Indonesia, Nusa Dua

Sekar Nusa Villas

Jl. Raya Nusa Dua Selatan, P.O. Box 177 Nusa Nusa Dua, Indonesia Huvila
1 tarjous — Katso tarjous
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Sekar Nusa Villas
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Pyöränvuokraus
 • WiFi
 • Puutarha
 • Ilmastointi
Näytä kaikki mukavuudet 25
Sijainti
Keskustaan
2.7 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

Jl. Raya Nusa Dua Selatan, P.O. Box 177 Nusa Nusa Dua, Indonesia

Joitakin läheisiä nähtävyyksiä ja maamerkkejä Sekar Nusa Villas -hotellin lähellä Nusa Duassa, Indonesiassa, ovat:

1. Geger Beach: Kaunis hiekkaranta kirkkaalla vedellä, lyhyen matkan päässä hotellilta.

2. Water Blow: Luonnonilmiö, jossa aallot törmäävät kiviin ja luovat hypnotisoivan vesinäytöksen.

3. Bali Collection: Ostoksia, ruokailua ja viihdettä tarjoava kompleksi, jossa on erilaisia kauppoja, ravintoloita ja kulttuuriesityksiä.

4. Nusa Dua Beach: Yksi Balin suosituimmista rannoista, jossa on rauhalliset vedet ja vesiurheilumahdollisuuksia.

5. Museum Pasifika: Museo, jossa on laaja kokoelma taideteoksia eri Tyynenmeren kulttuureista.

6. Bali Nusa Dua Theatre: Paikka, jossa järjestetään perinteisiä balilaisten tanssiesityksiä, kuten kuuluisa Devdan Show.

7. Bali National Golf Club: 18-reikäinen mestaruusgolfkenttä, jolta on upeat näkymät Intian valtamerelle.

8. Turtle Island: Pieni saari, jossa vieraat voivat oppia luonnonsuojelusta ja olla vuorovaikutuksessa kilpikonnien kanssa.

9. Nusa Dua Theater: Tunnetun kulttuuriesityksen "Kecak Garuda Wisnu Kencana" esityspaikka perinteisellä tanssilla.

10. Mengiat Beach: Rauhallinen ranta, joka tunnetaan valkoisesta hiekastaan ​​ja rauhallisista vesistään, ihanteellinen auringonottoon ja uimiseen. Nämä ovat vain joitakin nähtävyyksiä lähellä Sekar Nusa Villas -hotellia. Nusa Duassa on paljon aktiviteetteja ja nähtävyyksiä, joita vierailijat voivat tutkia.

map
Sekar Nusa Villas
6.2 Huvila

Keskustaan2.7

Hotellista

Tietoja

Sekar Nusa Villas on luksushotelli, joka sijaitsee Nusa Duassa, Indonesiassa. Hotelli tarjoaa monenlaisia ​​mukavuuksia, palveluita ja tiloja vieraille, jotta he voivat nauttia mukavasta ja rentouttavasta oleskelusta. Sekar Nusa Villasin huoneet on suunniteltu moderneilla ja elegantilla sisustuksella. Jokaisessa huvilassa on ilmastointi, mukavat vuoteet, tilavat oleskelutilat, omat kylpyhuoneet ja hyvin varusteltu keittiö. Vieraat voivat myös ihailla upeita näkymiä ympäröiville trooppisille puutarhoille tai uima-altaalle omalta terassiltaan tai parvekkeeltaan. Huvilat on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista yksityisyyttä ja rauhaa vieraille. Hotelli tarjoaa erilaisia ​​aterioita ja ruokailuvaihtoehtoja. Paikan päällä oleva ravintola tarjoilee erilaisia ​​paikallisia ja kansainvälisiä ruokalajeja, jotka on valmistettu kokeneiden kokkien toimesta. Vieraat voivat valita ruokailun ravintolassa tai nauttia ateriansa huvilan yksityisyydessä. Hotelli tarjoaa myös huonepalvelun niille, jotka haluavat ruokailla omassa huvilassaan. Mukavien huoneiden ja herkullisten aterioiden lisäksi Sekar Nusa Villas tarjoaa myös monia tiloja ja palveluita vieraiden oleskelun parantamiseksi. Näihin kuuluu uima-allas auringonottotuoleineen, kylpylä, jossa on erilaisia ​​hoitoja ja hierontoja, kuntokeskus ja 24h-vastaanotto. Hotelli tarjoaa myös ilmaisen Wi-Fi:n koko tiloissa, pesulapalvelun ja ilmaisen pysäköinnin. Hotelli sijaitsee Nusa Duassa, joka on suosittu turistikohde upeista rannoistaan, vesiliikuntamahdollisuuksistaan ​​ja golfkentistään. Sekar Nusa Villasin vieraat voivat helposti tutustua lähistön nähtävyyksiin, kuten Nusa Dua Beachiin, Bali Nusa Dua Convention Centeriin ja Bali Collection -ostoskeskukseen. Yleisesti ottaen Sekar Nusa Villas tarjoaa ylellisen ja mukavan oleskelun Nusa Duassa, Indonesiassa. Laadukkaiden huoneidensa, herkullisten aterioidensa ja monipuolisten mukavuuksiensa ansiosta vieraat voivat nauttia rentouttavasta ja ikimuistoisesta lomasta.

Lapset

Sekar Nusa Villas Nusa Duassa, Indonesiassa tarjoaa erilaisia aktiviteetteja ja palveluja lapsille. Tässä muutamia vaihtoehtoja:

1. Uima-allas: Huviloissa on uima-allas, jossa lapset voivat nauttia virkistävästä uinnista. Joissakin huviloissa on jopa erilliset uima-altaat lapsille.

2. Leikkipaikka: Huvilan alueella voi olla erityinen leikkipaikka tai leikkikenttä, jossa lapset voivat pitää hauskaa ja leikkiä.

3. Lapsiystävälliset ateriat: Huvila saattaa tarjota lapsiystävällisiä ruokavaihtoehtoja valikossaan, varmistaen, että lapsilla on valinnanvaraa herkullisista ruokalajeista.

4. Lastenhoitopalvelut: Mikäli vanhemmat haluavat hieman aikaa itselleen, huvila saattaa tarjota lastenhoitopalveluita pyynnöstä. Tämä antaa vanhemmille mahdollisuuden nauttia laatuaikaa, kun heidän lapsensa ovat hyvässä huomassa.

5. Ulkoiluaktiviteetit: Huvila voi järjestää ulkoiluaktiviteetteja, kuten luontokävelyjä, pyöräretkiä tai rantaekskursioita, jotka sopivat lapsille. Tämä antaa lapsille mahdollisuuden tutkia ja pitää hauskaa Nusa Duan kauniissa ympäristössä. On aina parasta tarkistaa Sekar Nusa Villasin tarjoamat tarkemmat palvelut suoraan, sillä ne voivat vaihdella.

Viihde

Sekar Nusa -huviloiden lähellä Nusa Duassa, Indonesiassa on paljon viihdevaihtoehtoja. Tässä muutama suosittu vaihtoehto:

1. Vesiliikunta: Nusa Dua tunnetaan vesiliikuntamahdollisuuksistaan. Voit lähteä snorklaamaan, sukeltamaan, laskuvarjohyppäämään tai jopa ajaa banaaniveneellä läheisillä rannoilla.

2. Golf: Jos nautit golfista, alueella on useita golfkenttiä, kuten Bali National Golf Club ja Bali Golf & Country Club.

3. Bali Nusa Dua -teatteri: Lähellä sijaitseva teatteri tarjoaa lumoavia kulttuuriesityksiä, kuten Devdan Show, jossa esitellään Indonesian rikasta perintöä ja perinteitä tanssin ja musiikin kautta.

4. Ostokset: Nusa Duassa on useita ostoskeskuksia ja putiikkeja, joista voit ostaa perinteisiä taide-esineitä, paikallisia matkamuistoja ja muotimerkkejä.

5. Water Blow: Vieraile Water Blow'ssa, ainutlaatuisessa luonnonilmiössä Nusa Duassa, jossa aallot törmäävät kallioihin ja luovat vaikuttavan näytelmän. Ole varovainen vieraillessasi, sillä aallot voivat olla voimakkaita.

6. Tari Barong -tanssi: Nusa Duassa voit nähdä kulttuuriesityksiä, kuten Tari Barong -tanssin. Todista perinteinen balilainen tanssi, joka kuvaa ikuisen hyvän ja pahan kamppailua.

7. Kansainväliset ravintolat: Nusa Duasta löytyy laaja valikoima kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat ruokia ympäri maailman. Alueelta löytyy kaikkea paikallisista indonesialaisista ruokalajeista länsimaisiin suosikkeihin.

8. Yöelämä: Nusa Duassa on vilkas yöelämä, jossa voit nauttia livemusiikista, tanssista ja viihteestä monissa baareissa, klubeissa ja rantaklubeissa. Huomaa, että osa näistä aktiviteeteista saattaa vaatia ennakkovarausta, joten on hyvä tarkistaa saatavuus ja tehdä varaukset sen mukaisesti.

Kysymykset

1. Mikä on Sekar Nusa Villas? Sekar Nusa Villas on ylellinen mökkikompleksi, joka sijaitsee Nusa Duassa, Indonesiassa.

2. Kuinka monta mökkiä Sekar Nusa Villasilla on? Sekar Nusa Villasilla on yhteensä 10 mökkiä.

3. Mitä mukavuuksia tarjotaan Sekar Nusa Villasilla? Sekar Nusa Villasin mökit tarjoavat mukavuuksia, kuten yksityiset uima-altaat, täysin varustellut keittiöt, tilavat oleskelutilat, Wi-Fi, ilmastoinnin ja päivittäisen siivouksen.

4. Mikä on keskimääräinen hinta yöltä Sekar Nusa Villasilla? Keskimääräinen hinta yöltä Sekar Nusa Villasilla vaihtelee 200-400 dollarin välillä mökin tyypin ja kauden mukaan.

5. Sisältyykö aamiainen majoitukseen Sekar Nusa Villasilla? Kyllä, aamiainen sisältyy majoitukseen Sekar Nusa Villasilla.

6. Onko Sekar Nusa Villasilla ravintolaa paikan päällä? Ei, Sekar Nusa Villasilla ei ole ravintolaa paikan päällä. Kuitenkin, vieraat voivat tilata ruokaa läheisistä ravintoloista tai saada ruokatarvikkeita toimitettuna mökilleen.

7. Onko Sekar Nusa Villasilla spa-palveluja? Kyllä, Sekar Nusa Villas tarjoaa mökillä tapahtuvia spa-palveluja pyynnöstä.

8. Tarjoaako Sekar Nusa Villas lentokenttäkuljetuksen? Kyllä, Sekar Nusa Villas voi järjestää lentokenttäkuljetuksen lisämaksusta.

9. Onko lähellä mitään nähtävyyksiä, joita voisi vierailla Sekar Nusa Villasilta? Kyllä, muutamia lähellä olevia nähtävyyksiä ovat Nusa Duan ranta, Waterblow, Bali Collection -ostoskeskus ja Uluwatu-temppeli.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Viihde ja rentoutuminen
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Pyöränvuokraus
 • Puutarha
 • Kaupat
Hotellin mukavuudet
 • WiFi
 • Ravintola
 • 24-tunnin vastaanotto
 • Express Sisäänkirjautuminen/Uloskirjautuminen
 • Muistoesineet/lahjatavarakauppa
 • Kokoustila
 • Kokoushuoneet
Huoneen mukavuudet
 • Ilmastointi
 • Tallelokero
 • Mikroaaltouuni
Lisäpalvelut
 • Lentokenttäkuljetus
 • Pesula
 • Kuivapesupalvelu
 • Matkatavarasäilytys
 • Matkaopaspalvelut
Vesitoiminnot
 • Uima-allas
 • Spa- ja wellness-keskus
 • Sisäuima-allas
 • Ulkoallas
Perheille lapsien kanssa
 • Lastenallas
Hotellin arvostelu Sekar Nusa Villas
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.