Espanja, Elche

Huerto del Cura

Porta De La Morera 14 Elche, Espanja Hotelli
1 tarjous alkaen 162 EUR Katso tarjous
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
 • Baari/lounge
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • WiFi
 • Puutarha
 • Ilmastointi
Näytä kaikki mukavuudet 37
Sijainti
Keskustaan
0.4 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

Porta De La Morera 14 Elche, Espanja

Hotellin "Huerto del Cura" ympärillä Elchessä, Espanjassa, on useita merkittäviä nähtävyyksiä ja maamerkkejä. Tässä on joitain hotellin läheisyydessä vierailtavia paikkoja:

1. Elchessä sijaitseva Palmumetsikkö (Palmeral de Elche): Se on UNESCOn maailmanperintökohde ja yksi Euroopan suurimmista palmumetsistä. Vierailijat voivat tutkia metsikköä, kävellä palmujen reunustamilla poluilla ja nauttia luonnon kauneudesta.

2. Santa Marian basilika: Sijaitsee kaupungin keskustassa, tämä kaunis basilika on peräisin

17. vuosisadalta. Sitä tunnetaan koristeellisesta barokki- ja gotiikka-arkkitehtuuristaan.

3. Elchen kaupungintalo (Ayuntamiento de Elche): Elchen sydämessä sijaitseva kaupungintalo on vaikuttava rakennus, jossa on historiallisia ja modernin arkkitehtuurin elementtejä.

4. Elchen arkeologinen museo (Museo Arqueológico y de Historia de Elche): Tämä museo esittelee kokoelman alueen rikkaaseen historiaan liittyviä esineitä, mukaan lukien esihistorialliset ja iberialaiset arkeologiset löydöt.

5. Elchen kulttuurikeskus (Centro de Congresos "Ciutat d'Elx"): Tämä moderni arkkitehtoninen rakennus isännöi erilaisia kulttuuritapahtumia, konferensseja ja näyttelyitä ympäri vuoden.

6. Huerto del Cura: Tämä kuuluisa puutarha sijaitsee hotellin vieressä, ja sen nimi tarkoittaa "papin puutarhaa". Puutarhassa on laaja valikoima kasvilajeja, mukaan lukien ikoninen Impala-palmu.

7. Kaupungin puisto (Parque Municipal): Kaunis viheralue kaupungin keskustassa, puisto tarjoaa puutarhoja, leikkipaikkoja ja lepoalueita vierailijoiden rentoutumiseen ja luonnon nauttimiseen. Nämä ovat vain muutamia nähtävyyksiä hotellin "Huerto del Cura" läheisyydessä Elchessä, Espanjassa. Kaupungissa on myös rikas kulttuuriperintö, elävät paikalliset markkinat ja valikoima herkullista Välimeren ruokaa tutkittavaksi.

map
Huerto del Cura
Hotelli

Keskustaan0.4

Hotellista

Tietoja

Huerto del Cura on kaunis hotelli, joka sijaitsee Elchessä, Espanjassa. Se tunnetaan upeista puutarhoistaan ​​ja perinteisestä espanjalaisesta charmistaan. Hotelli tarjoaa mukavia ja tilavia huoneita, jotka on suunniteltu yhdistämällä perinteistä ja modernia sisustusta. Huerto del Curassa on useita huonetyyppejä, kuten standardi huoneita, superior-huoneita ja sviittejä. Jokainen huone on varustettu mukavuuksilla, kuten ilmastoinnilla, taulu-tv: llä, minibaarilla ja ilmaisella Wi-Fi: llä. Hotelli tarjoaa myös huonepalvelun niille vieraille, jotka haluavat ruokailla mukavasti huoneessaan. Yksi Huerto del Curan kohokohdista on sen ravintola "La Taula del Milenio". Ravintola tarjoilee erilaisia ​​espanjalaisia ​​ja välimerellisiä ruokia, jotka on valmistettu tuoreista ja paikallisista raaka-aineista. Vieraat voivat nauttia herkullisesta aamiaispöydästä aamuisin ja nauttia lounas- ja illallisvaihtoehdoista à la carte. Ravintolalla on myös terassi, jossa vieraat voivat ruokailla ihastellen hotellin kauniita puutarhoja. Niille, jotka etsivät rentoutumista ja lepoa, Huerto del Cura tarjoaa uima-altaan aurinkotuoleilla ja kylpylän. Kylpylässä on sauna, turkkilainen sauna ja hierontapalvelu, jotka tarjoavat vieraille todella virkistävän kokemuksen heidän oleskelunsa aikana. Kaiken kaikkiaan Huerto del Cura tarjoaa ylellisen ja rauhallisen ympäristön, jossa vieraat voivat nauttia oleskelustaan ​​Elchessä, Espanjassa. Mukavat huoneet, herkulliset ateriat ja kauniit puutarhat tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin vapaa-ajalla kuin liikematkailijoille.

Lapset

Huerto del Cura Elche, Espanjassa tarjoaa useita aktiviteetteja ja nähtävyyksiä lapsille. Tässä on muutamia asioita, joista lapset voivat nauttia Huerto del Curassa:

1. Palmu- lehto: Huerto del Cura on kaunis palmu- lehto, joka on UNESCO:n maailmanperintökohde. Lapset voivat tutkia lehtoa ja oppia erilaisista palmupuista.

2. Mini- juna: Puistossa on mini- juna, joka vie lapset kierrokselle puutarhassa. Se on hauska tapa nähdä eri alueet Huerto del Curassa.

3. Leikkipaikat: Huerto del Curassa on muutamia leikkipaikkoja, joissa lapset voivat kiipeillä, liukua ja pitää hauskaa. Nämä alueet on erityisesti suunniteltu pienemmille lapsille.

4. Koulutus- aktiviteetit: Puutarha tarjoaa erilaisia koulutus- aktiviteetteja lapsille, kuten työpajoja, joissa he voivat oppia kasveista, puutarhanhoidosta ja luonnon suojelusta. Nämä aktiviteetit ovat informatiivisia ja viihdyttäviä.

5. Puutarhat ja labyrintit: Huerto del Curassa on erilaisia puutarhoja ja labyrintteja, joissa lapset voivat tutkia. He voivat löytää piilotettuja polkuja, kauniita kukkia ja ainutlaatuisia kasvilajeja.

6. Ulkoilma- piknik-alueet: Perheet voivat tuoda omat eväät ja nauttia piknikistä yhdessä varatuista piknik-alueista. Se on loistava tilaisuus lapsille nauttia luonnosta ja rentoutua.

7. Linnun tarkkailu: Huerto del Cura on linnun tarkkailun harrastajien paratiisi. Lapset voivat tarkkailla erilaisia lintulajeja ja oppia niiden tavoista ja ominaisuuksista. Kaiken kaikkiaan Huerto del Cura tarjoaa vuorovaikutteisia, opettavaisia ja virkistäviä aktiviteetteja, mikä tekee siitä ihanteellisen kohteen lapsille Elche, Espanjassa.

Viihde

Hotelli Huerto del Curan läheisyydessä Elchessä, Espanjassa, on useita viihdemahdollisuuksia. Tässä muutamia ehdotuksia:

1. Elchen palmumetsä (Palmeral de Elche): Tutustu Euroopan suurimpaan palmumetsään, joka on UNESCOn maailmanperintökohde ja sijaitsee aivan hotellin vieressä. Nauti rauhallisesta kävelystä tuhansien palmupuiden keskellä.

2. Basilica of Santa Maria: Vieraile Santa Marian basilikassa, vaikuttavassa goottilaistyylisessä kirkossa Elchen keskustassa. Ihaile kaunista arkkitehtuuria ja tutustu sisätiloihin.

3. Elchen kaupunginpuisto (Parque Municipal de Elche): Nauti vapaa-ajasta tässä kauniissa puistossa lähellä hotellia. Kävele, rentoudu tai pidä piknik vehreässä ympäristössä.

4. Elchen kaupunginmuseo (Museu de la Ciutat d'Elx): Vieraile Elchen kaupunginmuseossa oppiaksesi Elchen historian, kulttuurin ja perinteet. Museossa on laaja valikoima arkeologisia esineitä ja näyttelyitä.

5. Altamiran linna: Tutustu Altamiran linnaan, muinaiseen linnoitukseen, joka sijaitsee lähellä hotellia. Kiipeä linnoituksen huipulle ja ihaile Elchen panoraamanäkymiä.

6. Elchen arabikylpylät (Baños Árabes de Elche): Tutustu Elchen arabimenneisyyteen vierailemalla arabikylpylöissä. Nämä hyvin säilyneet 1100-luvun kylpylät tarjoavat kurkistuksen kaupungin historiaan.

7. Elchen nukkemuseo (Museo Escolar de Pusol): Jos olet kiinnostunut nukeista, vieraile nukkemuseossa Elchessä. Museo esittelee nukketeatteriperinteitä eri puolilta maailmaa ja järjestää myös livetilaisuuksia.

8. Elche Palmeral Aventuras: Jos etsit seikkailua, suuntaa kohti Elche Palmeral Aventurasia. Tämä puumetsässä sijaitseva seikkailupuisto tarjoaa aktiviteetteja, kuten köysiratoja, kiipeilyseinää ja seinäkiipeilyä.

9. Elchen jalkinemuseo (Museo del Calzado): Elche on kuuluisa kenkäteollisuudestaan, ja tämä museo esittelee laajan kokoelman kenkiä. Tutustu Elchen kenkävalmistuksen historiaan ja nykyaikaan.

10. Rannat: Elche sijaitsee lähellä rantaa, joten voit myös nauttia rannalla olosta. Tutustu läheisiin rant

Kysymykset

1. Mikä on Huerto del Cura Elchessä, Espanjassa? Huerto del Cura on historiallinen puutarha, joka sijaitsee Elchen kaupungissa Espanjassa. Se tunnetaan rehevästä kasvillisuudestaan, monista kasvilajeistaan ja ainutlaatuisesta layoutistaan.

2. Kuinka suuri Huerto del Cura on? Huerto del Cura kattaa noin 12 000 neliömetrin alueen, mikä tekee siitä suhteellisen suuren puutarhan.

3. Mikä on Huerto del Curan historia? Huerto del Curan historia ulottuu 1800-luvulle, jolloin se perustettiin alun perin yksityiseksi puutarhaksi. Myöhemmin se siirtyi Elchen kaupungin omistukseen ja avattiin yleisölle.

4. Mitä vierailijat voivat nähdä Huerto del Curassa? Huerto del Curassa vierailijat voivat ihailla erilaisia kasvilajeja, mukaan lukien kuuluisa Keisarinpalmu, joka on yli 160 vuotta vanha. Puutarhassa on myös useita suihkulähteitä, pergoloita ja kävelyreittejä.

5. Kuinka paljon Huerto del Curan vierailu maksaa? Huerto del Curan sisäänpääsymaksu vaihtelee, mutta se on yleensä suhteellisen edullinen. Vuonna 2021 aikuisten lippu maksaa noin 5 euroa.

6. Onko Huerto del Cura esteetön liikuntarajoitteisille? Kyllä, Huerto del Cura on esteetön liikuntarajoitteisille. Siellä on kävelyreittejä, jotka on suunniteltu pyörätuolien ja muiden liikkumisapuvälineiden käyttöön.

7. Sallitaanko lemmikit Huerto del Curassa? Ei, lemmikit eivät ole sallittuja Huerto del Curassa, pois lukien opaskoirat tai avustajaeläimet liikuntarajoitteisille ihmisille.

8. Tarjoaako Huerto del Cura opastettuja kierroksia? Kyllä, Huerto del Cura tarjoaa opastettuja kierroksia vierailijoille, jotka haluavat oppia lisää puutarhan historiasta, kasvistosta ja arkkitehtuurista. Näitä kierroksia voidaan järjestää etukäteen tai saapumisen yhteydessä.

9. Onko Huerto del Curan lähistöllä muita nähtävyyksiä? Kyllä, Huerto del Cura sijaitsee lähellä muita suosittuja nähtävyyksiä Elchessä. Joitakin lähellä olevia nähtävyyksiä ovat Elche Palmeral, Santa Maria Basilica ja Elche Municipal Park.

10. Kuinka kauan Huerto del Curan vierailu kestää? Vierailun kesto Huerto del Curassa voi vaihdella yksilöllisten mieltymysten mukaan. Jotkut vierailijat voivat viettää tunnin tutkien puutarhaa, kun taas toiset voivat viettää useita tunteja nauttien rauhallisesta ympäristöstä.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Viihde ja rentoutuminen
 • Baari/lounge
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Puutarha
 • Allasbaari
 • Kaupat
Hotellin mukavuudet
 • WiFi
 • Ravintola
 • Kahvila
 • Pysäköinti
 • Valuutanvaihto
 • Hissi
 • Nopea internet
 • 24-tunnin vastaanotto
 • Concierge
 • Kielitaitoinen henkilökunta
 • Muistoesineet/lahjatavarakauppa
 • Kokoushuoneet
Huoneen mukavuudet
 • Ilmastointi
 • Minibaari
 • Tallelokero
 • Hiustenkuivaaja
 • Kylpytynnyri
Lisäpalvelut
 • Pesula
 • Kuivapesupalvelu
 • Matkatavarasäilytys
 • Kantajat
 • Matkaopaspalvelut
 • Autonpark- kauspalvelu
Vesitoiminnot
 • Uima-allas
 • Sauna
 • Spa- ja wellness-keskus
 • Ulkoallas
Perheille lapsien kanssa
 • Lastenhoito
 • Leikkipaikka
 • Lastenallas
 • Lastenhoito- ja aktiviteettitarjonta
Hotellin arvostelu Huerto del Cura
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.