Kreikka, Ateena

Ilissos

72 Kallirois Street & Suggrou Avenue Ateena, Kreikka Hotelli
1 tarjous alkaen 63 EUR Katso tarjous
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
 • Pyöränvuokraus
 • Ilmainen Wi-Fi
 • WiFi
 • Ilmastointi
 • Ravintola
 • Jääkaappi
Näytä kaikki mukavuudet 25
Sijainti
Keskustaan
2.6 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

72 Kallirois Street & Suggrou Avenue Ateena, Kreikka

Hotelli 'Ilissos' sijaitsee Ateenassa, Kreikassa. Se sijaitsee keskeisellä paikalla, ympäröitynä erilaisilla palveluilla ja nähtävyyksillä. Tässä on muutamia merkittäviä paikkoja ja nähtävyyksiä hotellin ympärillä:

1. Nykytaiteen kansallismuseo: Hotellilta lyhyen kävelymatkan päässä sijaitseva museo, jossa on esillä nykyaikaista kreikkalaista ja kansainvälistä taidetta.

2. Filopappounmäki: Kaunis viheralue ja kukkula kävelyreitteineen, antiikin raunioineen ja panoraamanäköaloineen kaupungille. Se sijaitsee hotellin länsipuolella noin 20 minuutin kävelymatkan päässä.

3. Akropolismuseo: Yksi Ateenan tärkeimmistä museoista, jossa on Akropoliksen alueelta löydettyjä esineitä. Se on noin 30 minuutin kävelymatkan tai lyhyen taksimatkan päässä hotellilta.

4. Ateenan Akropolis: Ikoninen muinainen linnoitus ja UNESCOn maailmanperintökohde, jossa sijaitsee Parthenon ja muita antiikin monumentteja. Se sijaitsee noin 2 kilometriä hotellista koilliseen ja on helposti saavutettavissa taksilla tai julkisilla liikennevälineillä.

5. Plaka: Historiallinen naapurusto, joka tunnetaan kapeista kaduistaan, perinteisistä taloistaan, kreikkalaisista tavernoistaan ja matkamuistomyymälöistään. Plaka sijaitsee aivan hotellin itäpuolella, kävelymatkan päässä.

6. Olympian Zeuksen temppeli: Jättiläismäisen Zeukselle omistetun temppelin rauniot, jotka sijaitsevat hotellin eteläpuolella. Se on merkittävä arkeologinen kohde ja suosittu turistinähtävyys.

7. Syntagma-aukio: Ateenan keskusaukio, jossa sijaitsevat Kreikan parlamentti ja Tuntemattoman sotilaan hauta. Se on noin 2,5 kilometrin päässä hotellista koilliseen.

8. Ermou-katu: Suosittu ostoskatu Ateenassa, jossa on erilaisia vähittäiskauppoja, putiikkeja ja kahviloita. Ermou-katu alkaa läheltä Syntagma-aukiota ja jatkuu itään päin. Lisäksi hotelli sijaitsee vilkkaalla alueella, jossa on paljon ravintoloita, kahviloita, lähikauppoja ja julkisen liikenteen vaihtoehtoja lähellä.

map
Ilissos
Hotelli

Keskustaan2.6

Hotellista

Tietoja

Ilissos on hotelli Ateenassa, Kreikassa. Se tarjoaa erilaisia ​​mukavuuksia ja palveluita vieraidensa tarpeiden mukaan. Huoneet: Hotellissa on kauniisti suunniteltuja ja hyvin varusteltuja huoneita. On erilaisia ​​huonetyyppejä valittavana, mukaan lukien standardihuoneet, deluxehuoneet ja sviitit. Jokainen huone on varustettu moderneilla mukavuuksilla, kuten ilmastoinnilla, taulu-tv:llä, minibaarilla, tallelokerolla ja ilmaisella Wi-Fi-yhteydellä. Huoneet on tyylikkäästi sisustettu nykyaikaisella tyylillä ja tarjoavat mukavan tilan rentoutumiseen päivän tutkimusten jälkeen. Ateriat: Ilissos-hotellissa on ravintola, joka tarjoilee herkullisia aterioita koko päivän. Vieraat voivat nauttia buffetaamiaisen aamulla, jossa on erilaisia ​​ruokalajeja eri makuihin sopien. Ravintola tarjoaa myös à la carte -vaihtoehtoja lounaalle ja illalliselle, joissa on sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia. Hotellin baarissa tarjoillaan valikoima virkistäviä juomia ja cocktaileja, täydellisiä kiireisen päivän jälkeen rentoutumiseen. Hotellin mukavuudet: Mukavien huoneiden ja ravintolan lisäksi Ilissos tarjoaa joukon mukavuuksia vieraiden oleskelun parantamiseksi. Niihin voivat kuulua:

1. Vastaanottopalvelu vuorokauden ympäri: Hotellin vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden auttamaan vieraita tiedusteluissa ja pyynnöissä.

2. Konsiiripalvelu: Konsiiri voi antaa suosituksia paikallisista nähtävyyksistä, järjestää kuljetuksia tai auttaa muissa matkustukseen liittyvissä tarpeissa.

3. Kuntokeskus: Hotellissa voi olla kuntokeskus, jossa vieraat voivat pysyä aktiivisina vierailunsa aikana.

4. Liiketilat: Hotelli voi tarjota kokoustiloja tai liiketoimintapalveluja työmatkustaville vieraille.

5. Ulkotilat: Ilissosissa voi olla ulkotiloja, kuten terassi tai puutarha, jossa vieraat voivat rentoutua ja nauttia miellyttävästä ympäristöstä.

6. Pesulapalvelu: Vieraat voivat käyttää hotellin pesulapalvelua varmistaakseen, että heillä on puhtaita vaatteita vierailunsa aikana.

7. Pysäköinti: Hotelli voi tarjota pysäköintimahdollisuuksia vieraille, jotka saapuvat omalla autolla. Sijainti: Ilissos-hotelli sijaitsee yleensä Ateenan keskustan alueella, mikä mahdollistaa vieraille kaupungin nähtävyyksien helpomman tutkimisen. Se voi olla lähellä suosittuja maamerkkejä, museoita, ostosalueita ja ravintoloita, mikä tekee siitä kätevän vieraiden uppoutua paikalliseen kulttuuriin. On tärkeää huomata, että Ilissos-hotellin tiettyjen mukavuuksien ja tarjousten voidaan vaihdella, joten suositellaan tarkistamaan hotellin verkkosivusto tai ottamaan suoraan yhteyttä heihin saadaksesi ajantasaisinta tietoa.

Viihde

Hotellin 'Ilissos' lähellä Ateenassa, Kreikassa, on useita viihde vaihtoehtoja. Tässä muutamia ehdotuksia:

1. Ateenan Planetaario: Sijaitse noin 15 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta Ateenan Planetaariolla voit kokea elämyksiä tähtitieteestä, avaruus tutkimuksesta ja universumista.

2. Ateenan Riviera: Hotelli sijaitsee lähellä Ateenan rannikkoa, mikä mahdollistaa kauniiden rantojen ja rantakohteiden vierailun. Voit rentoutua, uida tai harrastaa vesiliikuntalajeja.

3. Kulttuuri tapahtumat Technopoliksessa: Technopolis, teollisuus museo kompleksi, järjestää usein erilaisia kulttuuri tapahtumia, kuten konsertteja, teatteri esityksiä ja taidenäyttelyitä. Se sijaitsee noin 2 kilometrin päässä hotellilta.

4. Nykytaiteen kansallinen museo: Aivan lyhyen matkan päässä hotellilta, Nykytaiteen kansallinen museo näyttää Kreikkalaista ja kansainvälistä nykytaidetta.

5. Stavros Niarchos säätiön kulttuurikeskus: Tämä moderni kulttuurinen kompleksi on noin 20 minuutin ajomatkan päässä hotellilta ja tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja, kuten konsertteja, teatteri esityksiä, taidenäyttelyitä ja ulko tapahtumia.

6. Ateenan konsertti sali: Sijaitsee noin 3 kilometrin päässä, Ateenan konsertti sali isännöi klassisen musiikin konsertteja, baletti esityksiä ja ooppera esityksiä.

7. Glyfadan yöelämä: Glyfada, suosittu naapurusto lähellä hotellia, tarjoaa vilkkaan yöelämän lukuisine baareineen, klubeineen ja ravintoloineen.

8. Plaka ja Monastiraki: Nämä vierekkäiset naapurustot tunnetaan elävästä ilmapiiristään, tarjoten sekoituksen perinteisiä tavernoita, matkamuistomyymälöitä, kadunäyttelyitä ja livemusiikkia. Nauttiessasi viihteestä 'Ilissos' hotellin lähellä, varmista myös tutustua Ateenan historiallisiin kohteisiin, kuten Akropoliin, Parthenoniin ja Antiikin Agoraan, jotka ovat kohtuullisen etäisyyden päässä hotellista.

Kysymykset

Kysymys 1: Missä Ilissos sijaitsee Ateenassa, Kreikassa? Vastaus: Ilissos sijaitsee Ateenan keskustassa, Kreikassa. Se sijaitsee lähellä historiallista Koukakin kaupunginosaa ja on kävelymatkan päässä Akropoliista. Kysymys 2: Mikä on Ilissoksen merkitys kreikkalaisessa historiassa? Vastaus: Ilissos on tärkeä joki kreikkalaisessa historiassa ja mytologiassa. Sitä mainitaan eri antiikin kreikkalaisissa teksteissä, muun muassa Platonin ja Aristoteleen teoksissa. Joki oli pyhä ja se oli mukana uskonnollisissa rituaaleissa ja seremonioissa. Kysymys 3: Voiko Ilissoksen joessa uida? Vastaus: Ei, Ilissoksen joessa ei suositella uimista, koska se ei sovellu virkistystoimintaan. Joen veden laatu on heikentynyt vuosien varrella ja sitä käytetään pääasiassa viemäröintitarkoituksiin kaupungissa. Kysymys 4: Onko Ilissoksen läheisyydessä arkeologisia kohteita tai maamerkkejä? Vastaus: Kyllä, Ilissoksen läheisyydessä on useita arkeologisia kohteita ja maamerkkejä. Tunnetuin niistä on Akropolis, joka on kävelymatkan päässä. Muita merkittäviä kohteita ovat Olympian Zeuksen temppeli, Antiikin Agora ja Kansallinen arkeologinen museo. Kysymys 5: Onko Ilissoksen läheisyydessä hotelleja tai majoitusvaihtoehtoja? Vastaus: Kyllä, Ilissoksen läheisyydessä on lukuisia hotelleja ja majoitusvaihtoehtoja. Koukakin kaupunginosa, joka on lähellä Ilissosta, tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja budjettihotelleista luksuslomakeskuksiin. On suositeltavaa varata etukäteen, erityisesti vilkkaina turistisesonkeina.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Viihde ja rentoutuminen
 • Pyöränvuokraus
Hotellin mukavuudet
 • Ilmainen Wi-Fi
 • WiFi
 • Ravintola
 • Pysäköinti
 • Valuutanvaihto
 • Hissi
 • 24-tunnin vastaanotto
 • Concierge
 • Tupakoimattomat huoneet
 • Tarkoitettu tupakointiin
 • Kokoustila
 • Kokoushuoneet
Huoneen mukavuudet
 • Ilmastointi
 • Jääkaappi
 • Minibaari
 • Tallelokero
 • Hiustenkuivaaja
 • TV
Lisäpalvelut
 • Pesula
 • Kuivapesupalvelu
 • Matkatavarasäilytys
 • Kantajat
 • Matkaopaspalvelut
 • Autonpark- kauspalvelu
Hotellin arvostelu Ilissos
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.