Meksiko, Celaya

Fiesta Inn Celaya

Carretera Panamericana Km 5 Celaya, Meksiko Hotelli
1 tarjous — Katso tarjous
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Fiesta Inn Celaya
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
 • Baari/lounge
 • WiFi
 • Ilmastointi
 • Ravintola
 • Kahvila
 • Tallelokero
Näytä kaikki mukavuudet 21
Sijainti
Keskustaan
3.5 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

Carretera Panamericana Km 5 Celaya, Meksiko

Fiesta Inn Celaya -hotelli sijaitsee Celayassa, Meksikossa. Joitakin lähellä sijaitsevia maamerkkejä ja nähtävyyksiä hotellin ympäristössä ovat:

1. Plaza Galerias Celaya: Tämä ostoskeskus sijaitsee noin 2,5 mailin päässä hotellista luoteeseen. Siellä on monia erilaisia ​​kauppoja, ravintoloita ja viihdetarjontaa.

2. Alameda Central: Julkinen puisto, joka sijaitsee noin 3 mailin päässä hotellista koilliseen, ja jolla on kauniita viheralueita ja kävelyreittejä.

3. Celayan pääaukio: Historiallinen kaupungin keskusta, joka sijaitsee noin 2 mailin päässä hotellista koilliseen. Siellä on koloniaalinen arkkitehtuuri, katedraali sekä erilaisia ​​ruokailu- ja ostosmahdollisuuksia.

4. Parque Celaya: Sijaitsee noin 4,5 mailin päässä hotellista kaakkoon ja tarjoaa virkistysmahdollisuuksia, urheilukenttiä ja piknik-alueita.

5. Celayan kulttuurifoorumi: Sijaitsee noin 3 mailin päässä hotellista koilliseen ja on kulttuurikeskus, jossa järjestetään tapahtumia, näyttelyitä ja konsertteja paikallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden esittelyyn.

6. San Franciscon temppeli: Tämä historiallinen kirkko sijaitsee noin 2 mailin päässä hotellista koilliseen. Se on tunnettu vaikuttavasta arkkitehtuuristaan ​​ja uskonnollisesta merkityksestään.

7. Celayan alueellinen museo: Sijaitsee noin 1,5 mailin päässä hotellista koilliseen ja näyttää artefakteja ja näyttelyitä, jotka liittyvät Celayan alueen historiaan ja kulttuuriin. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä Fiesta Inn Celaya -hotellin ympäristössä on tarjolla. Todennäköisesti alueella on paljon muita nähtävyyksiä, ravintoloita ja kauppoja tutkittavaksi.

map
Fiesta Inn Celaya
8.2 Hotelli

Keskustaan3.5

Hotellista

Tietoja

Fiesta Inn Celaya on moderni hotelli, joka sijaitsee Celayan kaupungissa, Meksikossa. Tässä on joitain tietoja hotellista, huoneista ja aterioista:

1. Hotelli: - Fiesta Inn Celaya tarjoaa mukavan ja nykyaikaisen ympäristön liikematkailijoille ja lomailijoille. - Hotellissa on moderneja mukavuuksia ja tiloja, jotka takaavat miellyttävän oleskelun. - Se tarjoaa ympärivuorokautisen vastaanoton, concierge-palveluja, matkatavarasäilytyksen ja ilmaisen pysäköinnin. - Muita mukavuuksia ovat ulkouima-allas, kuntokeskus, business center ja kokoustilat. - Hotelli tarjoaa myös ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko rakennuksessa.

2. Huoneet: - Fiesta Inn Celaya tarjoaa erilaisia hyvin varustettuja huonetyyppejä, jotka on suunniteltu mukavuutta ajatellen. - Jokaisessa huoneessa on mukavuuksia, kuten ilmastointi, taulu-tv, työpöytä, puhelin ja tallelokero. - Huoneissa on myös oma kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja ja ilmaisia ​​kylpytuotteita. - Jotkut huoneet voivat tarjota lisämukavuuksia, kuten minibaarin tai kahvinkeittimen. - Huonepalvelu on saatavilla vieraille, jotka haluavat ruokailla huoneissaan.

3. Ateriat: - Hotellissa on paikan päällä ravintola nimeltä "La Isla", joka tarjoaa erilaisia alueellisia ja kansainvälisiä ruokia. - Ravintola tarjoaa buffet-aamiaisen vaihtoehtoja sekä à la carte -lounas- ja illallismenuja. - Vieraat voivat nauttia valikoimasta meksikolaisia erikoisuuksia ja kansainvälistä ruokaa. - Lisäksi hotellissa on baari, jossa vieraat voivat rentoutua ja nauttia laajasta juomavalikoimasta. - Hotelli tarjoaa myös tarjoilupalvelua kokouksiin, konferensseihin ja tapahtumiin, jotka järjestetään sen tiloissa. Huomaa, että annetut tiedot saattavat muuttua, ja on suositeltavaa ottaa suoraan yhteyttä Fiesta Inn Celayaan tarkimpien ja ajantasaisimpien tietojen saamiseksi hotellista, huoneista ja aterioista.

Lapset

Fiesta Inn Celaya Celayassa, Meksikossa, tarjoaa useita mukavuuksia ja aktiviteetteja lapsille. Joitakin lapsiystävällisiä ominaisuuksia ovat:

1. Ulkouima-allas: Lapset voivat nauttia uimisesta ja leikkimisestä hotellin ulkoaltaassa.

2. Lasten kerho: Hotellilla on omistettu lasten kerho, jossa tarjotaan valvottuja aktiviteetteja ja pelejä lapsille.

3. Leikkipaikka: On erikseen määritelty leikkipaikka leluilla ja peleillä, joissa lapset voivat pitää hauskaa ja tavata muita lapsia.

4. Lasten ruokalista: Hotellin ravintolassa on erityinen ruokalista lapsille, jossa on ruokia heidän makunsa mukaan.

5. Lastenhoitopalvelut: Fiesta Inn Celaya tarjoaa lastenhoitopalvelut pyynnöstä, jotta vanhemmat voivat saada aikaa itselleen.

6. Läheiset nähtävyydet: Hotelli sijaitsee lähellä erilaisia nähtävyyksiä, jotka sopivat lapsille, kuten puistot, leikkipaikat ja perheystävälliset ravintolat. Yleisesti ottaen Fiesta Inn Celaya pyrkii tarjoamaan mukavan ja nautinnollisen oleskelun perheille lapsiystävällisten mukavuuksien ja palveluiden avulla.

Viihde

Fiesta Inn Celaya Hotellin lähellä Celayassa, Meksikossa on useita viihdevaihtoehtoja.

1. Parque Alameda: Tämä puisto sijaitsee vain muutaman minuutin päässä hotellista ja tarjoaa miellyttävän vihreän tilan kävelyyn, lenkkeilyyn tai piknikille. Siellä on myös ulkoilmatila, jossa järjestetään livetapahtumia.

2. Plaza Galerias Celaya: Tämä ostoskeskus sijaitsee alle mailin päässä hotellista ja siellä on erilaisia ​​kauppoja, ravintoloita ja elokuvateatteri. Voit ostaa, ruokailla tai käydä elokuvissa täällä.

3. Teatro de la Ciudad: Tämä teatteri sijaitsee noin 3 mailin päässä hotellista ja siellä järjestetään erilaisia ​​kulttuuritapahtumia ja livetapahtumia, kuten teatteriesityksiä, konsertteja ja tanssiesityksiä.

4. Antea Lifestyle Center: Tämä ostoskeskus sijaitsee noin 5 mailin päässä hotellista ja se on yksi alueen suurimmista ostoskeskuksista. Siellä on laaja valikoima vähittäiskauppoja, ravintoloita ja viihdevaihtoehtoja, kuten luistinrata, keilahalli ja elokuvateatteri.

5. Plaza Parque Celaya: Noin 10 minuutin ajomatkan päässä hotellista Plaza Parque Celaya on toinen ostoskeskus, jossa on erilaisia ​​kauppoja, ravintoloita ja viihdevaihtoehtoja, kuten lasten leikkipaikka.

6. Celaya Cultural Forum: Noin 4 mailin päässä sijaitseva kulttuurikeskus tunnetaan taide- ja taideteoksistaan, teatteriesityksistään, työpajoistaan ​​ja erikoistapahtumistaan. Se on loistava paikka kokea paikallista kulttuuria ja taidetta. Nämä ovat vain muutamia viihdevaihtoehtoja lähellä Fiesta Inn Celaya Hotellia Celayassa, Meksikossa. Kaupungista löytyy myös monia muita nähtävyyksiä, historiallisia kohteita ja kulttuuritoiminta.

Kysymykset

1. Kuinka monta huonetta Fiesta Inn Celaya -hotellissa on? Fiesta Inn Celayassa on yhteensä 138 huonetta.

2. Onko Fiesta Inn Celayassa ravintolaa? Kyllä, Fiesta Inn Celayassa on paikan päällä sijaitseva ravintola nimeltä "La Isla Restaurant & Bar".

3. Mitä mukavuuksia Fiesta Inn Celaya tarjoaa? Fiesta Inn Celaya tarjoaa mukavuuksia kuten ilmainen Wi-Fi, kuntokeskuksen, uima-altaan, kokoustiloja, huoneserviisin ja liiketoimintakeskuksen.

4. Onko Fiesta Inn Celayassa pysäköintimahdollisuutta? Kyllä, Fiesta Inn Celayassa on ilmainen pysäköinti vieraille.

5. Sallitaanko Fiesta Inn Celayassa lemmikkieläimet? Kyllä, Fiesta Inn Celaya sallii lemmikkieläimet lisämaksua vastaan.

6. Mitkä ovat joitain Fiesta Inn Celayan läheisiä nähtävyyksiä? Joitain Fiesta Inn Celayan läheisiä nähtävyyksiä ovat Alameda-puisto, Celayan historiallinen keskusta ja Parque Xochipilli.

7. Tarjoaako Fiesta Inn Celaya lentokenttäkuljetuksia? Ei, Fiesta Inn Celaya ei tarjoa lentokenttäkuljetuksia. He voivat kuitenkin avustaa kuljetusten järjestämisessä pyynnöstä.

8. Sisältyykö aamiainen huoneeseen Fiesta Inn Celayassa? Aamiaisen sisältyminen riippuu valitusta huonepaketista. Jotkut huonepaketit sisältävät aamiaisen, kun taas toiset eivät. On parasta tarkistaa asia suoraan hotellista tai tarkastella varausyksityiskohtia.

9. Onko Fiesta Inn Celayassa 24h-vastaanotto? Kyllä, Fiesta Inn Celayassa on ympäri vuorokauden avoinna oleva vastaanotto asiakkaiden avuksi.

10. Mikä on sisäänkirjautumis-/uloskirjautumisaika Fiesta Inn Celayassa? Sisäänkirjautumisaika Fiesta Inn Celayassa on klo

15.00 ja uloskirjautumisaika klo

12.00 (keskipäivä).

11. Onko Fiesta Inn Celayassa kuntokeskusta? Kyllä, Fiesta Inn Celayassa on kuntokeskus, jossa on kuntosalilaitteita ja painoja vieraiden käytettävissä.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Viihde ja rentoutuminen
 • Baari/lounge
 • Kaupat
Hotellin mukavuudet
 • WiFi
 • Ravintola
 • Kahvila
 • Nopea internet
 • 24-tunnin vastaanotto
 • Express Sisäänkirjautuminen/Uloskirjautuminen
 • Kielitaitoinen henkilökunta
 • Muistoesineet/lahjatavarakauppa
 • Kokoushuoneet
Huoneen mukavuudet
 • Ilmastointi
 • Tallelokero
Lisäpalvelut
 • Lentokenttäkuljetus
 • Pesula
 • Kuivapesupalvelu
Vesitoiminnot
 • Uima-allas
 • Spa- ja wellness-keskus
 • Ulkoallas
Perheille lapsien kanssa
 • Lastenhoito
 • Lastenkerho
Hotellin arvostelu Fiesta Inn Celaya
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.