Indonesia, Ubud

Four Seasons Resort Bali at Sayan

Jalan Raya Sayan Ubud, Indonesia Lomakeskus
1 tarjous alkaen 627 EUR Katso tarjous
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Pyöränvuokraus
 • WiFi
 • Puutarha
 • Ilmastointi
Näytä kaikki mukavuudet 49
Sijainti
Keskustaan
2.6 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

Jalan Raya Sayan Ubud, Indonesia

The Four Seasons Resort Bali at Sayan sijaitsee vehreällä metsäalueella Ubudissa, Indonesiassa. Tässä on joitain lähistöllä sijaitsevia nähtävyyksiä ja paikkoja:

1. Ayung-joki: Hotelli sijaitsee Ayung-joen rannalla, mikä mahdollistaa vieraiden nauttivan kauniista ympäristöstä ja osallistumaan esimerkiksi koskenlaskuun tai melontaan.

2. Ubudin apinametsä: Lyhyen ajomatkan päässä sijaitseva Ubudin apinametsä on luonnonpuisto ja temppelialue, jossa vierailijat voivat tutkia kävelyreittejä, nähdä leikkiviä apinoita ja uppoutua rauhalliseen ilmapiiriin.

3. Goa Gajah (Elefantin luola): Historiallinen paikka, Goa Gajah on muinainen luolatemppeli, jossa on monimutkaisia kivikaiverruksia ja kylpyallas. Se on suosittu turistikohde hotellilta vain muutaman kilometrin päässä.

4. Ubudin palatsi: Keskus-Ubudissa sijaitseva Ubudin palatsi, jota kutsutaan myös nimellä Puri Saren Agung, on Ubudin kuninkaallisen perheen virallinen asuinpaikka. Vierailijat voivat tutkia palatsin kompleksia, nähdä perinteisiä tansseja ja ihailla upeaa arkkitehtuuria.

5. Tegallalangin riisiterassit: Noin 20 minuutin ajomatkan päässä hotellilta voit tutustua riisiviljelmiin Tegallalangissa. Nämä ikoniset maisemat tarjoavat upeita näkymiä ja mahdollisuuden todistaa perinteisiä balilaisia maatalouskäytäntöjä.

6. Ubudin taidemarkkinat: Ubudin sydämessä sijaitseva taidemarkkinat on vilkas ja eloisa ostoskeskus. Vierailijat voivat löytää laajan valikoiman perinteisiä balilaisia käsityötuotteita, tekstiilejä ja taideteoksia.

7. Ubudin perinteiset taidenäyttelyt: Ubud on kuuluisa elävästä taideskenestään, jossa on useita taidenäyttelytiloja, jotka esittelevät perinteistä ja nykyaikaista balilaista taidetta. Monet näistä gallerioista sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä hotellilta.

8. Tegenunganin vesiputous: Ubudin eteläosassa sijaitseva Tegenunganin vesiputous tarjoaa virkistävän pakopaikan. Vierailijat voivat nauttia upeista näkymistä, uida luonnonaltaassa tai rentoutua ympäröivässä vehreydessä. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Four Seasons Resort Balin nähtävyyksistä ja paikoista Sayanissa. Itse Ubud tunnetaan rikkaasta kulttuuriperinnöstään, perinteisistä käsityötuotteistaan, rauhallisesta luonnostaan ja hengellisyydestään, tarjoten lukuisia mahdollisuuksia tutkimukseen ja rentoutumiseen.

map
Four Seasons Resort Bali at Sayan
Lomakeskus

Keskustaan2.6

Hotellista

Tietoja

Neljä vuodenaikaa on ylellinen lomakeskus, joka sijaitsee kauniissa Ubudin kaupungissa Indonesiassa. Se sijaitsee rehevien, vihreiden riisiterassien keskellä ja tarjoaa panoraamanäkymät Ayung-joelle. Hotellissa on erilaisia huoneita ja huviloita, jotka on suunniteltu yhdistämään perinteistä balilaista arkkitehtuuria ja modernia mukavuutta. Majoitusvaihtoehdot vaihtelevat tilavista vierashuoneista yksityishuviloihin, joissa on porealtaita, puutarhanäkymät tai suora pääsy joelle. Huoneet lomakeskuksessa on tyylikkäästi kalustettu ja varustettu mukavuuksilla, kuten taulutelevisioilla, minibaareilla, kahvinkeittimillä ja ylellisillä yksityisillä kylpyhuoneilla. Jotkut huoneet tarjoavat myös yksityiset parvekkeet tai terassit, joilta on näkymät maisemiin. Ruokailuvaihtoehtojen osalta Neljä vuodenaikaa tarjoaa Sayanissa valikoiman ruokaelämyksiä. Ayung Terrace on pääravintola, jossa tarjoillaan perinteistä indonesialaista ja kansainvälistä ruokaa. Riverside Cafe tarjoaa rennomman ruokailukokemuksen ja erikoistuu terveellisiin ja luomuruokiin. Vieraat voivat myös nauttia cocktaileja ja kevyitä välipaloja Jati Barissa tai tilata ruoan huonepalvelusta viihtyisään ja yksityiseen ateriaan. Erinomaisen majoituksen ja ruokailumahdollisuuksien lisäksi lomakeskus tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja ja mukavuuksia, jotka parantavat vieraiden kokemusta. Niihin kuuluvat joen äärellä oleva äärettömyysallas, täyden palvelun spa, jossa tarjolla perinteisiä balilaisia hoitoja, kuntokeskus, joogatunnit ja erilaiset kulttuuri- ja luontokierrokset. Neljä vuodenaikaa Sayanin lomakeskus on kaiken kaikkiaan ensiluokkainen valinta matkailijoille, jotka etsivät ylellistä ja rauhallista pakopaikkaa Ubudin luonnonkauniissa ympäristössä Indonesiassa.

Lapset

Four Seasons Resort Bali at Sayan, joka sijaitsee Ubudissa, Indonesiassa, tarjoaa useita aktiviteetteja ja mukavuuksia lapsille. Tässä muutamia kohokohtia:

1. Kids Club: Lomakeskuksessa on valvottu lastenkerho nimeltään "Piraattien seikkailu" 5-12-vuotiaille lapsille. Se tarjoaa monenlaisia pelejä, käsityöaktiviteetteja ja opetuksellisia aktiviteetteja hauskassa ja turvallisessa ympäristössä.

2. Perheuima-allas: Lomakeskuksessa on erillinen perheuima-allas, jossa lapset voivat roiskia ja leikkiä. Se on matala uima-allas, joka sopii kaikenikäisille lapsille.

3. Luontokävelyt: Lomakeskus järjestää opastettuja luontokävelyjä perheille, jolloin lapset pääsevät tutustumaan ympäröivään vehreään viidakkoon ja oppimaan paikallisesta kasvistosta ja eläimistöstä.

4. Kokkauskurssit: Lapset voivat osallistua kokkauskursseille, joilla he oppivat valmistamaan perinteisiä balilaisia ruokia kokeneiden keittiömestarien opastuksella.

5. Balilaisen tanssin tunnit: Lapset saavat mahdollisuuden oppia perinteistä balilaista tanssia omistetussa studiossa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

6. Kulttuurityöpajat: Lomakeskus tarjoaa kulttuurityöpajoja lapsille, joissa he voivat osallistua perinteisiin balilaistoihin aktiviteetteihin, kuten uhrin tekemiseen, perinteisen musiikin opetteluun ja batikkimaalaamisen kokeilemiseen.

7. Ulkoilma-aktiviteetit: Lomakeskus voi järjestää ulkoilma-aktiviteetteja perheille, kuten koskenlaskua, pyöräilyä riisipeltojen läpi tai vierailuja läheisiin temppeleihin ja perinteisiin kyliin. Kaiken kaikkiaan Four Seasons Resort Bali at Sayan tarjoaa laajan valikoiman lapsiystävällisiä aktiviteetteja ja kokemuksia, jotka mahdollistavat unohtumattoman ja nautinnollisen vierailun Ubudissa lapsille.

Viihde

On useita viihde vaihtoehtoja läheisyydessä Four Seasons Resort Bali at Sayan Ubudissa, Indonesiassa. Tässä muutamia ehdotuksia:

1. Campuhan Ridge Walk: Sijaitsee lyhyen matkan päässä hotellilta, Campuhan Ridge Walk tarjoaa kuvauksellisen polun näkymillä ympäröivistä riisiterasseista ja vehreästä maisemasta. Se on suosittu paikka kävelyyn ja patikointiin.

2. Ubud Monkey Forest: Tämä suosittu turistikohde on suojapaikka yli 700 pitkähäntämakakiapinalle. Vierailijat voivat tarkkailla ja vuorovaikuttaa apinoiden kanssa niiden luonnollisessa elinympäristössä, tutkia kaunista metsää ja vierailla muinaisissa hindutemppeleissä.

3. Ubudin taidemarkkinat: Vierailu Ubudissa ei olisi täydellinen ilman vilkasta Ubudin taidemarkkinoita. Täältä löydät laajan valikoiman perinteisiä balilaisia käsitöitä, matkamuistoja, vaatteita ja paikallisten käsityöläisten luomaa taidetta.

4. Bali Swing: Koe jännitys heiluessa yli viidakoitten latvuston Balilla Swingissä. Tämä adrenaliinintäyteinen aktiviteetti tarjoaa upeita näkymiä ja valokuvamahdollisuuksia heiluessasi korkealla puunkruunujen yläpuolella.

5. Tegalalangin riisiterassi: Lyhyen ajomatkan päässä Ubudista sijaitseva Tegalalangin riisiterassi on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde. Tasaisesti portaiden avulla porrastetut riisipellot eivät ole vain kauniita, vaan tarjoavat myös kurkistuksen Balin maatalousperinteisiin.

6. Ubudin perinteiset tanssiesitykset: Upoudu balilaisen kulttuurin maailmaan osallistumalla perinteisiin tanssiesityksiin Ubudissa. Useita paikkoja tarjoaa iltaesityksiä, joissa näytetään perinteisiä balilaisia tansseja, kuten Barong-tanssia, Legong-tanssia ja Kecak-tanssia.

7. Ubudin palatsi: Myös nimellä Puri Saren Agung tunnettu Ubudin palatsi on Ubudin kuningasperheen virallinen asuinpaikka. Vierailijat voivat tutustua kauniiseen arkkitehtuuriin, katsella pihalla järjestettäviä perinteisiä tanssiesityksiä ja ostaa taidetta ja käsitöitä lähellä sijaitsevilta kojuilta. Nämä ovat vain muutamia viihde vaihtoehtoja läheisyydessä Four Seasons Resort Bali at Sayan Ubudissa. Hotellin henkilökunta voi antaa lisää suosituksia mieltymystesi ja etujesi perusteella.

Kysymykset

1. Mitä palveluita Four Seasons Resort Bali at Sayan tarjoaa? Lomakeskus tarjoaa erilaisia palveluita, kuten kylpylän, kuntokeskuksen, uima-altaan, ilmaisen kuljetuspalvelun, useita ruokailuvaihtoehtoja, business-keskuksen ja lastenkerhon.

2. Mitä majoitusvaihtoehtoja Four Seasons Resort Bali at Sayanissa on saatavilla? Lomakeskus tarjoaa monenlaisia majoitusvaihtoehtoja, mukaan lukien ylellisiä huoneita, sviittejä, yksityisiä huviloita, joissa on pulahdusallas, ja joenrantakoteja, joissa on äärettömän kokoinen uima-allas.

3. Mitä aktiviteetteja Four Seasons Resort Bali at Sayanissa voi nauttia? Vieraat voivat nauttia monenlaisista aktiviteeteista, kuten luontokävelyistä, jooga- ja meditaatiotunneista, perinteisistä balilaisista tanssitunneista, pyöräretkistä, kokkaustunneista, koskenlaskusta ja vierailuista lähellä sijaitseviin temppeleihin ja taidenäyttelyihin.

4. Onko Wi-Fi saatavilla Four Seasons Resort Bali at Sayanissa? Kyllä, ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko lomakeskuksessa.

5. Tarjoaako Four Seasons Resort Bali at Sayan lentokenttäkuljetuksia? Kyllä, lomakeskus tarjoaa lentokenttäkuljetuspalveluita lisämaksusta.

6. Ovatko lemmikit sallittuja Four Seasons Resort Bali at Sayanissa? Lomakeskus ei salli lemmikkejä, lukuun ottamatta avustajaeläimiä.

7. Voiko Four Seasons Resort Bali at Sayan majoittaa ruokarajoitteisia vieraita? Kyllä, lomakeskus voi huomioida ruokarajoitteet tai erityispyynnöt. Vieraita kehotetaan ilmoittamaan niistä etukäteen lomakeskukselle.

8. Onko Four Seasons Resort Bali at Sayanissa kylpylä? Kyllä, lomakeskuksessa on kylpylä nimeltään Sacred River Spa, joka tarjoaa erilaisia hoitoja ja hyvinvointikokemuksia, jotka ovat inspiroituneet balilaisesta parantamisperinteestä.

9. Onko Four Seasons Resort Bali at Sayanin lähistössä mitään nähtävyyksiä tai mielenkiinnon kohteita? Lomakeskus sijaitsee Ubudissa, Indonesiassa, joka on tunnettu perinteisestä taiteestaan ja kulttuuriperinnöstään. Vieraat voivat tutustua lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin, kuten Sacred Monkey Forest Sanctuaryyn, Ubudin palatsiin, Ubudin taidemarkkinoihin ja Tegalalangin riisiterasseihin.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Viihde ja rentoutuminen
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Pyöränvuokraus
 • Puutarha
 • Kaupat
 • Vaellus
Hotellin mukavuudet
 • WiFi
 • Ravintola
 • Kahvila
 • Pysäköinti
 • Valuutanvaihto
 • Hissi
 • 24-tunnin vastaanotto
 • Concierge
 • Tupakoimattomat huoneet
 • Express Sisäänkirjautuminen/Uloskirjautuminen
 • Kielitaitoinen henkilökunta
 • Liikkeitä hotellissa
 • Muistoesineet/lahjatavarakauppa
 • Kokoustila
 • Kokoushuoneet
Huoneen mukavuudet
 • Ilmastointi
 • Jääkaappi
 • Minibaari
 • Tallelokero
 • Kahvin-/vedenkeitin
 • Hiustenkuivaaja
 • TV
 • Kaapeli-/satelliitti-tv
 • Suihku
 • Jaettu kylpyhuone
 • Kylpy
 • Kylpyhuoneessa
 • Yksityinen kylpyhuone
 • Kylpytynnyri
Lisäpalvelut
 • Lentokenttäkuljetus
 • Pesula
 • Kuivapesupalvelu
 • Matkatavarasäilytys
 • Matkaopaspalvelut
 • Autonpark- kauspalvelu
 • Kenkien kiillotus
Vesitoiminnot
 • Uima-allas
 • Sauna
 • Spa- ja wellness-keskus
 • Ulkoallas
Perheille lapsien kanssa
 • Lastenhoito
 • Lastenkerho
 • Lastenallas
Hotellin arvostelu Four Seasons Resort Bali at Sayan
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.