Espanja, Velez-Malaga

Carrasco 4

Calle Carrasco 4 Velez-Malaga, Espanja Loma-asunto
1 tarjous — Katso tarjous
Carrasco 4
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
 • Jääkaappi
 • Mikroaaltouuni
 • Hiustenkuivaaja
 • Kalastus
 • Sukellus
 • Vaellus
Näytä kaikki mukavuudet 8
Sijainti
Keskustaan
0.8 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

Calle Carrasco 4 Velez-Malaga, Espanja

map
Carrasco 4
Loma-asunto

Keskustaan0.8

Hotellista

Tietoja

Carrasco 4 on hotelli, joka sijaitsee Velez-Malagassa, Espanjassa. Tässä on tietoa hotellista, huoneista ja aterioista: Hotelli: - Carrasco 4 on neljän tähden hotelli, joka tunnetaan mukavista ja elegantista majoituksestaan. - Hotelli tarjoaa erilaisia mukavuuksia ja palveluita taatakseen miellyttävän vierailun asiakkaille. - Se sijaitsee kätevästi Velez-Malagassa lähellä erilaisia nähtävyyksiä, kauppoja ja ravintoloita. Huoneet: - Hotellissa on erilaisia huoneita eri mieltymyksiä ja tarpeita varten. - Huoneet ovat hyvin varusteltuja ja niissä on moderneja mukavuuksia kuten ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. - Jokainen huone on suunniteltu mukavuutta ajatellen, ja niissä on mukavat vuoteet ja tyylikäs sisustus. - Joissakin huoneissa voi olla lisämukavuuksia, kuten parvekkeita tai näkymät ympäröivälle alueelle. Ateriat: - Carrasco 4 tarjoaa ruokailutilan, jossa vieraat voivat nauttia herkullisista aterioista. - Hotelli tarjoilee paikallista ja kansainvälistä ruokaa, palvellen erilaisia makuja. - Vieraat voivat nauttia aamiaisesta, lounaasta ja illallisvaihtoehdoista, jotka on valmistanut taitavat kokit. - Hotelli saattaa myös tarjota huonepalvelua niille, jotka haluavat ruokailla mukavasti huoneissaan. Kaiken kaikkiaan Carrasco 4 Velez-Malagassa tarjoaa viihtyisää majoitusta, moderneja mukavuuksia ja herkullisia ravintolavaihtoehtoja, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan alueella vieraileville matkailijoille.

Viihde

1. Teatro del Carmen: Tämä teatteri Velez-Malagassa järjestää erilaisia esityksiä ympäri vuoden, mukaan lukien näytelmiä, konsertteja ja tanssiesityksiä. Tarkista heidän aikataulunsa tulevista esityksistä loman aikana.

2. Andalusian alueellinen tanssikeskus: Sijaitsee Velez-Malagassa, tämä keskus tarjoaa flamenco-tanssiesityksiä ja kursseja. Upota itsesi perinteisen andalusialaisen kulttuurin ja nauti flamencorytmeistä.

3. El Ingenio ostoskeskus: Jos olet kiinnostunut ostoksista, ruokailusta tai elokuvien katselusta, suuntaa El Ingenioon. Tämä moderni ostoskeskus sijaitsee Velez-Malagassa ja tarjoaa monenlaisia ​​kauppoja, ravintoloita ja elokuvateatterikeskuksen.

4. Aquavelis-vesipuisto: Vain lyhyen ajomatkan päässä Velez-Malagasta sijaitseva Aquavelis on suosittu vesipuisto, jossa voit pitää hauskaa auringossa. Siellä on vesiliukumäkiä, uima-altaita ja runsaasti viihdemahdollisuuksia kaikenikäisille.

5. Rannat: Velez-Malaga sijaitsee Costa del Solilla, joka on tunnettu kauniista hiekkarannoistaan. Aja lyhyesti lähellä oleville rannoille, kuten Torre del Mar tai Benajarafe, ja nauti päivästä auringossa, uimisesta ja rannan viihdetarjonnasta.

6. Bodegas Bentomiz: Viinin ystäville vierailu Bodegas Bentomizille on pakollinen. Tämä viinitila, joka sijaitsee lähellä Sayalongaa, tarjoaa viininmaistajaisia, kierroksia ja upeita näkymiä ympäröiville viinitarhoille. Nauti rentouttavasta iltapäivästä maistellen paikallisia viinejä ja oppien viininvalmistusprosessista.

7. Live-musiikkikohteet: Tarkista paikalliset listaukset loman aikana tapahtuvista live-musiikkitapahtumista. Velez-Malaga ja sen ympäröivä alue tarjoavat vilkkaan musiikkiskenen, jossa on live-esiintymisiä, jotka vaihtelevat rockista ja jazzista perinteiseen espanjalaiseen musiikkiin. Muista tarkistaa näiden viihdevaihtoehtojen tarkat päivät ja saatavuus, koska ne voivat vaihdella vuoden aikana.

Kysymykset

1. Mikä on Carrasco 4?
1. Mikä on Carrasco 4?1

Carrasco 4 on rakennus, joka sijaitsee Velez-Malagassa, Espanjassa

2. Mikä on Carrasco 4:n tarkoitus?
2. Mikä on Carrasco 4:n tarkoitus?1

Carrasco 4 on asuinrakennus, joka on pääasiassa tarkoitettu asuntojen tarjoamiseen asumista varten

3. Kuinka monta asuntoa Carrasco 4:ssä on?
3. Kuinka monta asuntoa Carrasco 4:ssä on?1

Carrasco 4:ssä on yhteensä 50 asuntoa

4. Voinko ostaa asunnon Carrasco 4:stä?
4. Voinko ostaa asunnon Carrasco 4:stä?1

Kyllä, on mahdollista ostaa asunto Carrasco 4:stä, mikäli niitä on myynnissä

5. Onko Carrasco 4:ssä mitään mukavuuksia?
5. Onko Carrasco 4:ssä mitään mukavuuksia?1

Kyllä, Carrasco 4:ssä on erilaisia mukavuuksia, kuten yhteinen uima-allas, parkkipaikkoja ja puutarha-alue

6. Sijaitseeko Carrasco 4 Velez-Malagan keskustassa?
6. Sijaitseeko Carrasco 4 Velez-Malagan keskustassa?1

Kyllä, Carrasco 4 sijaitsee Velez-Malagan keskeisellä alueella, mikä helpottaa asukkaiden pääsyä lähellä sijaitseviin kauppoihin, ravintoloihin ja muihin palveluihin

7. Kuinka monta kerrosta Carrasco 4:ssä on?
7. Kuinka monta kerrosta Carrasco 4:ssä on?1

Carrasco 4 on nelikerroksinen rakennus

8. Onko Carrasco 4:ssä lemmikit sallittuja?
8. Onko Carrasco 4:ssä lemmikit sallittuja?1

Lemmikkisäännöt voivat vaihdella, joten olisi parasta tarkistaa Carrasco 4:n hallinnon tai omistajien kanssa heidän lemmikkisäännöistään

9. Onko Carrasco 4 uudiskohde?
9. Onko Carrasco 4 uudiskohde?1

Carrasco 4:n rakennusajankohtaa ei tässä mainita, joten ei ole selvää, onko kyseessä uusi vai vanhempi rakennus. Olisi parasta kerätä lisätietoja luotettavista lähteistä.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Huonepalvelut
 • Jääkaappi
 • Mikroaaltouuni
 • Hiustenkuivaaja
Vesitoiminnot
 • Kalastus
 • Sukellus
 • Kanootilla melonta
 • Vesitoimintaa
Viihde ja rentoutuminen
 • Vaellus
Hotellin arvostelu Carrasco 4
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.