Kreikka, Korfun saari

Akrotiri Beach

Paleokastritsa, Corfu, Greece Korfun saari, Kreikka Hotelli
7 tarjousta alkaen 114 EUR Katso tarjous
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
 • Baari/lounge
 • Biljardi
 • Pyöränvuokraus
 • Ilmainen Wi-Fi
 • WiFi
 • Puutarha
Näytä kaikki mukavuudet 48
Sijainti
Keskustaan
11.9 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

Paleokastritsa, Corfu, Greece Korfun saari, Kreikka

Akrotirin ranta sijaitsee Korfun saaren itärannikolla, Kreikassa. Tässä muutama lähellä sijaitseva maamerkki ja nähtävyys:

1. Achilleionin palatsi: Kaunis palatsi, jonka keisarinna Elisabeth Itävallasta (Sisi) rakennutti 1800-luvun lopulla. Se sijaitsee noin 10 kilometrin etelään hotellista.

2. Korfun kaupunki: Korfun saaren pääkaupunki ja tärkein satama, tunnettu venetsialaisesta arkkitehtuuristaan, linnoituksistaan ja kapeista kaduistaan. Se sijaitsee noin 20 kilometrin pohjoiseen hotellista.

3. Vanha linnoitus: Korfun kaupungissa sijaitseva venetsialainen linnoitus, josta avautuu panoraamanäkymät kaupunkiin ja Joonianmereen. Se sijaitsee noin 20 kilometrin pohjoiseen hotellista.

4. Paleokastritsa: Kuvankaunis kylä kauniine rantoineen, luonnonluolineen ja upeine maisemineen. Se sijaitsee Korfun saaren länsirannikolla, noin 25 kilometrin luoteeseen hotellista.

5. Kassiopi: Viehättävä kaupunki venetsialaisella linnalla, kauniilla satamalla ja erilaisilla kaupoilla ja ravintoloilla. Se sijaitsee Korfun saaren koillisrannikolla, noin 30 kilometrin koilliseen hotellista.

6. Aqualand: Vesipuisto, jossa on erilaisia liukumäkiä, uima-altaita ja vesitoimintaa kaikenikäisille. Se sijaitsee noin 12 kilometrin luoteeseen hotellista.

7. Pantokratorin vuori: Korfun saaren korkein vuori, jossa on vaellusreittejä ja panoraamanäkymiä vuoren huipulta. Se sijaitsee noin 30 kilometrin pohjoiseen hotellista.

8. Kanoni niemimaa: Maisemallinen alue Korfun kaupungin ulkopuolella, joka on tunnettu näkymistään Hiirisaarelle ja Panagia Vlachernan kirkolle. Se sijaitsee noin 25 kilometrin pohjoiseen hotellista. Nämä ovat vain muutamia lähellä sijaitsevia nähtävyyksiä ja maamerkkejä hotelli Akrotiri Beachin läheisyydessä.

map
Akrotiri Beach
9.1 Hotelli

Keskustaan11.9

Hotellista

Tietoja

'Akrotiri Beach' on hotelli, joka sijaitsee kauniilla Korfúnsaarella, Kreikassa. Hotelli sijaitsee rannan läheisyydessä ja tarjoaa upeita näkymiä kristallinkirkkaalle Joonianselle. 'Akrotiri Beach'in huoneet ovat miellyttäviä ja tyylikkäitä ja niiden suunnittelussa on otettu huomioon vieraiden rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin tarve. Jokainen huone on täysin varustettu moderneilla mukavuuksilla, kuten ilmastoinnilla, satelliitti-tv:llä, minijääkaapilla ja omalla parvekkeella tai terassilla. On useita eri tyyppisiä huoneita, jotka tyydyttävät erilaisia tarpeita ja mieltymyksiä. Näihin kuuluvat standard-huoneet, jotka ovat täydellisiä pariskunnille tai yksin matkustaville, sekä suuremmat perhehuoneet, jotka voivat majoittaa enemmän vieraita. Jotkut huoneet tarjoavat myös henkeäsalpaavia merinäkymiä. Ruuan suhteen 'Akrotiri Beach' tarjoaa monipuolisia ruokailuvaihtoehtoja tyydyttääkseen kaikki makunystyrät. Hotellissa on päärestaurantti, jossa tarjoillaan buffet-tyylinen aamiainen, lounas ja illallinen tarjoten laajan valikoiman kansainvälisiä ja paikallisia ruokalajeja. Vieraat voivat nauttia aterioistaan ihaillen panoraamanäkymiä merelle. Niille, jotka etsivät rennompaa ruokailukokemusta, hotellissa on myös uima-altaan vieressä sijaitseva snack-baari ja rannan café. Täällä vieraat voivat nauttia kevyistä välipaloista, virkistävistä juomista ja perinteisestä kreikkalaisesta ruoasta, mukaan lukien tuoreet merenelävät ja grillatut lihat. Kokonaisuudessaan 'Akrotiri Beach' on hotelli Korfúnsaarella, joka tarjoaa mukavia huoneita, herkullisia aterioita ja upean rannan läheisyyden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan unohtumattomalle lomakokemukselle.

Ranta

Akrotiri Beach, joka sijaitsee kauniilla Kreikan Korfun saarella, on idyllinen rannikkokohde, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän luonnonkauneutta ja kreikkalaista vieraanvaraisuutta. Tämä upea ranta sijaitsee saaren itärannikolla noin 13 kilometriä luoteeseen Korfun kaupungista. Yksi Akrotiri Beachin vaikuttavimmista piirteistä ovat sen kristallinkirkkaat turkoosin väriset vedet. Tämä matala ja rauhallinen meri tekee siitä ihanteellisen uimiseen ja snorkkelointiin, erityisesti perheille, joissa on pieniä lapsia. Ranta on myös hyvin suojattu tuulelta, mikä luo rauhallisen ja rauhoittavan ympäristön auringonottoon ja rentoutumiseen. Akrotiri Beachin hieno kultainen hiekka on pehmeää ja houkuttelevaa, mikä tekee rannalla kävelystä nautinnollista. Se viettää loivasti mereen, mikä mahdollistaa vierailijoiden vähittäisen kävelyn veteen. Ympäröivä alue on luonnollisesti kaunis, vehreillä vihreillä kukkuloilla ja kallioilla, jotka tarjoavat upean taustan rannalle. Yksi Akrotiri Beachin ainutlaatuisista osista ovat lukuisat luolat ja luonnolliset kalliomuodostelmat, jotka lisäävät seikkailun ja kiehtovuuden elementin. Näitä luolia, kuten Panagian luolaa, tutkittaessa voi kokea jännittävän kokemuksen ja löytää joitain saaren piilotettuja aarteita. Akrotiri Beachin tilat ovat hyvin hoidettuja ja palvelevat vierailijoiden tarpeita. Rannan reunalla on useita rantabaareja ja tavernoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman herkullisia kreikkalaisia ruokia ja virkistäviä juomia. Aurinkotuolien ja aurinkovarjojen vuokraus on myös mahdollista, mikä takaa maksimaalisen mukavuuden vierailusi aikana. Toisena houkutuksena Akrotiri Beachillä on sen läheisyys Korfun historiallisiin ja kulttuurikohteisiin. Läheinen Paleokastritsan kylä on käymisen arvoinen, sen muinaiset luostarit ja upeat rantanäkymät. Veneitä on saatavilla Akrotiri Beachiltä ympäröivän alueen tutkimiseen, mikä mahdollistaa piilotettujen poukamien ja eristäytyneiden rantojen löytämisen. Yleisesti ottaen Akrotiri Beach Korfulle on mielenkiintoinen kohde, jolla on koskemattomat vedet, henkeäsalpaava maisema ja lämmin kreikkalainen vieraanvaraisuus. Olitpa sitten rentoutumisen, seikkailun tai molempien ystävä, tämä viehättävä ranta lupaa unohtumattoman kokemuksen kaikille vierailijoille.

Lapset

Akrotiri Beachilla Korfulla, Kreikassa on useita aktiviteetteja lapsille. Joitakin vaihtoehtoja ovat:

1. Uinti ja leikkiminen rannalla: Akrotiri Beachilla on rauhallinen ja kirkas vesi, joka on täydellinen lasten uintiin ja leikkiin.

2. Vesiliikunta: Vanhemmat lapset voivat nauttia erilaisista vesiliikuntatoiminnoista, kuten banaaniveneajeluista, polkuveneistä ja rantamelonnasta.

3. Snorklaus: Lapset voivat tutkia Akrotiri Beachin vedenalaisen maailman snorklaten ja tarkkaillen mereneläviä.

4. Veneajelut: Perheet voivat lähteä Akrotiri Beachilta veneajelulle tutustuakseen lähellä oleviin luoliin ja eristäytyneille rannoille.

5. Leikkipaikka: Rannan lähellä on leikkipaikka, jossa lapset voivat nauttia keinuista, liukumäistä ja muista leikkivälineistä.

6. Rantalentopallo: Akrotiri Beachilla on usein pystytetty rantalentopallon verkoja, joten lapset ja perheet voivat pelata yhdessä.

7. Rantakahvilat: On useita rantakahviloita ja ravintoloita, joissa lapset voivat nauttia välipaloista, jäätelöstä ja virkistävistä juomista.

8. Ympäristön tutkiminen: Perheet voivat tehdä lyhyitä retkiä lähellä olevaan maaseutuun tutkien oliivipuutarhoja ja nauttien kauniista maisemista.

9. Ratsastaminen: Jotkut alueen matkanjärjestäjät tarjoavat ratsastusretkiä lapsille, jotta he voivat kokea saaren maaseudun ratsain.

10. Mon Repos -palatsin vierailu: Akrotiri Beachin läheisyydessä sijaitseva Mon Repos -palatsi on historiallinen paikka, jossa lapset voivat tutustua saaren historiaan. Kaiken kaikkiaan Akrotiri Beach tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja lapsille, rannasta hauskanpitoon, vesiliikuntaan ja ympäristön tutkimiseen.

Viihde

Hotelli Akrotiri Beachin lähellä Korfun saarella, Kreikassa, on useita viihde vaihtoehtoja. Muutamia ehdotuksia ovat:

1. Korfun kaupunki: Vieraile saaren pääkaupungissa ja tutustu sen viehättävään vanhaankaupunkiin. Voit kävellä kapeilla kaduilla, vierailla historiallisissa kohteissa kuten Vanhassa linnoituksessa tai Pyhän Mikaelin ja Pyhän Yrjön palatsissa, shoppailla paikallisissa kaupoissa ja nauttia vilkkaasta yöelämästä.

2. Achilleion-palatsi: Hotellilta lyhyen ajomatkan päässä sijaitseva upea palatsi rakennettiin Itävallan keisarinnalle Elisabethille 1800-luvulla. Se tarjoaa kauniita puutarhoja, panoraamanäkymiä ja kurkistuksen saaren historiaan.

3. Paleokastritsan ranta: Tee retki yhdelle Korfun kuuluisimmista rannoista, joka sijaitsee noin 13 kilometrin päässä hotellilta. Kristallinkirkkaat turkoosit vedet, useat poukamat ja vehreä ympäristö tekevät siitä täydellisen paikan uintiin, snorklailuun tai rentoutumiseen.

4. Aqualand-vesipuisto: Perheille ja seikkailunhaluisille sopiva vesipuisto sijaitsee noin 11 kilometrin päässä hotellilta. Se tarjoaa monia liukumäkiä, uima-altaita ja laitteita, ja tarjoaa hauskan täyteisen päivän kaikenikäisille.

5. Veneilyretket: Tutki rannikkoa ja lähisaaria tekemällä veneretki. Maisemalliset risteilyt kohti koillisrannikkoa tai vierailu kauniille Paxoksen saarelle tai ikonisille Sinisille luolille ovat joitakin vaihtoehtoja, jotka lähtevät Korfun kaupungista.

6. Yöelämä Kavoksessa: Jos etsit vilkasta iltaa, suuntaa Kavokseen, suosittuun lomakohteeseen, joka tunnetaan vilkkaasta yöelämästään. Se sijaitsee noin 30 kilometrin päässä hotellilta ja sieltä löytyy lukuisia baareja, klubeja ja rantaravintoloita, jotka tarjoavat musiikkia, tanssia ja viihdettä. Nämä ovat vain muutamia niistä monista viihde vaihtoehdoista, jotka ovat lähellä hotellia Akrotiri Beach Korfun saarella. Muista tarkistaa paikalliset listat ja tiedustella hotellin henkilökunnalta lisää suosituksia omien mieltymystesi perusteella.

Vesitoiminta

Akrotiri Beach, joka sijaitsee kauniilla Korfun saarella Kreikassa, on suosittu kohde vesitoimintoihin. Tässä on mitä voit odottaa:

1. Uiminen: Rannalla on kristallinkirkkaat turkoosit vedet, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan uimiseen. Vesi on suhteellisen matalaa lähellä rantaa, joten se on turvallista lapsille ja vähemmän taitaville uimareille.

2. Snorklaus: Rauhalliset ja kirkkaat vedet Akrotiri Beachilla tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet snorklaukseen. Voit tutkia vedenalaisen maailman ja löytää värikkäitä riuttoja, ainutlaatuisia kaloja ja ehkä jopa nähdä muutamia mustekaloja tai merikilpikonnia.

3. Sukellus: Jos olet pätevä sukeltaja tai haluat oppia, Akrotiri Beachin läheisyydessä on lukuisia sukelluskeskuksia, joissa voit osallistua ohjattuihin sukelluksiin ja tutkia Korfun vedenalaisia aarteita. Odota näkeväsi eloisaa merenelämää ja vaikuttavia kalliomuodostelmia.

4. Vesiliikuntalajit: Seikkailunhaluisille Akrotiri Beach tarjoaa valikoiman vesiliikuntalajeja, kuten vesijettiä, vesihiihtoa, benjihyppyä ja banaaniveneajelua. Voit vuokrata välineitä useilta toimittajilta rannalta.

5. Veneretket: Akrotiri Beachilta voit osallistua veneretkille lähellä oleville syrjäisille rannoille ja kuvauksellisille poukamille. Näillä retkillä on usein mahdollisuuksia uimiseen, snorklaukseen ja jopa luolien vierailuun.

6. Rentoutuminen rannalla: Jos haluat rennomman kokemuksen, voit vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Voit ottaa aurinkoa, lukea kirjaa tai yksinkertaisesti nauttia upeista näkymistä Joonianmereen. Kaiken kaikkiaan Akrotiri Beach Korfun saarella tarjoaa laajan valikoiman vesitoimintoja, jotka sopivat kaikenlaisiin mieltymyksiin ja takaavat nautinnollisen kokemuksen niin rantarakastajille kuin seikkailunhaluisillekin.

Kysymykset

1. Missä sijaitsee Akrotiri Beach Korfulla, Kreikassa?

1. Missä sijaitsee Akrotiri Beach Korfulla, Kreikassa?1

Akrotiri Beach sijaitsee Korfun saaren luoteisrannikolla, Kreikassa.

2. Miten pääsen Akrotiri Beachille?

2. Miten pääsen Akrotiri Beachille?1

Akrotiri Beachille pääsee ottamalla taksin, vuokraamalla auton tai käyttämällä julkista liikennettä. Se on noin 30 minuutin ajomatka Korfun kaupungista.

3. Onko Akrotiri Beach hiekkaranta?

3. Onko Akrotiri Beach hiekkaranta?1

Kyllä, Akrotiri Beachilla on hiekkaranta, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan auringonottoon ja rentoutumiseen.

4. Onko Akrotiri Beachilla mitään palveluita?

4. Onko Akrotiri Beachilla mitään palveluita?1

Kyllä, Akrotiri Beach tarjoaa erilaisia palveluita, kuten rantabaareja, aurinkotuoleja, aurinkovarjoja, vesiliikuntamahdollisuuksia ja lähellä olevia ravintoloita.

5. Onko Akrotiri Beach ruuhkainen matkailusesongin aikana?

5. Onko Akrotiri Beach ruuhkainen matkailusesongin aikana?1

Akrotiri Beach voi olla ruuhkainen matkailusesongin aikana, erityisesti kesäkuukausina. On suositeltavaa saapua ajoissa varmistaaksesi hyvän paikan rannalla.

6. Onko Akrotiri Beachin lähistöllä muita nähtävyyksiä?

6. Onko Akrotiri Beachin lähistöllä muita nähtävyyksiä?1

Kyllä, Akrotiri Beachin lähistöllä on useita nähtävyyksiä. Voit tutustua läheiseen Paleokastritsa-luostariin, vierailla Angelokastro-linnassa tai lähteä veneajelulle tutkimaan upeita luolia ja eristäytyneitä rantoja rannikkoa pitkin.

7. Onko Akrotiri Beach sopiva perheille?

7. Onko Akrotiri Beach sopiva perheille?1

Kyllä, Akrotiri Beach sopii perheille. Rauhalliset vedet ja hiekkaranta tekevät siitä turvallisen paikan lasten uimiseen ja leikkimiseen. Lähistöllä on myös palveluita, kuten ravintoloita ja kauppoja, jotka palvelevat perheiden tarpeita.

8. Onko Akrotiri Beachilla vesiliikuntamahdollisuuksia?

8. Onko Akrotiri Beachilla vesiliikuntamahdollisuuksia?1

Kyllä, Akrotiri Beach tarjoaa erilaisia vesiliikuntamahdollisuuksia, kuten vesiskootteriajoa, banaaniveneajelua, suppailua ja snorklausta. Nämä aktiviteetit ovat suosittuja vieraiden keskuudessa, jotka etsivät adrenaliiniryöppyä.

9. Onko Akrotiri Beachilla pysäköintimahdollisuuksia?

9. Onko Akrotiri Beachilla pysäköintimahdollisuuksia?1

Kyllä, lähellä Akrotiri Beachia on pysäköintimahdollisuuksia. Kuitenkin matkailusesongin aikana tilaa saattaa olla rajallisesti, joten on suositeltavaa saapua ajoissa tai harkita vaihtoehtoisia liikennemuotoja.

10. Tarjoaako Akrotiri Beach upeita näkymiä?

10. Tarjoaako Akrotiri Beach upeita näkymiä?1

Kyllä, Akrotiri Beach tarjoaa henkeäsalpaavia näkymiä turkoosille Joonianmerelle, ympäröiville kallioille ja vehreille maisemille. Se on tunnettu upeista auringonlaskuistaan, mikä tekee siitä suositun paikan romanttisille kävelyille ja valokuvaukselle.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Viihde ja rentoutuminen
 • Baari/lounge
 • Biljardi
 • Pyöränvuokraus
 • Puutarha
 • Kaupat
Hotellipalvelut
 • Ilmainen Wi-Fi
 • WiFi
 • Ravintola
 • Ilmainen pysäköinti
 • Pysäköinti
 • Valuutanvaihto
 • Hissi
 • Nopea internet
 • 24-tunnin vastaanotto
 • Tupakoimattomat huoneet
 • Perhehuone
 • Kielitaitoinen henkilökunta
 • Muistoesineet/lahjatavarakauppa
 • Kuntokeskus/sali
Huonepalvelut
 • Ilmastointi
 • Jääkaappi
 • Tallelokero
 • Kahvin-/vedenkeitin
 • Hiustenkuivaaja
 • TV
 • Kaapeli-/satelliitti-tv
 • Jaettu kylpyhuone
 • Kylpy
 • Kylpyhuoneessa
 • Yksityinen kylpyhuone
 • Yhdistetyt huoneet
 • Vuodevaatteiden/päällisten valinta
 • Työpöytä
 • Pyykinpesuaineet
 • Kylpytakit
 • Käsipyyhkeitä
 • Huonepalvelu
Lisäpalvelut
 • Aamiainen huoneessa
 • Lentokenttäkuljetus
 • Matkatavarasäilytys
 • Parturi-/kauneuskauppa
 • Kopiomyllyt
Vesitoiminnot
 • Uima-allas
 • Sukellus
 • Ulkoallas
 • Vesitoimintaa
Perheille lapsille
 • Lastenallas
Rannikkotyyppi
 • Yksityinen ranta
Hotellin arvostelu Akrotiri Beach
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.