Uusi Seelanti, Arrowtown

Millbrook Resort

Malaghans Road Arrowtown, Uusi Seelanti Lomakeskus
1 tarjous alkaen 244 EUR Katso tarjous
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Millbrook Resort
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
 • Baari/lounge
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Aerobic-paikan päällä
 • Golfkenttä
 • Tenniskentät
Näytä kaikki mukavuudet 62
Sijainti
Keskustaan
1.7 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

Malaghans Road Arrowtown, Uusi Seelanti

Millbrook Resortin ympäristössä Arrowtownissa, Uudessa-Seelannissa, on useita nähtävyyksiä ja mukavuuksia:

1. Arrowtownin historiallinen kaupunki: Vain lyhyen matkan päässä lomakeskuksesta sijaitseva Arrowtown tunnetaan viehättävistä kaduistaan, kultakaivoshistoriastaan, putiikeistaan, gallerioistaan ja ravintoloistaan.

2. Mestaruus-golfkenttä: Millbrook Resort ylpeilee maailmanluokan 27-reiän golfkentällään, joka on suunniteltu Sir Bob Charlesin toimesta. Se tarjoaa henkeäsalpaavia näkymiä ympäröiville vuorille ja on sijoittunut jatkuvasti Uuden-Seelannin parhaiden golfkenttien joukkoon.

3. Arrow-joki: Lomakeskus sijaitsee lähellä Arrow-jokea, jossa vierailijat voivat nauttia maalauksellisista kävely- ja pyöräilyreiteistä, lohikalastuksesta tai jopa kokeilla kultahuuhtontaa.

4. Hiihto ja lumilautailu: Millbrook Resort on kätevä tukikohta niille, jotka ovat kiinnostuneita talvitoiminnoista. Se sijaitsee lähellä useita suosittuja hiihtokeskuksia, kuten Coronet Peak ja The Remarkables.

5. Viinitilat ja viinitarhat: Keskellä Otagoa, jossa Arrowtown sijaitsee, tunnetaan viinitiloistaan ja viinitarhoistaan. Lähistöllä on useita viinitiloja, joissa vierailijat voivat nauttia viininmaistajaisista ja kierroksista, kuten Gibbston Valley ja Amisfield.

6. Queenstown: Vain lyhyen ajomatkan päässä vierailijat voivat tutkia vilkasta kaupunkia Queenstownia, joka on tunnettu seikkailu-urheiluistaan, benji-hypyistään, patikkapoluistaan, maisemaristeilyistään sekä laajasta valikoimasta ravintoloita, baareja ja kauppoja.

7. Ulkoilma-aktiviteetit: Ympäröivällä alueella on lukuisia mahdollisuuksia ulkoilma-aktiviteeteille, kuten patikointi, maastopyöräily, ratsastus ja maisemaretket upeissa Central Otagon maisemissa. Yhteensä, Millbrook Resort Arrowtownissa tarjoaa rauhallisen ja ylellisen pakopaikan, tarjoten samalla helpon pääsyn monenlaisiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin kauniissa ympäristössä.

map
Millbrook Resort
9.1 Lomakeskus

Keskustaan1.7

Hotellista

Tietoja

Millbrook Resort on ylellinen hotelli Arrowtownissa, Uudessa-Seelannissa. Se sijaitsee Eteläisten Alppien upean taustan keskellä ja ympäröi kaunista maaseutua. Majoitusvaihtoehtoja Millbrook Resortissa on erilaisia, jotta eri mieltymyksiin ja budjetteihin sopivia vaihtoehtoja löytyisi. Lomakeskuksessa on erilaisia huonetyyppejä, kuten studioita, yhden makuuhuoneen sviittejä ja kahden makuuhuoneen sviittejä. Jokainen huone on tyylikkäästi kalustettu ja tarjoaa moderneja mukavuuksia, kuten taulutelevisioita, Wi-Fi-yhteyden, minibaareja ja yksityisiä kylpyhuoneita. Vieraat voivat valita erilaisista ravintoloista ja ruokailuvaihtoehdoista Millbrook Resortissa. Lomakeskuksessa on neljä ravintolaa, jotka palvelevat erilaisia makuja ja mieltymyksiä. The Millhouse Restaurant tarjoaa hienostuneen ruokailuelämyksen keskittyen Uuden-Seelannin keittiöön. The Hole in One Café tarjoaa rennomman ilmapiirin kevyine aterioineen ja välipaloineen. The Clubhouse tarjoaa rentouttavan ruokailuelämyksen upeilla näkymillä golfkentälle, ja japanilaisvaikutteinen Kobe Cuisine tarjoilee aitoa japanilaista ruokaa. Millbrook Resortin vieraat voivat myös hyödyntää lomakeskuksen laajoja tiloja ja virkistystoimintoja. Lomakeskuksessa on mestaruustason golfkenttä, huippuluokan kunto-keskus, uima-altaita, tenniskenttiä, päiväspa ja monipuolinen valikoima ulkoilma-aktiviteetteja, kuten pyöräilyä, kävelyreittejä ja kalastusta. Yhteensä ottaen Millbrook Resort tarjoaa ylellisen ja rauhallisen pakopaikan vierailijoille, jotta he voisivat nauttia Uuden-Seelannin luonnon kauneudesta samalla kun kokevat maailmanluokan vieraanvaraisuutta ja mukavuuksia.

Lapset

'Millbrook Resort' Arrowtownissa, Uudessa-Seelannissa tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja ja palveluita lapsille. Joitakin asioita, joista lapset voivat nauttia lomakeskuksessa, ovat:

1. Uima-altaat: Lomakeskuksessa on useita ulkoilmauima-altaita, jotka sopivat lapsille leikkiä ja kastella itseään.

2. Lasten kerho: Millbrook Resortilla on omistettu lastenkerho, jossa lapset voivat osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, kuten taiteeseen ja käsityöhön, peleihin ja ulkoilma-seikkailuihin.

3. Leikkipaikat: Lomakeskuksessa on useita leikkipaikkoja, joissa on keinuja, liukumäkiä ja kiipeilytelineitä.

4. Pyöränvuokraus: Millbrook Resort tarjoaa pyöränvuokrausta lapsille tutkimaan lomakeskuksen aluetta ja ympäröiviä alueita.

5. Golf-opetukset: Vanhemmille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita golfista, lomakeskus tarjoaa heidän ikäänsä ja taitotasoaan vastaavia golf-opetuksia.

6. Tennis: Lapset voivat pelata tennistä lomakeskuksen tenniskentillä, joko osallistumalla rentoihin peleihin tai ottamalla oppitunteja.

7. Luontokävelyt: Lomakeskuksessa on polkuja ja käytäviä täydellisiä lapsille ja perheille luontokävelyille ja kauniiden ympäristöjen tutkimiseen.

8. Seikkailuaktiviteetit: Arrowtown ja ympäröivä alue tarjoavat erilaisia seikkailuaktiviteetteja, jotka sopivat lapsille, kuten opastetut vaellukset, ratsastus ja koskenlasku.

9. Lasten ruokalistat: Lomakeskuksen ravintoloilla ja kahviloilla on yleensä lapsiystävällisiä ruokalistoja monipuolisilla vaihtoehdoilla, jotka miellyttävät heidän makuhermojaan. Yhteensä 'Millbrook Resort' tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja ja palveluita pitääkseen kaikenikäiset lapset viihdytettyinä ja osallistuneina heidän oleskelunsa aikana.

Viihde

Millbrook Resortin lähellä Arrowtownissa, Uudessa-Seelannissa on useita viihdevaihtoehtoja. Tässä muutamia ehdotuksia:1. Millbrook Resortin aktiviteetit: Millbrook Resort tarjoaa itse erilaisia viihdevaihtoehtoja, kuten golfkenttiä, päiväspan, tenniskenttiä ja pyöränvuokrausta. Voit myös tutustua heidän kävelyreitteihinsä ja nauttia kauniista näkymistä.

2. Arrowtown Village: Tee lyhyt ajomatka Arrowtownin kylään, jossa voit tutustua historialliseen kultakaivostukseen. Siellä on kauppoja,gallerioita, ravintoloita ja kahviloita nautittavaksi. Lakes District Museum sijaitsee myös täällä, tarjoten kurkistuksen alueen historiaan.

3. Skippers Canyon: Seikkailunhaluisille suuntaa Skippers Canyonille aktiviteetteihin, kuten jet-veneilyyn, kultahuuhtontaan ja mönkijäajeluun. Maisematie yksinään on matkan arvoinen, upeilla näkymillä kanjoniin ja ympäröiviin vuoriin.

4. Viinitilat ja viinitarhat: Arrowtownin alue on tunnettu viinitiloistaan ja viinitarhoistaan. Ota viinitilakierto ja nauti maistiaisista eri maatiloilla, kuten Gibbston Valley Winery, Amisfield Winery ja Chard Farm. Monet tarjoavat myös viehättäviä ravintoloita paikan päällä.

5. The Remarkables Ski Field: Jos vierailet talvikaudella, suuntaa The Remarkables Ski Fieldille hiihtämään, lumilautaamaan ja muihin talviaktiviteetteihin. Se on noin 30 minuutin ajomatkan päässä Millbrook Resortista ja tarjoaa upeaa alppimaisemaa.

6. Queenstown: Vain 15 minuutin ajomatkan päässä, Queenstown tarjoaa laajan valikoiman viihdevaihtoehtoja. Kaupunki on tunnettu seikkailulajeista kuten benjihypystä, laskuvarjohypyistä ja jet-veneilyistä. Lisäksi voit tutustua elävään kaupungin keskustaan sen kaupoilla, ravintoloilla, baareilla ja vesialueella. Muista tarkistaa tiettyjen nähtävyyksien ja aktiviteettien saatavuus ja aukioloajat, sillä ne voivat vaihdella vuodenajan mukaan.

Kysymykset

1. Mikä on Millbrook Resort?
1. Mikä on Millbrook Resort?1

Millbrook Resort on ylellinen lomakeskus sijaitsee Arrowtownissa, Uudessa-Seelannissa. Siellä on upeita majoitusvaihtoehtoja, maailmanluokan tilat, ja upeat näkymät ympäröiville vuorille ja golfkentälle.

2. Mitkä ovat majoitusvaihtoehdot Millbrook Resortissa?
2. Mitkä ovat majoitusvaihtoehdot Millbrook Resortissa?1

Lomakeskus tarjoaa erilaisia majoitusvaihtoehtoja, kuten hotellihuoneita, studioita, yksiöitä, kaksiöitä ja kolmioita, sekä luksus huviloita ja mökkejä. Jokainen majoitusvaihtoehto tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen modernilla varustelulla ja kauniilla sisustuksella.

3. Mitä tiloja ja palveluita Millbrook Resort tarjoaa?
3. Mitä tiloja ja palveluita Millbrook Resort tarjoaa?1

Millbrook Resort tarjoaa monenlaisia tiloja ja palveluita, kuten mestaruuskentän golfkentän, useita uima-altaita, kylpylän ja hyvinvointikeskuksen, kuntoilutilat, tenniskentät, ravintoloita, baareja, kokous- ja tapahtumatilat, sekä ihania kävelyreittejä.

4. Mitä voi tehdä Millbrook Resortissa ja sen ympäristössä?
4. Mitä voi tehdä Millbrook Resortissa ja sen ympäristössä?1

Vieraat voivat nauttia monenlaisista aktiviteeteista Millbrook Resortissa, kuten golfia, kylpylähoidoista, maisemallisista kävelyreiteistä, uimisesta altaissa, tai osallistumisesta erilaisiin urheilulajeihin kuntoilu- ja tenniskeskuksissa. Lisäksi lähialueella on monia nähtävyyksiä, kuten viinitiloja, hiihtokeskuksia, historiallisia kohteita, ja henkeäsalpaavia luonnonmaisemia.

5. Kuinka kaukana Millbrook Resort on Arrowtownin keskustasta?
5. Kuinka kaukana Millbrook Resort on Arrowtownin keskustasta?1

Millbrook Resort sijaitsee noin 2 kilometrin päässä Arrowtownin keskustasta, mikä tekee siitä helposti saavutettavan vieraille, jotka haluavat tutustua viehättävään kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin.

6. Onko Millbrook Resort perheystävällinen?
6. Onko Millbrook Resort perheystävällinen?1

Kyllä, Millbrook Resort on perheystävällinen ja tarjoaa valikoiman palveluita ja aktiviteetteja perheille, kuten lastenkerho, leikkipaikka, ja majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat erikokoisille perheille.

7. Onko Millbrook Resortissa ruokailumahdollisuuksia?
7. Onko Millbrook Resortissa ruokailumahdollisuuksia?1

Kyllä, lomakeskus tarjoaa erilaisia ruokailuvaihtoehtoja eri makuihin ja mieltymyksiin. Paikan päällä on useita ravintoloita ja baareja, jotka tarjoavat herkullista ruokaa aina rennosta fine dining -elämyksiin.

8. Voiko Millbrook Resortissa järjestää häitä ja tapahtumia?
8. Voiko Millbrook Resortissa järjestää häitä ja tapahtumia?1

Kyllä, Millbrook Resort on suosittu hää- ja tapahtumapaikka. Heillä on omat tilat tapahtumille ja tiimi ammattilaisia, jotka voivat auttaa järjestelyissä ja suunnittelussa erityistilaisuutesi osalta.

9. Onko Millbrook Resortista tarjolla kuljetuspalvelua Queenstowniin?
9. Onko Millbrook Resortista tarjolla kuljetuspalvelua Queenstowniin?1

Kyllä, Millbrook Resort tarjoaa ilmaisen kuljetuspalvelun Queenstowniin, joka on lyhyen ajomatkan päässä. Tämä mahdollistaa vieraiden tutustua Queenstownin vilkkaaseen keskustaan ja kokea kaikki aktiviteetit ja nähtävyydet mitä se tarjoaa.

10. Kuinka voin varata majoituksen Millbrook Resortissa?
10. Kuinka voin varata majoituksen Millbrook Resortissa?1

Voit varata majoituksen Millbrook Resortissa vierailemalla heidän virallisella verkkosivustollaan tai ottamalla suoraan yhteyttä varausosastoon. Heillä on helppo verkkovarausjärjestelmä ja voivat auttaa kaikissa kyselyissä tai erityspyyntöissä.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Viihde ja rentoutuminen
 • Baari/lounge
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Aerobic-paikan päällä
 • Golfkenttä
 • Tenniskentät
 • Pyöränvuokraus
 • Puutarha
 • Pyöräily
Hotellipalvelut
 • Ilmainen Wi-Fi
 • WiFi
 • Ravintola
 • Kahvila
 • Ilmainen pysäköinti
 • Pysäköinti
 • Valuutanvaihto
 • Nopea internet
 • 24-tunnin vastaanotto
 • Concierge
 • Tupakoimattomat huoneet
 • Perhehuone
 • Express Sisäänkirjautuminen/Uloskirjautuminen
 • Kielitaitoinen henkilökunta
 • Tarkoitettu tupakointiin
 • Muistoesineet/lahjatavarakauppa
 • Bailaus- tilat
 • Kuntokeskus/sali
 • Liiketoimintakeskus
Huonepalvelut
 • Ilmastointi
 • Jääkaappi
 • Minibaari
 • Tallelokero
 • Kahvin-/vedenkeitin
 • Hiustenkuivaaja
 • TV
 • Kaapeli-/satelliitti-tv
 • Jaettu kylpyhuone
 • Kylpy
 • Kylpyhuoneessa
 • Yksityinen kylpyhuone
 • Kuumavesikylpy/jacuzzi
 • Vuodevaatteiden/päällisten valinta
 • Työpöytä
 • Pyykinpesuaineet
 • Takka
 • Kylpytakit
 • Käsipyyhkeitä
 • Huonepalvelu
Lisäpalvelut
 • Aamiainen huoneessa
 • Lentokenttäkuljetus
 • Pesula
 • Kuivapesupalvelu
 • Parturi-/kauneuskauppa
 • Matkaopaspalvelut
 • Kopiomyllyt
Vesitoiminnot
 • Sauna
 • Spa- ja wellness-keskus
 • Sisäuima-allas
 • Ulkouima-allas lämmitettynä
Perheille lapsille
 • Lastenhoito
 • Leikkipaikka
 • Lastenkerho
Hotellin arvostelu Millbrook Resort
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.