Intia, Bhopal

Jehan Numa Palace Hotel

157 Shamla Hill Bhopal, Intia Hotelli
1 tarjous — Katso tarjous
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Jehan Numa Palace Hotel
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
 • Baari/lounge
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • WiFi
 • Puutarha
 • Ravintola
Näytä kaikki mukavuudet 29
Sijainti
Keskustaan
3.2 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

157 Shamla Hill Bhopal, Intia

Hotelli 'Jehan Numa Palace Hotel' Bhopalissa, Intiassa sijaitsee Shamla Hills -alueella. Se on ympäröity erilaisilla nähtävyyksillä ja maamerkeillä. Joitakin merkittäviä paikkoja hotellin läheisyydessä ovat:

1. Van Viharin kansallispuisto: Lähellä sijaitseva luonnonsuojelualue, jossa vierailijat voivat tutustua erilaisiin eläin- ja lintulajeihin.

2. Upper Lake: Bhopalin suurin järvi, jossa on veneilymahdollisuuksia ja upeat näköalat ympäröiville kukkuloille.

3. Taj-ul-Masajid: Yksi Intian suurimmista moskeijoista, tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan ja yksityiskohtaisesta suunnittelustaan.

4. Bharat Bhavan: Monitaiteellinen kompleksi, joka esittelee Intian rikasta kulttuuriperintöä erilaisten näyttelyiden, esitysten ja taideteosten kautta.

5. Indira Gandhi Rashtriya Manav Sangrahalaya: Kansallismuseo, joka on omistettu antropologialle ja heimokulttuurille, tarjoaa näyttelyitä ja opetusohjelmia.

6. Madhya Pradeshin osavaltion museo: Koulutusmuseo, jossa esitellään intialaista taidetta, historiallisia esineitä ja arkeologisia aarteita.

7. Birla Mandir: Hindu-temppeli, joka sijaitsee Arera Hills -vuoren huipulla ja tarjoaa panoraamanäkymät kaupunkiin.

8. Shaukat Mahal ja Sadar Manzil: Arkkitehtoniset maamerkit, jotka tunnetaan eurooppalaisten ja mughal-tyylien sekoituksestaan.

9. Moti Masjid: Kaunis moskeija, jonka on rakentanut Sikander Begum ja joka tarjoaa rauhallisen ympäristön rukouksiin ja pohdiskeluun.

10. Lower Lake: Toinen kaunis järvi, joka on ympäröity puistoilla ja puutarhoilla, täydellinen leppoisiin kävelyihin tai piknikkeihin. Nämä ovat vain muutamia Jehan Numa Palace Hotelin läheisyydessä olevia nähtävyyksiä, jotka mahdollistavat vierailijoille Bhopalin kulttuurin ja luonnon ihmeiden helpot tutustumisen.

map
Jehan Numa Palace Hotel
Hotelli

Keskustaan3.2

Hotellista

Tietoja

Jehan Numa Palace Hotel on luksusperintökohde, joka sijaitsee Bhopalissa, Intiassa. Hotellia tunnetaan arkkitehtonisesta kauneudestaan, joka yhdistää täydellisesti brittiläisen kolonialismin, italialaisen renessanssin ja klassisen kreikkalaisen tyylin. Hotellissa on erilaisia huoneita ja sviittejä, jotka on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan mukavuutta ja eleganssia. Huoneet ovat hyvin varustettuja moderneilla mukavuuksilla, kuten ilmastoinnilla, taulutelevisioilla, minibaareilla, teetä/kahvikeittimillä ja ilmaisella Wi-Fi-yhteydellä. Hotelli tarjoaa myös erilaisia ruokailumahdollisuuksia eri makuihin. Shahnama, hotellin hieno ravintola, tarjoilee valikoiman intialaisia ja kansainvälisiä ruokia taitavien kokkien valmistamana. Under the Mango Tree on ulkoilmassa sijaitseva ravintola, joka on erikoistunut grillattuihin herkkuihin. La Kuchina on viihtyisä italialainen ravintola, joka tarjoaa valikoiman herkullisia italialaisia ruokia. Hotellilla on myös kahvila nimeltä Tattenham Corner, jossa tarjoillaan erilaisia kuumia ja kylmiä juomia sekä välipaloja. Ruokailumahdollisuuksien lisäksi Jehan Numa Palace Hotelilla on myös joukko vapaa-ajan palveluita. Niihin kuuluvat ulkouima-allas, kuntokeskus, erilaisia hoitoja ja terapioita tarjoava kylpylä sekä kauneushoitola. Hotellilla on myös hyvin hoidetut puutarhat, joissa vieraat voivat rentoutua ja nauttia rauhoittavasta ympäristöstä. Yleisesti ottaen Jehan Numa Palace Hotel tarjoaa ylellisen ja mukavan oleskelun erinomaisten ruokailumahdollisuuksien, mukavuuksien sekä vilauksen Bhopalin rikkaasta historiasta ja perinteestä.

Lapset

Jehan Numa Palace Hotel Bhopalissa, Intiassa tarjoaa useita aktiviteetteja ja mukavuuksia lapsille. Jotkut vaihtoehdoista sisältävät:

1. Ulkoleikkialue: Hotelli tarjoaa omistetun ulkoleikkialueen, jossa lapset voivat nauttia erilaisista leikkirakenteista, keinuista ja liukumäistä.

2. Sisäpelit: Hotelli tarjoaa valikoiman sisäpelejä, kuten shakkia, carrom-taulua ja pöytätennistä, joita lapset voivat pelata ja pitää hauskaa.

3. Uima-allas: Hotellissa on uima-allas, joka on suuri houkutus lapsille nauttia virkistävästä uinnista.

4. Lastenkerho: Jehan Numa Palace Hotelilla on lastenkerho, jossa lapset voivat osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, taiteeseen ja käsityöhön sekä valvottuihin peleihin. Kerho tarjoaa turvallisen ja hauskan ympäristön lasten vuorovaikutukselle muiden lasten kanssa.

5. Lapsiystävälliset ruokavaihtoehdot: Hotellin ravintolat ja huonepalvelu tarjoavat monipuolisen valikoiman lapsiystävällisiä ruokavaihtoehtoja, mukaan lukien erityisruokalistoja lapsille.

6. Lastenhoitopalvelut: Hotelli voi pyynnöstä järjestää ammattimaisia lastenhoitopalveluita, jotta vanhemmat voivat nauttia huolettomasta oleskelusta, kun heidän lapsistaan pidetään hyvää huolta. Nämä mukavuudet ja aktiviteetit Jehan Numa Palace Hotellissa tyydyttävät lasten tarpeita ja viihdyttävät heitä, mikä tekee siitä sopivan paikan perheille, jotka matkustavat lasten kanssa.

Viihde

Jehan Numa Palace -hotellin läheisyydessä Bhopalissa, Intiassa, on useita viihdevaihtoehtoja. Tässä on muutamia suosittuja vaihtoehtoja:

1. Van Vihar -kansallispuisto: Vain 4 km:n päässä hotellista sijaitseva Van Vihar -kansallispuisto on kaunis villieläinten suojelualue. Vierailijat voivat nauttia safarista, bongata erilaisia eläimiä ja lintuja, sekä kävellä luonnon keskellä.

2. Upper-järvi: Upper-järvi, jota kutsutaan myös nimellä Bada Talab, on rauhallinen vesistö noin 5 km:n päässä hotellista. Vierailijat voivat nauttia veneilystä, tehdä rauhallisen kävelyn järven ympärillä ja ihailla maiseman kauneutta.

3. Lower-järvi: Upper-järven vieressä sijaitseva Lower-järvi (Chhota Talab) on toinen viehättävä paikka. Sieltä löytyy veneilymahdollisuuksia ja rauhallinen ympäristö rentoutumiseen.

4. Bharat Bhavan: Noin 2 km:n päässä hotellista sijaitseva Bharat Bhavan on tunnettu monitaidekompleksi. Siellä järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, taidenäyttelyitä, teatteriesityksiä ja musiikkikonsertteja ympäri vuoden.

5. Taj-ul-Masajid: Vain 2,5 km:n päässä hotellista sijaitseva Taj-ul-Masajid on yksi Aasian suurimmista moskeijoista. Vierailijat voivat ihastella sen upeaa arkkitehtuuria ja rauhallista tunnelmaa.

6. DB City Mall: Noin 8 km:n päässä hotellista sijaitseva DB City Mall on suosittu ostoskohde Bhopalissa. Siellä on lukuisia kauppoja, ravintoloita, moninpelikino ja peliareena.

7. Tribal Museum: Noin 5 km:n päässä hotellista sijaitseva Tribal Museum esittelee Madhya Pradeshin alkuperäiskansojen rikasta kulttuuriperintöä. Museossa on esillä perinteisiä artefakteja, taidetta ja käsityötä.

8. Shamla Hills: Noin 4 km:n päässä hotellista sijaitseva Shamla Hills tarjoaa henkeäsalpaavan näkymän kaupunkiin, erityisesti auringonlaskun aikaan. Siellä on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa vierailijat voivat nauttia aterian näköalalla. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä viihdevaihtoehdoista Jehan Numa Palace -hotellin läheisyydessä Bhopalissa. Hotellin henkilökunta voi antaa lisätietoja ja suosituksia mieltymystesi perusteella.

Kysymykset

1. Mikä on Jehan Numa Palace Hotelin osoite Bhopalissa, Intiassa? Jehan Numa Palace Hotelin osoite on 157, Shamla Hills, Bhopal, Madhya Pradesh, Intia - 4620

02.

2. Mikä on sisään- ja uloskirjautumisajat Jehan Numa Palace Hotelissa Bhopalissa? Sisäänkirjautumisaika Jehan Numa Palace Hotelissa on klo

14.00 ja uloskirjautumisaika klo

12.

00.

3. Tarjoaako Jehan Numa Palace Hotel ilmaista Wi-Fiä? Kyllä, hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n kaikille vieraille.

4. Mitkä ovat Jehan Numa Palace Hotelin lähellä olevat nähtävyydet Bhopalissa? Jehan Numa Palace Hotellin lähellä sijaitsevia nähtävyyksiä ovat muun muassa Upper Lake, Van Vihar National Park, Taj-ul-Masajid, Bharat Bhavan ja Birla Museum.

5. Tarjoaako Jehan Numa Palace Hotel lentokenttäkuljetuspalvelua? Kyllä, hotelli tarjoaa lentokenttäkuljetuspalvelun vieraiden mukavuuden vuoksi.

6. Mitä ruokailuvaihtoehtoja on saatavilla Jehan Numa Palace Hotellissa? Jehan Numa Palace Hotel tarjoaa erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, mukaan lukien Shahnama, La Kuchina, Under the Mango Tree ja Tattenham Lounge.

7. Onko Jehan Numa Palace Hotelissa uima-allas? Kyllä, hotellissa on uima-allas, jonka vieraat voivat käyttää.

8. Onko Jehan Numa Palace Hotellissa kuntokeskusta? Kyllä, hotellissa on modernilla harjoitusvälineistöllä varustettu kuntokeskus.

9. Onko Jehan Numa Palace Hotelissa pysäköintimahdollisuutta? Kyllä, hotelli tarjoaa ilmaiset pysäköintitilat vierailleen.

10. Onko Jehan Numa Palace Hotellissa kylpylä? Kyllä, hotellissa on kylpylä, joka tarjoaa erilaisia rentoutumis- ja virkistyshoitoja.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Viihde ja rentoutuminen
 • Baari/lounge
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Puutarha
 • Kaupat
Hotellin mukavuudet
 • WiFi
 • Ravintola
 • Valuutanvaihto
 • Automaa- tti/pankki
 • 24-tunnin vastaanotto
 • Concierge
 • Express Sisäänkirjautuminen/Uloskirjautuminen
 • Tarkoitettu tupakointiin
 • Muistoesineet/lahjatavarakauppa
 • Kokoushuoneet
Huoneen mukavuudet
 • Tallelokero
 • Hiustenkuivaaja
 • Kylpytynnyri
Lisäpalvelut
 • Lentokenttäkuljetus
 • Kuivapesupalvelu
 • Matkatavarasäilytys
 • Kantajat
 • Matkaopaspalvelut
Vesitoiminnot
 • Uima-allas
 • Sauna
 • Spa- ja wellness-keskus
 • Ulkoallas
Perheille lapsien kanssa
 • Lastenhoito
 • Leikkipaikka
Hotellin arvostelu Jehan Numa Palace Hotel
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.