan henkeäsalpaavasta marmorikanjonista, jyrkistä kallioista ja kauniista vaellusreiteistä. Se sijaitsee hieman kauempana hotellilta, mutta on ehdottomasti vierailun arvoinen luonnosta nauttiville. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä Hualien Farglory Hotellin ympäristöstä löytyy. Alue tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän luonnon kauneutta, kulttuurikohteita ja virkistysmahdollisuuksia eri intressejä varten.

map
Hualien Farglory Hotel
Hotelli

Keskustaan9.9

Hotellista

Tietoja

Hualien Farglory Hotel sijaitsee Shoufengin kunnassa Taiwanilla. Se on ylellinen 5 tähden hotelli, joka tunnetaan upeista merinäköaloistaan ja kätevästä sijainnistaan lähellä alueen suosittuja nähtävyyksiä. Hotellin majoitukseen kuuluu erilaisia huonetyyppejä eri mieltymyksiä ja budjetteja varten. Siellä on standardihuoneita, deluxe-huoneita ja sviittejä, jotka kaikki on elegantisti sisustettu ja varustettu moderneilla mukavuuksilla. Jokaisessa huoneessa on mukava sänky, ilmastointi, taulu-tv, minibaari, tee/kahvin valmistusvälineet ja kylpyhuone, jossa on ilmaisia kylpytuotteita. Hotellissa on useita ravintolavaihtoehtoja eri makumieltymyksille. Fargloryn kiinalainen ravintola tarjoaa aitoa kiinalaista ruokaa, mukaan lukien kantonilaisia ja szechuanilaisia ruokia, ylellisessä ympäristössä. Länsiravintolasta löytyy laaja valikoima kansainvälisiä ruokalajeja, kun taas mereneläväravintola erikoistuu tuoreisiin merenherkkuihin. Lisäksi hotellissa on kahvila ja baari/lounge, joissa vieraat voivat rentoutua ja nauttia erilaisista juomista. Mitä tulee mukavuuksiin, Hualien Farglory Hotel tarjoaa valikoiman palveluita, jotka parantavat vieraiden kokemusta. Siellä on kuntohuone, jossa on moderneja liikuntavälineitä niille, jotka haluavat pysyä aktiivisina vierailunsa aikana. Hotellissa on myös ulkouima-allas upeilla näkymillä ympäröivään maisemaan. Muita mukavuuksia ovat spa, sauna, karaokehuone ja business center. Yleisesti ottaen Hualien Farglory Hotel tarjoaa ylellistä majoitusta, herkullisia ruokailumahdollisuuksia ja valikoiman palveluita varmistaakseen, että vierailla on mukava ja nautinnollinen vierailu Shoufengin kunnassa Taiwanilla.

Lapset

Hualien Farglory Hotel Shoufengin kunnassa Taiwanissa tarjoaa monia aktiviteetteja ja palveluita lapsille. Tässä joitakin vaihtoehtoja:

1. Vesipuisto: Hotellissa on suuri vesipuisto, joka sopii täydellisesti lapsille. Siellä on erilaisia vesiliukumäkiä, uima-altaita ja roiskelualoja, joista lapset kaikenikäiset voivat nauttia.

2. Lastenkerho: Hotellissa on omistettu lastenkerho valvotuine aktiviteetteineen ja peleineen. Lapset voivat osallistua taide- ja askartelutoimintaan, sisäleikkeihin ja interaktiiviseen leikkiaikaan.

3. Ulkopuistot: Hotellin alueella on ulkopuistoja, joissa on liukumäkiä, keinuja ja kiipeilyrakenteita, joiden avulla lapset voivat pitää hauskaa ja kuluttaa energiaa.

4. Pelihuoneet: Hotellissa on pelihuoneita, joissa on peliautomaatteja, ilmakiekkoa ja pöytätennistä, tarjoten viihdevaihtoehtoja vanhemmille lapsille.

5. Lastenallas: Hotellissa on matala allas, joka sopii nuoremmille lapsille, jotta he voivat turvallisesti roiskutella ja pitää hauskaa.

6. Lasten menu: Hotellin ravintoloissa on lasten menu, jossa on lapsiystävällisiä ruokavaihtoehtoja, varmistaen että jokaiselle nirppanokalle löytyy jotain syötävää.

7. Perheystävällinen majoitus: Hotelli tarjoaa perheystävällistä majoitusta tilavilla huoneilla tai sviiteillä, jotka sopivat mukavasti perheille lapsineen.

8. Polkupyörän vuokraus: Hotelli tarjoaa polkupyöränvuokrauspalveluita, mukaan lukien pyöriä, jotka sopivat lapsille. Perheet voivat tutkia ympäristöä yhdessä pyöräseikkailulla. On aina suositeltavaa tarkistaa suoraan hotellilta mahdolliset tarjoukset ja päivitykset, sillä tilat ja palvelut voivat ajan myötä vaihdella.

Viihde

Hualien Farglory-hotellin lähellä Shoufengin kaupunginosassa Taiwanilla on useita viihdevaihtoehtoja. Joitakin lähellä olevia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja ovat:

1. Farglory Ocean Park: Hotellin vieressä sijaitseva suosittu huvipuisto ja akvaario tarjoaa jännittäviä ajeluja, esityksiä ja interaktiivisia näyttelyitä kaikenikäisille vieraille.

2. Liyu-järven maisema-alue: Vain 10 minuutin ajomatkan päässä hotellista sijaitseva kaunis järvi ympäröi vuoret. Voit vuokrata pyörän tai tehdä kävelyretken järven ympärillä nauttien upeasta maisemasta tai kalastaen.

3. Lintianshan Forestry Cultural Park: Noin 15 minuutin ajomatkan päässä hotellilta sijaitseva puisto on loistava paikka luonnonystäville ja historiaan hurahtaneille. Siellä on metsärautatie, kävelyreittejä ja näyttelyitä alueen metsäperinnöstä.

4. Hualien Farglory Hotel Plaza: Hotellin yhteydessä sijaitseva suuri ostoskeskus tarjoaa lukuisia kauppoja, ravintoloita ja viihdevaihtoehtoja. Voit tehdä ostoksia, syödä ja käydä elokuvissa.

5. Hualien Cultural Creative Industries Park: Noin 20 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva puisto on vilkas keskus taiteelle, käsityölle ja kulttuuritoiminnalle. Siellä on useita kauppoja, studiosia, gallerioita ja kahviloita, joissa esitellään paikallisten taiteilijoiden töitä.

6. National Dong Hwa University: Noin 15 minuutin päässä hotellista sijaitseva arvostettu yliopisto tunnetaan kauniista kampuksestaan ja kulttuuritapahtumistaan. Voit vierailla kampuksella, tutustua yliopiston taidegallerioihin tai osallistua kulttuuritapahtumaan, jos sellainen on tarjolla. Nämä ovat vain muutamia vaihtoehtoja, ja muita viihdevaihtoehtoja saattaa olla riippuen mielenkiinnostasi ja vierailusi ajankohdasta. On suositeltavaa tarkistaa mahdolliset tapahtumat tai nähtävyydet vierailusi aikana Shoufengin kaupunginosassa.

Kysymykset

1. Mikä on Hualien Farglory Hotellin osoite Shoufengin kylässä Taiwanilla? - Hualien Farglory Hotellin osoite on No.18 Zhongzheng Road, Shoufeng Township, Hualien County, Taiwan.

2. Mitkä ovat lähellä sijaitsevat nähtävyydet tai maamerkit Hualien Farglory Hotellin läheisyydessä? - Hualien Farglory Hotellin läheisyydessä on useita nähtävyyksiä ja maamerkkejä, kuten Farglory Ocean Park, Liyu Lake, Cisingtan Scenic Area ja Taroko National Park.

3. Kuinka kaukana Hualien Farglory Hotelli on Hualienin kaupungin keskustasta? - Hualien Farglory Hotelli sijaitsee noin 15 kilometrin (9,3 mailin) päässä Hualienin kaupungin keskustasta.

4. Mitä huonetyyppejä on saatavilla Hualien Farglory Hotellissa? - Hualien Farglory Hotellissa on erilaisia huonetyyppejä, kuten standardihuoneita, deluxe-huoneita, sviittejä ja perhehuoneita.

5. Tarjoaako Hualien Farglory Hotelli lentokenttäkuljetuspalveluita? - Kyllä, Hualien Farglory Hotelli tarjoaa lentokenttäkuljetuspalveluita. Vieraat voivat järjestää lentoasemakuljetukset hotellin vastaanotosta.

6. Onko hotellissa ruokailuvaihtoehtoja? - Hualien Farglory Hotellissa on useita ruokailuvaihtoehtoja, kuten kiinalaista, aasialaista ja kansainvälistä ruokaa. Hotellissa on myös kahviloita ja baareja, joissa vieraat voivat nauttia.

7. Onko Hualien Farglory Hotellissa kuntokeskusta tai uima-allasta? - Kyllä, Hualien Farglory Hotellissa on kuntokeskus ja ulkoallas vieraan käytettävissä.

8. Voinko varata retkiä Hualien Farglory Hotellista? - Kyllä, Hualien Farglory Hotelli tarjoaa retkien ja retkipalveluiden varaamispalveluita. He voivat auttaa vieraita järjestämään retkiä ympäröiville suosituille nähtävyyksille.

9. Onko Hualien Farglory Hotellissa ilmainen Wi-Fi käytettävissä? - Kyllä, Hualien Farglory Hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden vieraillensa koko kiinteistössä.

10. Mitkä ovat Hualien Farglory Hotellin sisään- ja uloskirjautumisajat? - Sisäänkirjautuminen Hualien Farglory Hotellissa on mahdollista klo

15.00 eteenpäin ja uloskirjautuminen klo

12.00 (keskipäivällä).

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Viihde ja rentoutuminen
 • Baari/lounge
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Vartalohoidot
 • Puutarha
 • Kaupat
Hotellin mukavuudet
 • Ilmainen Wi-Fi
 • WiFi
 • Ravintola
 • Kahvila
 • Ilmainen pysäköinti
 • Pysäköinti
 • Valuutanvaihto
 • Automaa- tti/pankki
 • Hissi
 • 24-tunnin vastaanotto
 • Concierge
 • Tupakoimattomat huoneet
 • Kielitaitoinen henkilökunta
 • Liikuntarajoitteinen pääsy
 • Invapysäköinti
 • Tarkoitettu tupakointiin
 • Liikkeitä hotellissa
 • Muistoesineet/lahjatavarakauppa
 • Salisali
 • Bailaus- tilat
 • Kokoustila
 • Kokoushuoneet
 • Jääkone
Huoneen mukavuudet
 • Ilmastointi
 • Tallelokero
 • Hiustenkuivaaja
 • Suihku
 • Kylpy
 • Kylpyhuoneessa
 • Kylpytynnyri
 • Työpöytä
 • Kylpytakit
Lisäpalvelut
 • Pesula
 • Matkatavarasäilytys
 • Matkaopaspalvelut
Vesitoiminnot
 • Uima-allas
 • Sauna
 • Spa- ja wellness-keskus
Perheille lapsien kanssa
 • Leikkipaikka
 • Lastenkerho
 • Lastenallas
Hotellin arvostelu Hualien Farglory Hotel
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.