Meksiko, Cancun

Club Med Cancun

Zona Hotelera Km-21-5 . Cancun, Meksiko Hotelli
1 tarjous — Katso tarjous
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Katso tarjous —
Sijainti
Keskustaan
1.9 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

Zona Hotelera Km-21-5 . Cancun, Meksiko

Hotelli 'Club Med Cancun' Cancunissa, Meksikossa sijaitsee useita nähtävyyksiä ja mielenkiinnon kohteita:

1. Rannat: Hotelli sijaitsee suoraan Cancunin kauniilla rannoilla, tarjoten vieraille suoran pääsyn upeille valkoisille hiekkarannoille ja turkoosinsinisille vesille.

2. Cancunin vedenalainen museo (MUSA): Rannikon lähellä sijaitseva vedenalainen museo on suosittu snorklaajien ja sukeltajien keskuudessa. Vierailijat voivat nähdä ainutlaatuisen kokoelman uponneita veistoksia.

3. Zona Hotelera: Club Med Cancun sijaitsee Zona Hotelera -alueella, jossa on pitkä rivi lomahotelleja, ravintoloita ja kauppoja. Vieraat voivat tutustua erilaisiin ruokailu- ja viihde vaihtoehtoihin lähellä.

4. El Reyn rauniot: Nämä muinaiset mayalaiset rauniot sijaitsevat lähellä ja ovat vierailun arvoiset. El Reyn rauniot tarjoavat vilauksen mayalaisesta historiasta hyvin säilyneiden rakenteiden ja esineiden kautta.

5. La Isla ostoskylä: Lähistöllä sijaitseva ostoskeskus tarjoaa laajan valikoiman kauppoja, putiikkeja, ravintoloita ja jopa pienen kanavan, jossa voi tehdä veneajeluita.

6. Yöelämä: Cancun on tunnettu vilkkaasta yöelämästään, ja hotellilta on lyhyt kävelymatka moniin baareihin, klubeihin ja viihdetiloihin.

7. Golfkentät: Golfharrastajille lähistöllä sijaitsee useita golfkenttiä, mukaan lukien Cancun Golf Club at Pok-Ta-Pok.

8. Vesiurheilu ja aktiviteetit: Club Med Cancun tarjoaa valikoiman vesiurheilua ja aktiviteetteja kuten purjehdusta, snorklausta, melontaa ja suppailua. Lisäksi rannalla on muita vesiurheilun tarjoajia.

9. Isla Mujeres: Cancunista käsin vierailijat voivat matkustaa lautalla lähellä sijaitsevalle Isla Mujeresin saarelle, jossa on kauniita rantoja, snorklausmahdollisuuksia kristallinkirkkaissa vesissä ja viehättävä kaupunki tutkittavaksi.

10. Ekopuistot: Useita ekopuistoja, kuten Xcaret, Xplor ja Xel-Ha, on helposti saavutettavissa Club Med Cancunista. Nämä puistot tarjoavat mahdollisuuksia uimiseen cenoteissa, köysiratoihin, snorklaamiseen ja alueen luonnonkauneuden kokemiseen. Club Med Cancun tarjoaa yleisesti ottaen erinomaisen tukikohdan Cancunin upeiden rantojen, lähialueen nähtävyyksien ja vilkkaan viihdetarjonnan tutkimiseen.

map
Club Med Cancun
Hotelli

Keskustaan1.9

Hotellista

Tietoja

Club Med Cancun, joka sijaitsee Cancunissa, Meksikossa, on suosittu all-inclusive-lomakeskus, joka tarjoaa ylellisen majoituksen, kauniit mukavuudet ja erilaisia aktiviteetteja kaikenikäisille vieraille. Hotelli: Club Med Cancun sijaitsee upealla rantatontilla, jossa on valkoiset hiekkarannat ja kristallinkirkas vesi. Lomakeskus on modernilla muotoilullaan ja tarjoaa mukavat majoitukset modernein mukavuuksin. Huoneet: Lomakeskus tarjoaa erilaisia huonetyyppejä eri mieltymyksiä ja ryhmäkokoja varten. Vieraat voivat valita mukavat Club-huoneet, tilavat Deluxe-huoneet tai ylelliset sviitit. Kaikki huoneet sisältävät ilmastoinnin, televisio, minibaarin, tallelokeron ja oman parvekkeen tai terassin, josta on kauniit näkymät ympäristöön. Ateriat: Club Med Cancun tarjoaa monipuolisen ruokailukokemuksen eri ravintolavaihtoehdoilla. Pääravintola La Estancia tarjoilee herkullista kansainvälistä ruokaa buffet-tyyliin aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Lisäksi on useita erikoisravintoloita, kuten The Maya Lounge, jossa on meksikolaisia erikoisuuksia, Taco Arte, jossa on gourmet-tacoja, ja La Cava, jossa voi nauttia hienosta ruokailukokemuksesta laajan viinivalikoiman kera. Vieraat voivat nauttia all-inclusive-aterioista, välipaloista ja juomista koko oleskelun ajan. Aktiviteetit: Club Med Cancun tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja ja viihdevaihtoehtoja vierailleen. Lomakeskuksessa on useita uima-altaita, mukaan lukien vain aikuisille tarkoitettu ääretön uima-allas ja rentouttava Zen Oasis -uima-allas. Muita aktiviteetteja ovat muun muassa vesilajit, kuten snorklaus, suppailu ja melonta, sekä maalajit, kuten tennis, rantalentopallo, kuntotunnit ja golf. Lomakeskus tarjoaa myös valvottuja aktiviteetteja ja omistettuja kerhoja kaikenikäisille lapsille, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan perheille. Lisäpalvelut: Club Med Cancunissa on täyden palvelun kylpylä, jossa tarjotaan erilaisia hoitoja ja hierontoja auttamaan vieraita rentoutumaan ja virkistäytymään. Lisäksi siellä on kuntoilukeskus, rantabaari ja iltaisin tarjolla on viihdettä, kuten live-esityksiä ja teemabileitä. Club Med Cancun tarjoaa kaiken kaikkiaan ylellisen all-inclusive-kokemuksen erinomaisilla mukavuuksilla, mukavilla huoneilla, monipuolisilla ruokailuvaihtoehdoilla ja runsaasti aktiviteetteja vieraiden nautittavaksi oleskelunsa aikana Cancunissa, Meksikossa.

Viihde

Hotellin 'Club Med Cancun' lähellä, Cancunissa, Meksikossa, on runsaasti viihde vaihtoehtoja. Jotkut suosituimmista viihde vaihtoehdoista ovat seuraavat:

1. Coco Bongo: Tunnettu uskomattomista esityksistään ja eloisasta ilmapiiristään, Coco Bongo on suosittu yökerho ja viihdepaikka Cancunissa, jossa on livemusiikkia, esityksiä ja akrobatiikkaa.

2. Mandala Beach Club: Tämä rannan tuntumassa sijaitseva klubi tarjoaa hauskan ja energisen ilmapiirin DJ esityksillä, livemusiikilla ja allasbileillä.

3. La Isla Shopping Village: Ostoskeskus, jossa on erilaisia viihde vaihtoehtoja, kuten elokuvateatteri, interaktiivinen akvaario sekä monia kauppoja ja ravintoloita.

4. Cancunin merenalaismuseo (MUSA): Sijaitsee Cancunin vesien lähellä, MUSA on merenalainen museo, joka tarjoaa snorklaus- ja sukellusretkiä upeiden vedenalaisen veistosten tutkimiseen.

5. Xcaret Park: Luonnonmukainen ekologinen arkeologinen puisto, jossa on erilaisia viihde vaihtoehtoja, kuten kulttuuriesityksiä, vesitoimintaa ja ainutlaatuinen meksikolainen ruokakokemus.

6. Yökerhot ja baarit Hotellivyöhykkeellä: Cancunin hotellivyöhyke on tunnettu vilkkaasta yöelämästään, jossa on useita yökerhoja ja baareja, jotka tarjoavat livemusiikkia, DJ esityksiä ja teemajuhlia.

7. Xoximilco Cancun: Koe perinteinen meksikolainen fiesta Xoximilco Cancunissa, jossa voit nauttia musiikista, perinteisestä ruuasta ja juomista kelluessaan värikkäällä lautalla kanavilla.

8. Cancunin teatteri: Nauti liveesityksestä Cancunin teatterissa, jossa järjestetään erilaisia ​​esityksiä, kuten musikaaleja, komediaesityksiä, tanssiesityksiä ja paljon muuta. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä viihdemahdollisuuksista lähellä hotellia 'Club Med Cancun' Cancunissa, Meksikossa. Kaupungissa on paljon muitakin nähtävyyksiä ja aktiviteetteja tutkittavaksi.

Kysymykset

1. Mikä on Club Med Cancun? Club Med Cancun on täyshoitoon perustuva luksuslomakeskus Cancunissa, Meksikossa. Siellä on laaja valikoima mukavuuksia ja aktiviteetteja kaikenikäisille vieraille, kuten kauniit rannat, uima-altaat, gourmet-ravintolavaihtoehdot, vesilajit, viihde ja paljon muuta.

2. Mitä sisältyy Club Med Cancun -pakettiin? Club Med Cancun -paketti sisältää majoituksen, kaikki ateriat ja välipalat, rajattoman juomatarjoilun (mukaan lukien alkoholijuomat), erilaisia maa- ja vesilajeja, päivä- ja iltaohjelmaa, lastenkerhot sekä pääsyn lomakeskuksen tiloihin.

3. Onko Club Med Cancun sopiva perheille, joissa on lapsia? Kyllä, Club Med Cancun on perheystävällinen lomakeskus, joka palvelee kaikenikäisiä vieraita. Siellä on omat lastenkerhot ja aktiviteetteja eri ikäryhmille, joten vanhemmat voivat nauttia lomastaan tietäen lastensa olevan hyvin hoidettuja.

4. Tuleeko Club Med Cancunissa lisämaksuja? Useimmat aktiviteetit ja mukavuudet Club Med Cancunissa sisältyvät pakettiin; kuitenkin tietyt erikoiskokemukset, kuten kylpylähoidot tai retket lomakeskuksen ulkopuolelle, voivat aiheuttaa lisämaksun.

5. Pääseekö Club Med Cancunista rannalle? Kyllä, Club Med Cancun sijaitsee aivan rannan vieressä, joten vieraat pääsevät helposti kauniille valkoiselle hiekalle ja kristallinkirkkaalle Väli-Amerikanmerelle.

6. Onko Club Med Cancunissa ravintolavaihtoehtoja? Club Med Cancun tarjoaa monipuolisen valikoiman ruokailumahdollisuuksia, mukaan lukien useita kansainvälistä ruokaa tarjoavia ravintoloita, erikoisravintoloita ja baareja. Vieraat voivat nauttia erilaisista ruokailukokemuksista lomansa aikana.

7. Mitä vesilajeja ja aktiviteetteja on saatavilla Club Med Cancunissa? Club Med Cancun tarjoaa laajan valikoiman vesilajeja ja aktiviteetteja, kuten purjehdusta, purjelautailua, sup-lautailua, snorklausta, melontaa ja paljon muuta. Välinevuokra sisältyy yleensä pakettiin.

8. Onko Club Med Cancun -lomakeskus täyshoitoon perustuva? Kyllä, Club Med Cancun on täyshoitoon perustuva lomakeskus, eli majoituksen, ruokailun, juomien, aktiviteettien ja viihteen kustannukset sisältyvät pakkauksen hintaan.

9. Voiko Club Med Cancunin kautta varata retkiä? Kyllä, Club Med Cancun tarjoaa valikoiman retkiä ja opastettuja kierroksia, joita vieraiden on mahdollista varata tutustuakseen ympäröivään alueeseen ja kokeakseen paikallisia nähtävyyksiä ja kulttuuria.

10. Onko Club Med Cancunissa käytettävissä Wi-Fiä? Kyllä, ilmainen Wi-Fi on yleensä saatavilla koko lomakeskuksessa, joten vieraat voivat pysyä yhteydessä loman aikana.

Hotellin arvostelu Club Med Cancun
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.