Egypti, Abu Simbel

Seti Hotel Abu Simbel

16, Ismail Mohamed St,. Zamalek Abu Simbel, Egypti Hotelli
1 tarjous alkaen 254 EUR Katso tarjous
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Tenniskentät
 • Biljardi
 • Ilmainen Wi-Fi
 • WiFi
Näytä kaikki mukavuudet 32
Sijainti
Keskustaan
0.0 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

16, Ismail Mohamed St,. Zamalek Abu Simbel, Egypti

Seti Hotel Abu Simbel sijaitsee Abu Simbelissä, pienessä kaupungissa Etelä-Egyptissä. Abu Simbel tunnetaan pääasiassa ikivanhoista temppeleistään, Abu Simbelin temppeleistä. Nämä temppelit ovat Unescon maailmanperintökohde ja merkittävä matkailunähtävyys alueella. Temppeleitä alkuperäisesti kaiverrettiin vuoren rinteeseen farao Ramses II:n hallintokaudella, ja ne on omistettu hänelle ja hänen kuningattarelleen, Nefertarille. Temppelien lisäksi Abu Simbelin kaupungissa on muutamia ravintoloita, kahviloita ja kauppoja matkailijoille. Itse hotellia todennäköisesti ympäröivät autiomaamaisemat, ja sieltä voi tarjota näkymiä lähellä sijaitsevalle Nasser-järvelle.

map
Seti Hotel Abu Simbel
Hotelli

Keskustaan0.0

Hotellista

Tietoja

Seti Hotel Abu Simbel sijaitsee Abu Simbelissa, Egyptissä. Hotelli sijaitsee lähellä kuuluisia Abu Simbelin temppeleitä, jotka ovat UNESCO:n maailmanperintökohteita. Tässä on hieman tietoa hotellista, huoneista ja aterioista:

1. Hotellin tilat: Seti Hotel Abu Simbel tarjoaa erilaisia ​​mukavuuspalveluita vieraiden miellyttävän oleskelun takaamiseksi. Näihin palveluihin kuuluvat uima-allas, ravintola, baari, 24h-vastaanotto, ilmainen Wi-Fi julkisissa tiloissa, lahjatavarakaupat, pesulapalvelu ja valuutanvaihto.

2. Huoneet: Hotelli tarjoaa erilaisia ​​huonetyyppejä eri tarpeisiin. Näihin kuuluvat standardihuoneet, ylelliset huoneet ja sviitit. Huoneet ovat tilavia, tyylikkäästi sisustettuja ja varustettu modernilla mukavuuksilla, kuten ilmastoinnilla, ​​omilla kylpyhuoneilla, satelliitti-tv:llä, puhelimella, minibaarilla ja tallelokerolla.

3. Ateriat: Hotellilla on ravintola, joka tarjoilee laajan valikoiman egyptiläisiä ja kansainvälisiä ruokia. Vieraat voivat nauttia herkullisista aterioista samalla kun ihailevat näkymiä Nasser-järvelle tai puutarhaan. Ravintola tarjoaa sekä buffetti- että à la carte -vaihtoehtoja. Hotellilla on myös baari, jossa vieraat voivat rentoutua ja nauttia erilaisista virkistävistä juomista.

4. Sijainti: Seti Hotel Abu Simbel sijaitsee ihanteellisesti lähellä Abu Simbelin temppeleitä, yhtä Egyptin kuuluisimmista arkeologisista kohteista. Hotelli tarjoaa helpon pääsyn temppeleille, mikä mahdollistaa kätevän tutustumisen niihin. Sijainti tarjoaa myös kauniita näkymiä järvelle ja ympäröivälle maisemalle.

5. Lisäpalvelut: Hotelli tarjoaa lisäpalveluita, kuten lentokenttäkuljetuksia, opastusta retkille ja autonvuokrausta, jotta vieraat voivat tutustua alueen nähtävyyksiin. Ystävällinen ja huomaavainen henkilökunta Seti Hotel Abu Simbelissä pyrkii takaamaan miellyttävän oleskelun kaikille vieraille. Kaiken kaikkiaan Seti Hotel Abu Simbel tarjoaa mukavaa majoitusta, herkullisia aterioita ja kätevän sijainnin Abu Simbelin kiinnostaviin historiallisiin kohteisiin tutustumiseen.

Lapset

Seti-hotelli Abu Simbelissä, Egyptissä, on ensisijaisesti historiallinen hotelli, joka palvelee vierailijoita, jotka ovat kiinnostuneita Abu Simbelin läheisistä temppeleistä. Vaikka hotelli ei ole erityisesti suunnattu lapsille, siellä on muutamia aktiviteetteja, jotka saattavat kiinnostaa heitä:

1. Abu Simbelin temppelit: Lapset voivat tutustua Abu Simbelin temppelien UNESCO:n maailmanperintökohteeseen, joka on kuuluisa jättiläismäisistä patsaistaan, jotka kuvaavat faarao Ramses II:ta. He voivat oppia muinaisesta egyptiläisestä historiasta ja ihmetellä vaikuttavaa arkkitehtuuria.

2. Ääni- ja valoshow: Hotelli järjestää päivittäin ääni- ja valoshow'n Abu Simbelin temppeleissä. Tämä osallistava multimedianäytös kertoo temppeleiden tarinan valojen, musiikin ja kertojan avulla. Lapset voivat nauttia spektaakkelista ja oppia viihdyttävällä tavalla muinaisesta Egyptistä.

3. Venematka Nasser-järvellä: Hotelli voi järjestää venematkoja Nasser-järvellä, joka sijaitsee Abu Simbelin vieressä. Lapset voivat nauttia maisemaretkistä järven ympäristössä upeiden aavikkomaisemien keskellä.

4. Tähtien tarkkailu: Abu Simbel tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet tähtien tarkkailuun, koska se sijaitsee syrjäisessä paikassa vähäisen valosaasteen alueella. Astronomyasta kiinnostuneet lapset voivat nauttia yötaivaan havainnoinnista ja tunnistaa tähtikuvioita.

5. Perheystävälliset mukavuudet: Seti-hotelli Abu Simbel tarjoaa mukavat majoitukset, jotka sopivat perheille. Huoneissa olevat mukavuudet, kuten televisio ja Wi-Fi, voivat pitää lapset viihdytettyinä vapaa-ajan hetkinä. On tärkeää huomata, että Seti-hotellin Abu Simbelin painopiste on pääasiassa historiallisissa ja kulttuurisissa kokemuksissa, joten perheet voivat suunnitella lisää aktiviteetteja ja viihdevaihtoehtoja lapsilleen tarvittaessa.

Viihde

Seti Hotel Abu Simbelin lähellä olevassa Abu Simbelin kaupungissa, Egyptissä on useita viihdevaihtoehtoja. Tässä muutamia ehdotuksia:

1. Ääni- ja valoshow Abu Simbelin temppeleillä: Koe vangitseva esitys, joka herättää eloon Abu Simbelin muinaistemppelien historian ja merkityksen yhdistämällä valoja, musiikkia ja kertomusta.

2. Niilin jokiristeilyt: Nauti rentouttavasta risteilystä mahtavan Niilin joen varrella, johon kuuluu upeita näkymiä sekä usein livemusiikkia, perinteisiä tanssiesityksiä ja herkullinen illallinen laivalla.

3. Perinteinen nubialaisen kylän kierros: Tutustu lähellä sijaitseviin nubialaisiin kyliin oppiaksesi heidän rikkaasta kulttuuristaan, taiteestaan ja perinteistään. Tapaa ystävällisiä paikallisia, nauti perinteisestä musiikista ja tutustu ainutlaatuisiin käsitöihin.

4. Autiomaasafari: Lähde jännittävälle autiomaaseikkailulle, kuten maasturikierrokselle tai mönkijäretkelle, löytääksesi upean Abu Simbelin ympäröivän maiseman.

5. Veneajelu Nasser-järvellä: Nauti rauhallisesta veneajelusta Nasser-järvellä, mahtavalla padon rakentamisen ansiosta syntyneellä tekoaltaalla. Ihastele maalauksellista maisemaa ja pidä silmällä lintuja ja krokotiileja.

6. Perinteiset kansantanssiesitykset: Useat hotellit Abu Simbelissä tarjoavat iltaohjelmaa perinteisin kansantansseineen, vatsatanssiesityksineen ja livemusiikkeineen. Tarkista hotellista, onko heillä mitään suunniteltuja tapahtumia oleskelusi aikana.

7. Vieraile paikallisessa markkinassa: Käy kävelyllä paikallisessa markkinassa kokeaksesi vilkkaan tunnelman, maistaaksesi aitoa egyptiläistä katuruokaa ja ostaa paikallisia matkamuistoja, kuten mausteita, koruja ja tekstiilejä. Huomio: On aina suositeltavaa tarkistaa näiden aktiviteettien saatavuus ja aikataulut etukäteen, sillä ne voivat vaihdella.

Kysymykset

1. Missä Seti Hotel Abu Simbel sijaitsee?
1. Missä Seti Hotel Abu Simbel sijaitsee?1

Seti Hotel Abu Simbel sijaitsee Abu Simbelissä, Egyptissä

2. Mitä mukavuuksia Seti Hotel Abu Simbel tarjoaa?
2. Mitä mukavuuksia Seti Hotel Abu Simbel tarjoaa?1

Seti Hotel Abu Simbel tarjoaa mukavuuksia, kuten ulkouima-altaan, ravintolan, ilmaisen Wi-Fi:n, ilmastoidut huoneet, baari/aulan, pysäköintimahdollisuudet ja 24h-vastaanoton

3. Kuinka kaukana Seti Hotel Abu Simbel on Abu Simbelin temppeleiltä?
3. Kuinka kaukana Seti Hotel Abu Simbel on Abu Simbelin temppeleiltä?1

Seti Hotel Abu Simbel sijaitsee kävelymatkan päässä Abu Simbelin temppeleiltä, noin 1 kilometrin päässä

4. Mikä on sisään- ja uloskirjautumisaika Seti Hotel Abu Simbelissa?
4. Mikä on sisään- ja uloskirjautumisaika Seti Hotel Abu Simbelissa?1

Seti Hotel Abu Simbelin sisäänkirjautumisaika on klo 14:00 ja uloskirjautumisaika klo 12:00

5. Tarjoaako Seti Hotel Abu Simbel lentokenttäkuljetusta?
5. Tarjoaako Seti Hotel Abu Simbel lentokenttäkuljetusta?1

Kyllä, Seti Hotel Abu Simbel tarjoaa lentokenttäkuljetusta. Vieraat voivat pyytää tätä palvelua lisämaksua vastaan

6. Sallitaanko lemmikit Seti Hotel Abu Simbelissa?
6. Sallitaanko lemmikit Seti Hotel Abu Simbelissa?1

Lemmikit eivät ole sallittuja Seti Hotel Abu Simbelissa

7. Onko Seti Hotel Abu Simbelissa kylpylä tai hyvinvointikeskus?
7. Onko Seti Hotel Abu Simbelissa kylpylä tai hyvinvointikeskus?1

Ei, Seti Hotel Abu Simbelissa ei ole kylpylää tai hyvinvointikeskusta

8. Sisältyykö aamiainen huoneen hintaan Seti Hotel Abu Simbelissa?
8. Sisältyykö aamiainen huoneen hintaan Seti Hotel Abu Simbelissa?1

Aamiainen sisältyy huoneen hintaan Seti Hotel Abu Simbelissa

9. Onko lähellä mitään nähtävyyksiä Seti Hotel Abu Simbelille?
9. Onko lähellä mitään nähtävyyksiä Seti Hotel Abu Simbelille?1

Abu Simbelin temppeleiden lisäksi Seti Hotel Abu Simbelin lähellä on muita nähtävyyksiä, kuten Nasser-järvi ja nubialainen kylä

10. Onko Seti Hotel Abu Simbelissa mahdollista syödä?
10. Onko Seti Hotel Abu Simbelissa mahdollista syödä?1

Kyllä, Seti Hotel Abu Simbelissa on ravintola, jossa vieraat voivat nauttia aterioita oleskelunsa aikana.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Viihde ja rentoutuminen
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Tenniskentät
 • Biljardi
 • Puutarha
Hotellipalvelut
 • Ilmainen Wi-Fi
 • WiFi
 • Ravintola
 • Valuutanvaihto
 • 24-tunnin vastaanotto
 • Concierge
 • Kokoustila
 • Kokoushuoneet
 • Liiketoimintakeskus
Huonepalvelut
 • Ilmastointi
 • Minibaari
 • Tallelokero
 • Hiustenkuivaaja
 • Keittiö
 • TV
 • Suihku
 • Jaettu kylpyhuone
 • Kylpyhuoneessa
 • Yksityinen kylpyhuone
 • Kylpytynnyri
 • Huonepalvelu
Lisäpalvelut
 • Lentokenttäkuljetus
 • Pesula
 • Matkaopaspalvelut
 • Kopiomyllyt
Vesitoiminnot
 • Uima-allas
Perheille lapsille
 • Lastenallas
Hotellin arvostelu Seti Hotel Abu Simbel
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.