Espanja, Granada

Alhambra Palace

Plaza Arquitecto Garcia de Paredes 1 Granada, Espanja Hotelli
1 tarjous alkaen 198 EUR Katso tarjous
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
 • Yökerhot
 • Pyöränvuokraus
 • Ilmastointi
 • Ravintola
 • Jääkaappi
 • Minibaari
Näytä kaikki mukavuudet 33
Sijainti
Keskustaan
0.2 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

Plaza Arquitecto Garcia de Paredes 1 Granada, Espanja

Alhambra Palace -hotelli Granadassa, Espanjassa, sijaitsee lähellä useita suosittuja nähtävyyksiä. Tässä muutamia huomionarvoisia paikkoja hotellin ympärillä:

1. Alhambra: Hotelli sijaitsee aivan kuuluisan Alhambran vieressä, upeassa maurilaisessa palatsi- ja linnoituskokonaisuudessa, joka on tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan ​​ja puutarhoistaan.

2. Generalife: Tämä lumoava puutarhakokonaisuus on osa Alhambran aluetta ja sijaitsee lähellä. Siellä on monimutkaisia ​​suihkukaivoja, altaita ja rehevää kasvillisuutta.

3. Carmen de los Mártires: Kävelymatkan päässä sijaitseva historiallinen puutarha tarjoaa upeat näkymät Alhambraan ja kaupunkiin. Se on rauhallinen paikka rentoutua ja nauttia luonnosta.

4. Carlos V:n palatsi: Tämä renessanssipalatsi sijaitsee Alhambran alueella. Vierailijat voivat tutustua museoon sisällä, jossa on esillä erilaisia näyttelyitä.

5. Granadan keskusta: Hotelli on myös lähellä Granadan keskustaa, jossa on lukuisia kauppoja, ravintoloita ja viehättäviä katuja tutkittavaksi.

6. San Nicoláksen näköalapaikka: Albaicínin kaupunginosassa sijaitseva tämä näköalapaikka tarjoaa panoraamanäkymät Alhambraan ja Sierra Nevada -vuoristoon.

7. Sacromonte: Cave-mökeistään ja flamencoesityksistään tunnettu Sacromonte on vilkas naapurusto hotellin lähellä, ja se tarjoaa ainutlaatuisen kulttuurikokemuksen. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä monista nähtävyyksistä, jotka ympäröivät Alhambra Palace -hotellia Granadassa, Espanjassa.

map
Alhambra Palace
Hotelli

Keskustaan0.2

Hotellista

Tietoja

Alhambra Palace -hotelli on ylellinen ja historiallinen hotelli sijaitseva Granadassa, Espanjassa. Se sijaitsee lähellä Alhambran linnaa, kuuluisaa UNESCOn maailmanperintökohdetta, tarjoten upeat näkymät kaupunkiin ja ympäröiviin vuoriin. Hotelli tarjoaa erilaisia huonevaihtoehtoja, mukaan lukien standardihuoneet, luksushuoneet ja sviitit. Jokainen huone on uniikisti sisustettu ja kalustettu perinteisten ja modernien elementtien yhdistelmällä. Mukavuuksiin kuuluvat ilmastointi, taulu-tv, minibaari ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Jotkut huoneet tarjoavat myös parvekkeita tai terasseja, joilta on panoraamanäköala. Hotellin ravintola, Arbequina, tarjoilee valikoiman herkullisia ruokia, joissa yhdistyvät perinteinen andalusialainen keittiö ja nykyaikaiset maut. Vieraat voivat nauttia herkullisesta buffetaamiaisesta, lounaasta ja illallisesta joko sisätiloissa tai viehättävällä ulkoterassilla, josta on näköala Granadaan. Hotellissa on myös baari, jossa vieraat voivat rentoutua juoman ääressä ja nauttia tunnelmallisesta ilmapiiristä. Lisämukavuuksiin Alhambra Palacessa kuuluu kattoterassi, jossa on uima-allas, tarjoten ihanteellisen paikan rentoutumiseen ja upeiden näkymien ihailuun Alhambralta. Hotelli tarjoaa myös kokous- ja tapahtumatiloja liikekonferensseihin tai sosiaalisiin kokoontumisiin. Alhambra Palacessa yöpyvät vieraat voivat hyödyntää sen erinomaista sijaintia vierailemalla Alhambrassa ja tutustumalla muihin läheisiin nähtävyyksiin, kuten Generalife-puutarhoihin ja Albayzínin naapurustoon. Granadan keskusta on myös kävelymatkan päässä ja tarjoaa laajan valikoiman ostos-, ruokailu- ja viihde vaihtoehtoja. Kokonaisuudessaan Alhambra Palace tarjoaa ylellisen ja kulttuurisesti rikkaan kokemuksen vieraille, yhdistäen historiallisen charmikkuutensa modernisiin mukavuuksiin ja poikkeukselliseen palveluun.

Lapset

Alhambra-palatsista Granadassa, Espanjassa löytyy useita nähtävyyksiä lapsille. Tässä on joitain aktiviteetteja ja ominaisuuksia, joista lapset voivat nauttia:

1. Generalifen puutarhat: Generalifen puutarhat ovat kauniita ja hyvin hoidettuja puutarhoja, jotka sijaitsevat kompleksin sisällä. Lapset voivat tutkia näitä puutarhoja ja nauttia värikkäistä kukista, suihkulähteistä ja rauhallisesta ilmapiiristä.

2. Alcazaban linnoitus: Alcazaban linnoitus on Alhambran vanhin osa. Lapset voivat nauttia seinien kiipeämisestä, tornien tutkimisesta ja kuvitella millaista oli puolustaa linnoitusta.

3. Nasridin palatsit: Vaikka Nasridin palatseja nähdään kulttuurillisena ja historiallisena nähtävyytenä, lapset saattavat löytää niiden ainutlaatuisen arkkitehtuurin, monimutkaiset koristeet ja kauniit laatat mielenkiintoisina. He voivat myös oppia Nasridin dynastian historiasta ja kulttuurista.

4. Audiopäätteet: Alhambra-palatsi tarjoaa audiopäätteitä useilla eri kielillä, mukaan lukien lapsille suunniteltu kierros. Nämä oppaat tarjoavat mielenkiintoista tietoa palatsin eri alueista, mikä tekee vierailusta kiinnostavampaa lapsille.

5. Leijonien piha: Leijonien piha on yksi Alhambran kuuluisimmista alueista. Lapset voivat tarkkailla yksityiskohtaista leijonapatsasta ja tutkia ympäröivää pihaa, kuvitellen millaista oli asua palatsissa sen loistokaudella.

6. Ulkotilat juoksemiseen ja leikkimiseen: Alhambralla on tilavia pihoja ja avoimia alueita, joissa lapset voivat juosta, leikkiä pelejä ja nauttia raikkaasta ilmasta pysyen samalla palatsin alueella. Yleisesti ottaen Alhambra-palatsi tarjoaa historian, arkkitehtuurin ja ulkoilmakohteiden sekoituksen, jotka voivat herättää lasten mielenkiinnon samalla tarjoten opettavan kokemuksen.

Viihde

Hotelli Alhambra Palacen lähellä Granadassa, Espanjassa on useita viihdevaihtoehtoja. Tässä on joitain ehdotuksia:

1. Alhambra - Granadan kuuluisin nähtävyys on upea maurilainen palatsi ja linnoituskompleksi. Vieraat voivat tutustua kauniisiin puutarhoihin, monimutkaiseen arkkitehtuuriin ja oppia tämän UNESCOn maailmanperintökohteen historiasta.

2. Generalife - Alhambran vieressä sijaitseva Generalife on toinen kaunis puutarhakompleksi. Vieraat voivat kävellä leppoisasti hoidetuissa puutarhoissa, ihailla suihkulähteitä ja nauttia panoraamanäkymistä Granadaan.

3. Flamencoesitykset - Granada tunnetaan eloisasta flamencokulttuuristaan. Hotellin lähellä on useita paikkoja, joissa voit kokea aitoja flamencoesityksiä intohimoisen musiikin, tanssin ja laulun kera. Esimerkkejä ovat Zorongo Flamenco, Tablao Flamenco Albayzin ja Venta El Gallo.

4. Albayzin - Tämä historiallinen naapurusto on UNESCOn maailmanperintökohde ja tarjoaa sokkeloisen verkoston kapeita katuja, valkoiseksi maalattuja taloja ja kauniita näköalapaikkoja. Tutki naapuruston viehättäviä katuja, paikallisten käsityöläisten myymälöitä ja maista perinteisiä espanjalaisia tapaksia paikallisissa baareissa ja ravintoloissa.

5. Sacromonte - Toinen historiallinen naapurusto Granadassa, Sacromonte, on kuuluisa luolataloistaan. Vieraat voivat nauttia vierailusta Sacromonte Abbeyssa, katsoa flamencoesityksiä perinteisissä luolissa tai vain kuljeskella alueella ja imeä sen ainutlaatuista tunnelmaa.

6. Granadan katedraali - Kaupungin keskustassa sijaitseva Granadan katedraali on yksi kaupungin päämaamerkeistä. Vieraat voivat osallistua opastetulle kierrokselle katedraalissa, tutustua kuningas Ferdinandin ja kuningatar Isabellan hautakappeliin tai kiivetä kellotornin huipulle nauttimaan kaupungin panoraamanäkymistä.

7. Tapas-baarit ja ravintolat - Granada tunnetaan perinteestään tarjota ilmaisia tapas-annoksia juoman tilauksen yhteydessä. Hotellin läheltä löytyy useita tapas-baareja ja ravintoloita, joissa voit nauttia herkullisesta espanjalaisesta ruoasta ja maistella erilaisia pieniä annoksia. Nämä ovat vain muutamia viihdevaihtoehtoja hotelli Alhambra Palacen lähellä Granadassa, Espanjassa. Kaupungilla on paljon muutakin tarjottavaa, joten älä epäröi tutkia ja löytää muita nähtävyyksiä ja aktiviteetteja oleskelusi aikana.

Kysymykset

1. Mikä on Alhambran palatsi? Alhambran palatsi on historiallinen linnoitus- ja palatsikompleksi, joka sijaitsee Granadassa, Espanjassa. Se on yksi maan suosituimmista matkailukohteista.

2. Milloin Alhambran palatsi rakennettiin? Alhambran palatsi rakennettiin alun perin pieneksi linnoitukseksi

9. vuosisadalla. Suurin osa nykyisistä rakennuksista rakennettiin kuitenkin

13. ja

14. vuosisadalla Nasrid-dynastian aikana.

3. Millainen arkkitehtoninen tyyli Alhambran palatsilla on? Alhambran palatsi tunnetaan ainutlaatuisesta sekoituksesta islamilaisia arkkitehtonisia tyylejä, mukaan lukien maurilaiset ja mudéjar-vaikutteet. Se esittelee monimutkaisia veistoksia, koristeellisia elementtejä ja kauniita puutarhoja.

4. Kuinka kauan Alhambran palatsin vierailu yleensä kestää? Alhambran palatsin pääosien, kuten Nasridin palatsien, Generalifen puutarhojen ja Alcazaban linnoituksen, vierailu kestää yleensä 2-3 tuntia. Joillakin vierailijoilla voi kuitenkin kestää koko päivän tutustua kompleksiin perusteellisesti.

5. Tarvitaanko Alhambran palatsille etukäteen ostettuja lippuja? Kyllä, etukäteen ostetut liput ovat erittäin suositeltavia Alhambran palatsille vierailtaessa sen suosion vuoksi. Kannattaa varata liput hyvissä ajoin etukäteen, erityisesti vilkkaina turistisesonkeina.

6. Voiko liput ostaa vierailupäivänä? Vaikka liput voi ostaa vierailupäivänä, saatavuus voi olla rajallinen, erityisesti kiireisinä aikoina. On suositeltavaa varata liput etukäteen varmistaakseen paikan.

7. Mitkä ovat suosituimmat nähtävyydet Alhambran palatsissa? Suosituimmat nähtävyydet Alhambran palatsissa ovat Nasridin palatsit, joihin kuuluvat Mexuar, Comares ja Lions palatsit. Generalifen puutarhat ovat myös ehdoton käyntikohde, ja ne tunnetaan kauniista suihkulähteistään ja maisemoinnistaan.

8. Onko Alhambran palatsille pukeutumisohjetta? Alhambran palatsilla ei ole erityistä pukeutumisohjetta, mutta kunnioituksen osoittamiseksi historiallista paikkaa ja kulttuurisia tapoja kohtaan on suositeltavaa pukeutua säädyllisesti. Vältä paljastavaa pukeutumista ja harkitse huivin tai shaalin mukaan ottamista, jos tarpeen.

9. Voiko Alhambran palatsissa ottaa valokuvia? Valokuvaaminen on yleisesti sallittua useimmissa Alhambran palatsin alueilla, lukuun ottamatta Nasridin palatseja, joissa valokuvien ottaminen on kielletty tietyillä alueilla. On suositeltavaa tarkistaa erityiset säännöt ja rajoitukset ennen valokuvien ottamista.

10. Milloin on paras aika vierailla Alhambran palatsissa? Paras aika vierailla Alhambran palatsissa on aikaisin aamulla tai myöhään iltapäivällä, jotta voi välttää ruuhkat. On myös suositeltavaa vierailla viikolla viikonloppujen tai lomien sijaan rauhallisemman kokemuksen saamiseksi.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Viihde ja rentoutuminen
 • Yökerhot
 • Pyöränvuokraus
Huoneen mukavuudet
 • Ilmastointi
 • Jääkaappi
 • Minibaari
 • Tallelokero
 • Hiustenkuivaaja
 • TV
 • Kaapeli-/satelliitti-tv
 • Suihku
 • Jaettu kylpyhuone
 • Kylpy
 • Kylpyhuoneessa
 • Yksityinen kylpyhuone
Hotellin mukavuudet
 • Ravintola
 • Pysäköinti
 • Valuutanvaihto
 • Hissi
 • Nopea internet
 • 24-tunnin vastaanotto
 • Concierge
 • Kielitaitoinen henkilökunta
 • Tarkoitettu tupakointiin
 • Kokoustila
 • Kokoushuoneet
Lisäpalvelut
 • Lentokenttäkuljetus
 • Pesula
 • Matkatavarasäilytys
 • Kantajat
 • Matkaopaspalvelut
 • Autonpark- kauspalvelu
Vesitoiminnot
 • Spa- ja wellness-keskus
Perheille lapsien kanssa
 • Lastenhoito
Hotellin arvostelu Alhambra Palace
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.