Waldorf Astoria -hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!

Waldorf Astoria -hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!

Legendaarinen hotelliketju Waldorf Astoria Hotels & Resorts toteutti toisen projektinsa „Waldorf Astorian makuja“ yhteistyössä James Beard -säätiön kanssa, joka on yksi Yhdysvaltojen tärkeimmistä gastronomisista organisaatioista. Legendaari maku jahti alkoi uudelleen syksyllä 2015: siihen osallistui viisi nuorta kokkia, jotka olivat James Beard -palkinnon semifinaalissa, ja viisi ansioitunutta mestaria, jotka vastuivat ruoanlaitosta luksushotelleissa Waldorf Astoria Amsterdamissa, New Orleansissa, Pekingissä, Jerusalemissa ja Orlandossa.

Waldorf Astoria -hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!Waldorf Astoria -hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!

Finaalin voittajiksi, joka pidettiin äskettäin New Yorkissa, tulivat kokki Benoit Charchi Waldorf Astoria Pekingistä ja hänen nuori kollegansa Erik Brunner-Yang, ja heidän luomansa ruokalaji — Jing Roll — tulee nyt olemaan kaikkien 25 Waldorf Astoria -hotellin valikoimassa ympäri maailmaa yhdessä viime vuonna voittaneen Waldorf-tyylisen selleririsoton, sekä maailmanlaajuisesti kuuluisien munien Benedikt, punaisen sametin kakun ja Waldorf-salaatin kanssa, jotka aikanaan keksittiin New Yorkin Waldorf Astoria -hotellin keittiössä.

Waldorf Astoria -hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!
Waldorf Astoria -hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!

„Olen uskomattoman iloinen projekti "Waldorf Astorian maku" jatkumisesta ja yhteistyöstä James Beard -säätiön kanssa, joka tekee mittaamattoman arvokasta työtä ja samalla juhlii rikasta kulinaarista perintöämme,” sanoo Waldorf Astoria Hotels & Resorts -ketjun pääjohtaja John Vanderslice. „Waldorf Astoria pyrkii gastronomiseen täydellisyyteen jokaisessa 140 baarissa, kahvilassa ja huippuravintolassa, jotka sijaitsevat hotelleissamme.”

Waldorf Astoria -hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!

Kilpailun finaalivaihetta arvioivat tunnettu avangardikokki Wylie Dufresne, Saveur-lehden päätoimittaja Adam Sachs, James Beard -säätiön presidentti Susan Ungaro, näyttelijä, muusikko ja ruokakirjailija Questlove sekä viime vuoden voittaja David Pouzy.

Waldorf Astoria -hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!
Waldorf Astoria -hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!

„Seuraten perustajamme James Beardin, amerikkalaisen gastronomian isän, oppeja, jatkamme suurella ilolla yhteistyötä Waldorf Astoria Hotels & Resorts -legendaarisen brändin kanssa, joka on antanut merkittävän panoksen Amerikan kulinaarisen perinnön muotoutumiseen,” toteaa James Beard -säätiön presidentti Susan Ungaro. „Pyrimme tarjoamaan kansainvälistä kokemusta kilpailumme nouseville kulinaarisille tähdille, ja yhteistyö Waldorf Astorian kokkien kanssa auttaa luomaan uusia ikonisia mestariteoksia.”

Waldorf Astoria -hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!Waldorf Astoria -hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!

On huomattava, että Waldorf Astoria Hotels & Resorts on Hilton Worldwide -yhtiön kansainvälinen luksushotelliketju, johon kuuluu 25 hotellia ja lomakohdetta maailman vierailluimmissa kaupungeissa ja kauneimmissa paikoissa. Uskomattomat gastronomiset matkat, maailman parhaat golf-kentät, ainutlaatuiset SPA-hoidot — Waldorf Astoriassa odottaa unohtumaton loma ja legendaarinen, virheettömyydessään ainutlaatuinen palvelu ylellisissä sisustuksissa.

Minkä tahansa Waldorf Astoria Hotels & Resorts -ketjun lomakohteen vieraat voivat lähteä unohtumattomalle gastronomiselle matkalle „Waldorf Astorian maut” ja nauttia kolmen ruokalajin upeasta illallisesta, maistaa tunnetun miksologin cocktail-juomia, purjehtia ja vierailla paikallisilla markkinoilla raaka-aineiden hankkimiseksi kokin seurassa. Yksityiskohtaisen ohjelman 3 päivän kulinaarisista kiertomatkoista voi katsella ja tilata osoitteesta

Waldorf Astoria -hotelleissa esitellään uusi kulinaarinen mestariteos!

James Beard -säätiö, joka perustettiin vuonna 1986, juhlii ja kannustaa nuoria lahjakkuuksia gastronomian alalla sekä tarjoaa koulutusta useissa ohjelmissa. James Beard, joka kuoli vuonna 1985, oli Amerikan pääkokki, monien kirjojen kirjoittaja ja henkilö, jolla oli encyklopedinen tietämys. Hän auttoi kasvattamaan kokonaisia sukupolvia kokkeja ja oli opettaja sekä ammattilaisille että harrastelijoille. Hänen nimeään kantava säätiö jatkaa jaloa työtään nuorten kokkien kouluttamisessa ja tukemisessa koulutusohjelmien, apurahojen, palkintojen ja liiketoiminnan kehittämiskurssien avulla.

Jaa tämä viesti ystävillesi!

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Soveltuvissa tapauksissa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Maksuvaluutta saattaa poiketa varauksestasi ja palvelumaksu saattaa myös olla voimassa.