Kreikka, Tinot

CasaGreek Tinos

Agia Varvara, Tinos Tinot, Kreikka Huvila
1 tarjous — Katso tarjous
CasaGreek Tinos
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
 • Ilmainen Wi-Fi
 • Puutarha
 • WiFi
 • Jääkaappi
 • Hiustenkuivaaja
 • Express Sisäänkirjautuminen/Uloskirjautuminen
Näytä kaikki mukavuudet 9
Sijainti
Keskustaan
3.8 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

Agia Varvara, Tinos Tinot, Kreikka

Hotelli "CasaGreek Tinos" Tinosissa, Kreikassa, sijaitsee lähellä useita nähtävyyksiä ja palveluita. Tässä on joitain paikkoja, joita voit löytää hotellin läheisyydestä:

1. Tinosin kaupunki: Hotelli sijaitsee Tinosin kaupungissa, saaren pääkaupungissa. Löydät lukuisia kauppoja, ravintoloita ja kahviloita lähistöltä.

2. Tinosin satama: Hotelli sijaitsee lähellä satamaa, josta voit ottaa lautan muihin Kreikan saarille tai tehdä veneretken ympäri Tinoa.

3. Panagia Evangelistrian kirkko: Tämä kuuluisa kirkko on tärkeä pyhiinvaelluskohde Tinosissa. Se sijaitsee kävelymatkan päässä hotellista ja houkuttelee paljon vierailijoita vuoden ympäri.

4. Tinosin arkeologinen museo: Sijaitsee Tinosin kaupungissa, tämä museo sisältää kokoelman esineitä muinaisajoilta, kuten veistoksia, keramiikkaa ja kivikaiverruksia.

5. Tinosin rannat: Hotelli on lyhyen matkan päässä erilaisista kauniista rannoista, kuten Agios Fokasin ranta, Agios Sostisin ranta ja Kionian ranta. Nämä rannat tarjoavat kirkasta vettä ja hiekkarantoja.

6. Tinosin kulttuurisäätiö: Tämä kulttuurikeskus järjestää näyttelyitä, taideverstaita ja esityksiä. Se edistää paikallista taidetta ja perinteisiä käsityöläisammatteja mahdollistaen Tinosin kulttuuriperinnön kokemisen.

7. Tinosin marmoripolku: Tinos tunnetaan marmoriteollisuudestaan, ja siellä on useita louhoksia ja työpajoja marmoripolun varrella. Voit tutustua tähän reittiin, oppia marmorikäsityöstä ja jopa vierailla Marmorimuseossa.

8. Perinteiset kylät: Tinosissa on paljon kuvankauniita kyliä lähellä, kuten Pyrgos, Volax ja Kardiani. Nämä kylät tarjoavat näkymän perinteiseen kykladiseen arkkitehtuuriin, kapeisiin katuja ja paikallisiin käsitöihin. Kaiken kaikkiaan CasaGreek Tinos sijaitsee kulttuurin, historian ja luonnon nähtävyyksien ympäröimänä, tarjoten vierailijoille monipuolisia kokemuksia heidän oleskelunsa aikana.

map
CasaGreek Tinos
Huvila

Keskustaan3.8

Hotellista

Tietoja

CasaGreek Tinos on hotelli, joka sijaitsee Tinosissa, Kreikassa. Se tarjoaa mukavia ja moderneja huoneita vierailleen. Hotellissa on erilaisia huonevaihtoehtoja, kuten tavallisia kahden hengen huoneita, paranneltuja kahden hengen huoneita, perhehuoneita ja sviittejä. Jokainen huone on tyylikkäästi sisustettu ja varustettu mukavuuksilla, kuten ilmastoinnilla, taulu-TV:llä, Wi-Fi:llä ja omalla kylpyhuoneella. Hotelli tarjoaa erilaisia palveluita ja mukavuuksia varmistaakseen miellyttävän oleskelun vierailleen. Niihin kuuluvat ympärivuorokautinen vastaanotto, concierge-palvelu, matkatavarasäilytys ja päivittäinen siivous. Hotelli tarjoaa myös ilmaisen pysäköinnin vieraille, jotka saapuvat autolla. Ruokailun suhteen CasaGreek Tinosilla on oma ravintola paikan päällä. Ravintola tarjoilee herkullisen buffetaamiaisen joka aamu, tarjoten erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin makuihin. Vieraat voivat nauttia myös lounasta ja illallista ravintolassa, jossa tarjoillaan kreikkalaista ja kansainvälistä ruokaa käyttäen tuoreita, paikallisesti tuotettuja aineksia. Ravintolan lisäksi hotellilla on baari, jossa vieraat voivat rentoutua ja nauttia juomista. Baarista löytyy valikoima juomia, kuten cocktaileja, viinejä, oluita ja viinejä. CasaGreek Tinos sijaitsee kätevästi lähellä Tinosin kaupungin keskustaa. Tämä mahdollistaa vieraille helpon tutustumisen lähellä oleviin nähtävyyksiin, kuten kuuluisaan Panagia Evangelistrian kirkkoon ja Tinosin arkeologiseen museoon. Kaiken kaikkiaan CasaGreek Tinos tarjoaa mukavat majoitukset, herkulliset ateriat ja kätevän sijainnin vierailijoille, jotka vierailevat Tinosissa, Kreikassa. Olipa matkustus syystä tai toisesta, vierailijat voivat nauttia miellyttävästä oleskelusta tässä hotellissa.

Viihde

Hotelli 'CasaGreek Tinos' Tinosissa, Kreikassa, on useita viihdevaihtoehtoja lähellä. Tässä on muutama ehdotus:

1. Rannat: Tinos tunnetaan kauniista rannoistaan. Voit viettää aikaa auringonottoon, uimiseen ja nauttia vesilajeista suosituilla rannoilla kuten Agios Fokasin ranta, Agios Sostisin ranta ja Kionian ranta, jotka kaikki ovat lyhyen matkan päässä hotellista.

2. Tinoksen kaupunki: Tutustu viehättävään Tinoksen kaupunkiin, joka sijaitsee lähellä. Vaella kapeita katuja, joilla on perinteisiä kykladisia taloja. Vieraile Neitsyt Marian katedraalissa ja tutustu paikallisiin kauppoihin, kahviloihin ja ravintoloihin.

3. Kulttuurinähtävyydet: Tinoksella on myös merkittäviä kulttuurinähtävyyksiä. Vieraile kuuluisalla Panagia Evangelistrian pyhiinvaelluskohteella, jossa voit nähdä ihmeellisen Neitsyt Marian ikonin. Lisäksi voit tutustua Tinoksen arkeologiseen museoon tai Marmorikäsityön museoon, joka esittelee saaren rikasta taideperintöä.

4. Kylät: Tee päiväretkiä maalauksellisiin kyliin, jotka ovat levittäytyneet ympäri Tinosta. Pyrgosin kylä on erityisen kuuluisa marmoriperinteestään ja siellä on useita taidegallerioita ja työpajoja. Muita vierailun arvoisia viehättäviä kyliä ovat Volax, Kardiani ja Exomvourgo.

5. Retkeily ja luonto: Tinoksella on kauniita patikointireittejä luonnon ystäville. Voit patikoida Exomvourgon vuorelle, jossa on keskiaikaisen linnan raunioita huipulla, tai tutkia Marmorireittiä, joka vie sinut saaren marmorilouhoksille ja perinteisiin kyliin.

6. Ruoka ja juoma: Tinos on tunnettu gastronomisesta tarjonnastaan, erityisesti paikallisista herkuista ja perinteisistä ruokalajeistaan. Voit vierailla paikallisissa tavernoissa ja maistella erikoisuuksia kuten louza, pitaridia ja xeirokritiä. Saarella on myös viinitiloja, joissa voit nauttia viininmaistelusta. Huomio: On aina suositeltavaa tarkistaa tiettyjen nähtävyyksien ja aktiviteettien saatavuus, koska ne voivat olla alttiita sesonkiluonteisille muutoksille tai sulkeutumisille.

Kysymykset

1. Mikä on CasaGreek Tinos?
1. Mikä on CasaGreek Tinos?1

CasaGreek Tinos on lomavuokrausomaisuus, joka sijaitsee Tinoksessa, Kreikassa. Se tarjoaa useita ylellisiä majoitusvaihtoehtoja vieraille, jotka haluavat kokea saaren kauneuden.

2. Montako huonetta CasaGreek Tinoksella on?
2. Montako huonetta CasaGreek Tinoksella on?1

CasaGreek Tinoksella on useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja, joissa on vaihteleva määrä huoneita. Kiinteistössä on vaihtoehtoja yhden makuuhuoneen huoneistoista monen makuuhuoneen huviloihin, eri ryhmäkokojen ja mieltymysten mukaan.

3. Onko CasaGreek Tinoksen lähellä rantaa?
3. Onko CasaGreek Tinoksen lähellä rantaa?1

Kyllä, CasaGreek Tinoksella sijaitsee lähellä rantaa. Jotkut CasaGreek Tinoksen tarjoamista majoitusvaihtoehdoista ovat suoraan rantayhteydessä, kun taas toiset sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä.

4. Sallitaanko CasaGreek Tinoksella lemmikit?
4. Sallitaanko CasaGreek Tinoksella lemmikit?1

CasaGreek Tinoksella on lemmikkiystävällinen politiikka, joka sallii vieraiden tuoda karvaiset kumppaninsa mukanaan. On kuitenkin suositeltavaa ilmoittaa kiinteistölle etukäteen lemmikkien läsnäolosta.

5. Mitä mukavuuksia CasaGreek Tinoksella tarjotaan?
5. Mitä mukavuuksia CasaGreek Tinoksella tarjotaan?1

CasaGreek Tinoksella on erilaisia mukavuuksia, jotka tekevät vieraiden oleskelusta miellyttävän. Niihin saattavat kuulua täysin varustellut keittiöt, yksityiset uima-altaat, ulkotilat, ilmastointi, Wi-Fi, pysäköintipaikat ja muut, valitusta majoitusvaihtoehdosta riippuen.

6. Onko CasaGreek Tinoksen sopiva perheille, joissa on lapsia?
6. Onko CasaGreek Tinoksen sopiva perheille, joissa on lapsia?1

Kyllä, CasaGreek Tinoksella on lapsiystävällinen ja sopii hyvin perheille, joissa on lapsia. Joissain majoitusvaihtoehdoissa voi olla jopa lapsiystävällisiä ominaisuuksia, kuten leikkipaikkoja tai pinnasänkyjä.

7. Mitä aktiviteetteja on saatavilla CasaGreek Tinoksen läheisyydessä?
7. Mitä aktiviteetteja on saatavilla CasaGreek Tinoksen läheisyydessä?1

Tinos tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja vierailijoille, ja CasaGreek Tinoksella on kätevä sijainti monien nähtävyyksien läheisyydessä. Vieraat voivat tutustua kauniisiin rantoihin, vierailla kuuluisassa Panagia Evangelistrian kirkossa, tutustua paikallisiin kyliin, patikoida, nauttia vesilajeista ja herkutella kreikkalaisella ruoalla lähellä sijaitsevissa ravintoloissa.

8. Kuinka voin tehdä varauksen CasaGreek Tinoksella?
8. Kuinka voin tehdä varauksen CasaGreek Tinoksella?1

Voit tehdä varauksen CasaGreek Tinoksella vierailemalla heidän virallisella verkkosivustollaan tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. He auttavat sinua valitsemaan sopivan majoituksen ja opastavat sinua varausprosessin läpi.

9. Onko CasaGreek Tinoksella peruutusehtoja?
9. Onko CasaGreek Tinoksella peruutusehtoja?1

CasaGreek Tinoksella on peruutusehdot, jotka voivat vaihdella majoituksen ja varausehtojen mukaan. On suositeltavaa tarkistaa tarkat peruutusehdot tehdessä varauksen.

10. Voiko CasaGreek Tinoksessa järjestää kuljetusjärjestelyjä?
10. Voiko CasaGreek Tinoksessa järjestää kuljetusjärjestelyjä?1

CasaGreek Tinoksessa voidaan auttaa järjestämään kuljetusta vieraille, kuten lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrauksia, pyynnöstä. On suositeltavaa ottaa suoraan yhteyttä heihin keskustellaksesi tarkemmista kuljetustarpeista.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Hotellipalvelut
 • Ilmainen Wi-Fi
 • WiFi
 • Express Sisäänkirjautuminen/Uloskirjautuminen
Viihde ja rentoutuminen
 • Puutarha
Huonepalvelut
 • Jääkaappi
 • Hiustenkuivaaja
Vesitoiminnot
 • Uima-allas
 • Ulkoallas
Lisäpalvelut
 • Itsepalvelupesula
Hotellin arvostelu CasaGreek Tinos
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.