Waldorf Astoria-hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!

Waldorf Astoria-hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!

Legendaarinen hotelliketju Waldorf Astoria Hotels & Resorts järjesti toisen "Waldorf Astoria -makuelämyksen" projektin yhteistyössä James Beard -säätiön kanssa, joka on yksi johtavista gastronomisista organisaatioista Yhdysvalloissa. Legendaarisen maun etsintä käynnistyi uudelleen syksyllä 2015: siihen osallistui viisi nuorta keittiömestaria, jotka olivat James Beard -palkinnon semifinalisteja, sekä viisi ansioitunutta mestaria, jotka vastaavat keittiöstä Waldorf Astoria -hotelleissa Amsterdamissa, New Orleansissa, Pekingissä, Jerusalemissa ja Orlandossa.

Waldorf Astoria-hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!Waldorf Astoria-hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!

Finaalin voittajiksi, jotka äskettäin kruunattiin New Yorkissa, valittiin keittiömestari Benoît Chargy hotellista Waldorf Astoria Beijing ja hänen nuori kollegansa Eric Bruner-Yang. Heidän luomansa annos - Jing Roll - tulee nyt olemaan osa kaikkien 25 Waldorf Astoria -hotellin ruokalistaa maailmanlaajuisesti yhdessä viime vuonna voittaneen selleririisin "Waldorf" ja maailmankuulun Eggs Benedict, Red Velvet -kakun ja Waldorf-salaatin kanssa, jotka aikoinaan keksittiin New Yorkin Waldorf Astoria -hotellin keittiössä.

Waldorf Astoria-hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!
Waldorf Astoria-hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!

"Olemme uskomattoman iloisia jatkaessamme "Waldorf Astoria -makuelämyksen" projektia ja yhteistyötä James Beard -säätiön kanssa, joka tekee merkittävää työtä kunnioittaen samalla rikasta kulinaarista perintöämme," sanoo Waldorf Astoria Hotels & Resorts -ketjun johtaja John Vanderslice. "Waldorf Astoria pyrkii gastronomiseen täydellisyyteen jokaisessa 140:ssä huippukeittiöllä varustetussa baarissa, kahvilassa ja ravintolassa, jotka sijaitsevat hotelleissamme."

Waldorf Astoria-hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!

Kilpailun loppuvaiheessa tuomaristoon kuuluivat kuuluisa avantgarde-kokki Wylie Dufresne, Saveur-lehden päätoimittaja Adam Sachs, James Beard -säätiön presidentti Susan Ungaro, näyttelijä, muusikko ja ruokakirjojen kirjoittaja Questlove sekä viime vuoden voittaja David Posey.

Waldorf Astoria-hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!
Waldorf Astoria-hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!

“Noudattaen perustajamme James Beardin periaatteita, amerikkalaisen gastronomian isää, ilolla jatkamme yhteistyötä Waldorf Astoria Hotels & Resortsin kanssa - kulttimaineisen brändin, joka on tehnyt merkittävän panoksen Amerikan kulinaariseen perintöön”, toteaa James Beard -säätiön presidentti Susan Ungaro. “Pyrimme tarjoamaan kansainvälisen kokemuksen kilpaileville kokin tähdistä, ja kumppanuus Waldorf Astorian keittiömestareiden kanssa auttaa luomaan uusia ikonisia mestariteoksia”.

Waldorf Astoria-hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!Waldorf Astoria-hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!

Huomioitavaa on, että Waldorf Astoria Hotels & Resorts on Hilton Worldwide -konsernin kansainvälinen luksushotellien verkosto, joka koostuu 25 hotellista ja lomakohteesta maailman suosituimmissa kaupungeissa ja kauneimmissa kohteissa. Uskomattomat gastronomiset matkat, maailman parhaat golfkentät, ainutlaatuiset kylpylähoidot - Waldorf Astoriassa voit nauttia ikimuistoisesta lomasta ja legendaarisesta virheettömästä palvelusta ylellisissä tiloissa.

Waldorf Astoria Hotels & Resorts -ketjun minkä tahansa lomakohteen vieraat voivat lähteä unohtumattomalle "Waldorf Astoria -makumatkalle" ja nauttia kolmen ruokalajin nimikkoillallisesta, maistaa cocktaileja kuuluisalta sekoittajalta, lähteä jahtiretkelle tai käydä paikallisilla markkinoilla raaka-aineiden hankinnassa keittiömestarin opastuksella. Yksityiskohtaisen ohjelman 3 päivän ruokamatkoista voi katsoa ja tilata osoitteesta

Waldorf Astoria-hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!

James Beard -säätiö, perustettu vuonna 1986, juhlii ja kannustaa nuoria lahjakkuuksia gastronomian alalla sekä tarjoaa koulutusta useissa ohjelmissa. James Beard, joka menehtyi vuonna 1985, oli Amerikan johtava kokki, monien kirjojen kirjoittaja ja tietopankki. Hän auttoi kasvattamaan kokonaisia sukupolvia keittiömestareita ja toimi mentoroijana niin ammattilaisille kuin harrastelijoillekin. Hänen kunniakseen nimetty säätiö jatkaa jalomielistä työtä kouluttaen ja tukien aloittelevia keittiömestareita koulutusohjelmien, apurahojen, palkintojen ja yrityskehityskurssien avulla.

Jaa tämä viesti ystäviesi kanssa!

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Soveltuvissa tapauksissa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Maksuvaluutta saattaa poiketa varauksestasi ja palvelumaksu saattaa myös olla voimassa.