Espanja, Cordoba

Crisol Jardines de Cordoba

Poeta Alonso Bonilla 3 Cordoba, Espanja Hotelli
7 tarjousta alkaen 37 EUR Katso tarjous
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
 • Baari/lounge
 • Solarium
 • Golfkenttä
 • Tenniskentät
 • Ilmainen Wi-Fi
 • WiFi
Näytä kaikki mukavuudet 55
Sijainti
Keskustaan
4.0 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

Poeta Alonso Bonilla 3 Cordoba, Espanja

Hotellin "Crisol Jardines de Cordoba" ympärillä Cordobassa, Espanjassa, on erilaisia nähtävyyksiä, maamerkkejä ja mukavuuksia. Tässä on joitain hotellin läheisyydessä sijaitsevia mielenkiintoisia kohteita:

1. Alcázar de los Reyes Cristianos: 1300-luvulla rakennettu linnoituspalaatsi, joka tunnetaan kauniista puutarhoistaan ​​ja historiallisesta merkityksestään. Se sijaitsee noin 750 metriä hotellin luoteeseen.

2. Cordoban moskeija-katedraali (Mezquita): Tämä upea arkkitehtoninen ihme on UNESCO:n maailmanperintökohde. Siinä yhdistyvät islamilaiset ja kristilliset elementit, ja se on ehdoton käyntikohde. Se sijaitsee noin 1 kilometri itään hotellista.

3. Rooman silta: Hyvin säilynyt muinainen silta Guadalquivir-joen yli. Se tarjoaa panoraamanäkymät kaupunkiin ja sijaitsee karkeasti 1,5 kilometrin päässä hotellista itään.

4. Juutalaiskortteli (Judería): Viehättävä naapurusto kapeine mutkaisine kaduineen, kauniine sisäpihoineen ja historiallisine synagogineen. Se sijaitsee noin 1 kilometri kaakkoon hotellista.

5. Plaza de la Corredera: Eläväinen aukio suorakaiteen muodossa ja kauniilla arkkitehtuurilla. Sitä ympäröivät kahvilat, ravintolat ja kaupat. Tämä aukio on noin 1,3 kilometrin päässä hotellista etelään.

6. Calahorra-torni: Rooman sillan eteläpäässä sijaitseva torni, jossa on museo Cordoban historiasta. Se on noin 1,5 kilometrin päässä hotellista itään.

7. Tapas-baarit ja ravintolat: Hotellin ympäristö tarjoaa laajan valikoiman ruokailuvaihtoehtoja, mukaan lukien perinteiset espanjalaiset tapas-baarit ja paikallista ruokaa tarjoavat ravintolat. Huomaa, että nämä etäisyydet ovat likimääräisiä ja voivat vaihdella reitin mukaan.

map
Crisol Jardines de Cordoba
8.2 Hotelli

Keskustaan4.0

Hotellista

Tietoja

"Crisol Jardines de Cordoba" on hotelli, joka sijaitsee Cordobassa, Espanjassa. Tämä boutique-hotelli tarjoaa mukavan ja ylellisen yöpymisen kaupungin keskustassa. Crisol Jardines de Cordoban huoneet on kauniisti suunniteltu ja varustettu modernilla varustuksella. Hotelli tarjoaa erilaisia huonevaihtoehtoja erilaisten mieltymysten ja tarpeiden mukaan, mukaan lukien standardihuoneet, ylelliset huoneet ja sviitit. Jokainen huone on tyylikkäästi sisustettu elegantilla huonekaluilla ja tarjoaa kodikkaan ja rentouttavan ilmapiirin vieraille. Hotelli tarjoaa myös erilaisia ​​tiloja ja palveluita vieraiden kokemuksen parantamiseksi. Niihin kuuluvat ympäri vuorokauden avoinna oleva vastaanotto, concierge-palvelut, ilmainen Wi-Fi koko kiinteistössä ja viehättävä puutarha-alue, jossa vieraat voivat rentoutua ja rentoutua. Ruokailun suhteen Crisol Jardines de Cordoballa on paikan päällä ravintola, joka tarjoilee herkullista espanjalaista ruokaa. Vieraat voivat nauttia erilaisista perinteisistä ruokalajeista, jotka on valmistettu tuoreista paikallisista raaka-aineista. Ravintolassa on lämmin ja kutsuva ilmapiiri, täydellinen paikka nauttia ateriasta perheen tai ystävien kanssa. Yhteenvetona voidaan todeta, että Crisol Jardines de Cordoba on hyvin varusteltu hotelli Cordobassa, Espanjassa, joka tarjoaa mukavia huoneita ja viehättävän ruokailuelämyksen. Olitpa sitten liikematkalla tai vapaa-ajalla, tämä hotelli on loistava valinta ikimuistoista oleskelua varten upeassa Cordoban kaupungissa.

Lapset

Crisol Jardines de Cordoba Cordobassa, Espanjassa tarjoaa monenlaisia ​​aktiviteetteja lapsille. Joitakin asioita, joita lapset voivat tehdä siellä, ovat seuraavat:

1. Leikkipaikka: Puistossa on leikkipaikka erilaisilla leikkirakenteilla, keinuilla ja liukumäillä, joissa lapset voivat pitää hauskaa ja olla vuorovaikutuksessa muiden lasten kanssa.

2. Piknikalue: Crisol Jardines de Cordoballa on erikseen varattuja piknikalueita, joissa perheet voivat tuoda omat eväänsä ja nauttia aterian yhdessä. Tämä on loistava tilaisuus lapsille pitää piknik ulkona ja viettää laatuaikaa vanhempiensa tai hoitajiensa kanssa.

3. Avoin tila: Puistossa on paljon avointa tilaa, jossa lapset voivat juosta, leikkiä pelejä tai lennättää leijaa. He voivat nauttia ulkoaktiviteeteista ja pitää hauskaa turvallisessa ympäristössä.

4. Suihkulähteet: Crisol Jardines de Cordobassa on kauniita suihkulähteitä, jotka kiinnittävät lasten huomion. Lapset voivat katsella veden virtausta, toivoa ja nauttia rauhoittavasta äänestä.

5. Luonnon tutkiminen: Puistossa on monenlaisia ​​puita, kukkia ja kasveja, joita lapset voivat tutkia ja oppia niistä. He voivat havainnoida erilaisia ​​lajeja ja arvostaa ympäristön luonnollista kauneutta.

6. Pyöräily: Crisol Jardines de Cordobassa on polkuja ja reittejä, joilla lapset voivat ajaa pyörällään turvallisesti. Tämä aktiviteetti auttaa heitä vahvistamaan moottoritaitojaan ja nauttimaan ulkoilmasta. Yleisesti ottaen Crisol Jardines de Cordoba tarjoaa monenlaisia ​​aktiviteetteja, joiden avulla lapset voivat pitää hauskaa, nauttia luonnosta ja osallistua fyysiseen toimintaan.

Viihde

Hotelli 'Crisol Jardines de Cordoba'n lähellä Cordobassa, Espanjassa, on useita viihdevaihtoehtoja. Jotkut suositut viihdepaikat ovat seuraavat:

1. Mezquita-Catedral de Córdoba: Tämä UNESCO:n maailmanperintökohde on ehdoton käyntikohde Cordobassa. Se on upea moskeija-katedraali kauniine arkkitehtuureineen ja rikkaalla historiallaan.

2. Alcázar de los Reyes Cristianos: Hotellin lähellä sijaitseva linnoitus tarjoaa kauniita puutarhoja, pihoja ja roomalaisia raunioita. Vierailijat voivat tutkia linnoitusta ja nauttia kaupungin panoraamanäkymistä tornista.

3. Flamencoesitykset: Koe flamencomaailman elävä ja intohimoinen tunnelma osallistumalla flamencoesitykseen jossakin Cordoban monista tablaosista (flamencoesityspaikoista). Nämä esitykset yhdistävät laulua, tanssia ja kitaransoittoa jännittäväksi kulttuurikokemukseksi.

4. Rooman silta: Tee rentouttava kävelyretki Guadalquivir-joen ylittävällä Rooman sillalla. Sillalta avautuu panoraamanäkymä kaupunkiin, erityisesti auringonlaskun aikaan.

5. Plaza de la Corredera: Kaupungin sydämessä sijaitseva kaunis aukio tunnetaan vilkkaasta ilmapiiristään, ulkona olevista kahviloista ja perinteisestä andalusialaisesta arkkitehtuuristaan.

6. Hammam Al Andalus: Rentoudu ja virkisty perinteisessä arabikylpylässä, jossa voit nauttia erilaisista lämpökylvyistä, hieronnoista ja kehohoidoista.

7. Cordoba Guitar Festival: Jos sattumoisin olet Cordobassa vuosittaisen Cordoba Guitar Festivalin aikana, varmista että pääset katsomaan yhtä sen konserteista tai esityksistä, joissa esiintyy maailmankuuluja kitaristeja. Nämä ovat vain muutamia monista viihdevaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla hotellin 'Crisol Jardines de Cordoba' läheisyydessä. Hotellin henkilökunta voi antaa lisätietoja ja paikallisia suosituksia perustuen omiin mielenkiinnon kohteisiisi.

Kysymykset

1. Missä Crisol Jardines de Cordoba sijaitsee?

1. Missä Crisol Jardines de Cordoba sijaitsee?1

Crisol Jardines de Cordoba sijaitsee Cordobassa, Espanjassa

2. Mistä Crisol Jardines de Cordoba on kuuluisa?

2. Mistä Crisol Jardines de Cordoba on kuuluisa?1

Crisol Jardines de Cordoba on kuuluisa kauniista puutarhoistaan ja ulkotiloistaan

3. Voiko Crisol Jardines de Cordobaa vierailla ilmaiseksi?

3. Voiko Crisol Jardines de Cordobaa vierailla ilmaiseksi?1

Ei, Crisol Jardines de Cordobaan sisäänpääsyyn liittyy maksu

4. Mikä on Crisol Jardines de Cordoban aukioloaika?

4. Mikä on Crisol Jardines de Cordoban aukioloaika?1

Crisol Jardines de Cordoban aukioloajat voivat vaihdella, joten parasta on tarkistaa niiden virallinen verkkosivusto tai ottaa suoraan yhteyttä saadaksesi ajantasaisen tiedon

5. Mitä voin nähdä Crisol Jardines de Cordobassa?

5. Mitä voin nähdä Crisol Jardines de Cordobassa?1

Crisol Jardines de Cordobassa voit ihailla erilaisia kasveja, kukkia ja hoidettuja puutarhoja. Siellä on myös oleskelualueita ja kävelyteitä rentouttaviin kävelyihin

6. Onko Crisol Jardines de Cordobassa ravintoloita tai kahviloita?

6. Onko Crisol Jardines de Cordobassa ravintoloita tai kahviloita?1

Ei, Crisol Jardines de Cordobassa ei ole ravintoloita tai kahviloita. Sen sijaan lähellä Cordoban kaupungissa on yleensä vaihtoehtoja

7. Voinko tuoda koirani Crisol Jardines de Cordobaan?

7. Voinko tuoda koirani Crisol Jardines de Cordobaan?1

Lemmikkien tuominen Crisol Jardines de Cordobaan ei yleensä ole sallittua puutarhojen puhtauden ja rauhallisuuden ylläpitämiseksi

8. Onko Crisol Jardines de Cordobassa opastettuja kierroksia?

8. Onko Crisol Jardines de Cordobassa opastettuja kierroksia?1

Kyllä, Crisol Jardines de Cordobassa on saatavilla opastettuja kierroksia. Voit tiedustella kierrosvaihtoehdoista ja aikatauluista heidän verkkosivustoltaan tai sisäänkäynniltä

9. Onko Crisol Jardines de Cordobassa pysäköintimahdollisuutta?

9. Onko Crisol Jardines de Cordobassa pysäköintimahdollisuutta?1

Crisol Jardines de Cordoban läheisyydessä on rajoitetusti pysäköintipaikkoja, mutta suositeltavaa on käyttää julkista liikennettä tai kävellä, jos mahdollista, sillä alue voi olla ruuhkainen

10. Voinko pitää piknikkiä Crisol Jardines de Cordobassa?

10. Voinko pitää piknikkiä Crisol Jardines de Cordobassa?1

Piknikin pitäminen Crisol Jardines de Cordobassa ei ole sallittua puutarhojen puhtauden ja eheyden ylläpitämiseksi.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Viihde ja rentoutuminen
 • Baari/lounge
 • Solarium
 • Golfkenttä
 • Tenniskentät
 • Puutarha
 • Pyöräily
 • Allasbaari
 • Vaellus
Hotellipalvelut
 • Ilmainen Wi-Fi
 • WiFi
 • Ravintola
 • Valuutanvaihto
 • Hissi
 • Nopea internet
 • 24-tunnin vastaanotto
 • Concierge
 • Tupakoimattomat huoneet
 • Perhehuone
 • Lemmikkiystävällinen
 • Kielitaitoinen henkilökunta
 • Rattaiden pääsy
 • Erillinen sisään- ja uloskirjautuminen
 • Tarkoitettu tupakointiin
 • Bailaus- tilat
 • Kokoustila
 • Kokoushuoneet
 • Lippupalvelu
 • Kuntokeskus/sali
 • Liiketoimintakeskus
Huonepalvelut
 • Ilmastointi
 • Minibaari
 • Tallelokero
 • Hiustenkuivaaja
 • TV
 • Kaapeli-/satelliitti-tv
 • Kylpy
 • Kylpyhuoneessa
 • Yksityinen kylpyhuone
 • Suihku/WC -yhdistelmä
 • Yhdistetyt huoneet
 • Vuodevaatteiden/päällisten valinta
 • Työpöytä
 • Pyykinpesuaineet
 • Käsipyyhkeitä
 • Huonepalvelu
Lisäpalvelut
 • Pesula
 • Kuivapesupalvelu
 • Matkatavarasäilytys
 • Kantajat
 • Matkaopaspalvelut
 • Kopiomyllyt
Vesitoiminnot
 • Uima-allas
 • Ulkoallas
Perheille lapsille
 • Lastenhoito
 • Pinnasänky
Hotellin arvostelu Crisol Jardines de Cordoba
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.