Australia, Cairns

Alamanda Palm Cove by Lancemore

1 Veivers Road Cairns, Australia Hotelli
7 tarjousta alkaen 214 EUR Katso tarjous
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Katso tarjous —
Palvelut ja mukavuudet
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Ilmainen Wi-Fi
 • WiFi
 • Puutarha
 • Ilmastointi
Näytä kaikki mukavuudet 63
Sijainti
Keskustaan
22.2 km
Mitä on lähellä?

Huonehinnat

Aikuiset
Valitse päivämäärä
loaderladataan
Tarkista saatavuus
Hinnat voivat olla vanhentuneita, valitse päivämäärät nähdäksesi nykyiset hinnat
Voit varata hotellin vain TravelAsk-kumppanisivustoilta
hinta
Päivitä hinnat

Mitä ympärillä on

1 Veivers Road Cairns, Australia

Hotelli 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' sijaitsee Palm Covessa, kauniissa rantakylässä Cairnsissa, Australiassa. Itse hotelli sijaitsee aivan rannan tuntumassa ja tarjoaa upeat näkymät Korallimerelle. Hotellin läheisyydessä on useita ravintoloita, kahviloita ja baareja. Palm Coven vilkas Esplanadi on reunustettu palmuilla ja tarjoaa miellyttävän kävelypolun rannan tuntumassa. Lähellä on myös useita boutique-kauppoja, gallerioita ja kylpylöitä, jotka palvelevat vieraiden tarpeita. Palm Cove tunnetaan kauniista hiekkarannastaan, joka on täydellinen uimiseen ja rentoutumiseen. Suuri valliriutta on lähellä, mikä tekee siitä hyvän tukikohdan snorklaukselle, sukellukselle ja riuttakierroksille. Daintree-sademetsä, yksi maailman vanhimmista trooppisista sademetsistä, on myös saavutettavissa Palm Covesta. Seikkailua etsiville alueella on lukuisia aktiviteetteja tarjolla, kuten kajakkimelontaa, suppailua, jet-skiiä ja laskuvarjohyppyä. Lähellä oleva Kuranda Skyrail Rainforest Cableway tarjoaa maisemareitin sademetsän läpi, kun taas Tjapukai Aboriginal Cultural Park tarjoaa näkemyksiä alkuperäiskulttuurista ja perinteistä. Yleisesti ottaen hotelli 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' ympäröi luonnon kauneutta, upeaa rantaviivaa ja paljon nähtävyyksiä ja aktiviteetteja tutkittavaksi Cairnsissa, Australiassa.

map
Alamanda Palm Cove by Lancemore
8.6 Hotelli

Keskustaan22.2

Hotellista

Tietoja

Alamanda Palm Cove by Lancemore on luksushotelli, joka sijaitsee kuvankauniissa Palm Coven kylässä, vain 25 minuutin päässä Cairnsista Australiassa. Tarjoten rantamajoitusta ja upeita näkymiä Korallimerelle, hotelli tarjoaa rauhallisen keitaan vieraille, jotka etsivät rentoutumista ja lepoa. Hotelli tarjoaa erilaisia majoitusvaihtoehtoja eri mieltymyksiin ja ryhmäkokoille. Huoneet ja sviitit on tyylikkäästi suunniteltu ja niissä on modernit mukavuudet, kuten ilmastointi, taulu-tv, ilmainen langaton internet ja yksityinen parveke joko puutarhanäköalalla tai merinäköalalla. Joissakin huoneissa on myös täysin varustetut keittiöt ja erilliset oleskelualueet. Alamanda Palm Covessa vieraat voivat nauttia erilaisista ruokailuvaihtoehdoista. Lomakeskuksen nimikkoravintola, Nu Nu, tarjoaa ainutlaatuisen ruokailuelämyksen, jossa keskitytään tuoreisiin, paikallisesti hankittuihin raaka-aineisiin. Menussa on innovatiivista australialaista ruokaa ja sitä täydentää laaja viinilista. Vieraat voivat valita ruokailun sisätiloissa tai maisemallisella rantaterassilla. Niille, jotka haluavat rennomman ruokailuelämyksen, Pebble Beach Pool Bar & Café tarjoaa valikoiman kevyitä aterioita, välipaloja ja trooppisia cocktaileja. Vieraat voivat nauttia aterioistaan uima-altaan reunalla tai omassa huoneessaan. Hotellissa on myös ulkouima-allas, joka on täydellinen virkistävälle kylvylle tai rentoutumiselle auringon alla. Lisätiloja ovat kuntokeskus, kylpyläpalvelut ja retkitoimisto, jossa vieraat voivat järjestää erilaisia aktiviteetteja ja retkiä ympäröivälle alueelle. Yleisesti ottaen Alamanda Palm Cove by Lancemore tarjoaa ylellisen ja rentouttavan oleskelun upealla rantapaikalla. Mukavan majoituksen, herkullisten ruokailuvaihtoehtojen ja monipuolisten mukavuuksien ansiosta vieraat voivat nauttia ikimuistoisesta kokemuksesta Cairnsissa, Australiassa.

Ranta

Alamanda Palm Cove by Lancemore on ylellinen rantalomakeskus, joka sijaitsee eloisassa Palm Coven kaupungissa Cairnsissa, Australiassa. Tämä upea lomakeskus lupaa täydellisen trooppisen pakopaikan sen pristineilta hiekkarannoilta, kristallinkirkkaalta vedeltä ja vehreältä ympäristöltä. Yksi Alamanda Palm Coven kohokohdista on sen henkeäsalpaava ranta. Lomakeskus on sulassa sovussa heiluvien palmujen keskellä, tarjoten todellisen rantaparatiisin tunnelman. Vieraat voivat nauttia suorasta pääsystä pehmeille hiekkarannoille ja kävellä rannikkoa pitkin tuntien lämpimän hiekan varpaidensa alla. Ranta tarjoaa rauhallisen ja rauhoittavan pakopaikan kaupungin vilinästä. Lempeiden aaltojen ääni vasten rantaa luo rauhoittavan ilmapiirin, tehden siitä ihanteellisen paikan rentoutumiseen ja rentoutumiseen. Vieraat voivat ottaa aurinkoa rannalla, lukea kirjaa tai yksinkertaisesti nauttia kauniista ympäristöstä. Niille, jotka tunkevat enemmän seikkailumieltä, Alamanda Palm Coven rannalla on laaja valikoima vesiaktiviteetteja. Vieraat voivat nauttia snorkkeloinnista, melonnasta tai SUP-lautailusta, tutustuen suureen vedenalaiseen maailmaan Great Barrier Reefin yhteydessä. Lomakeskus järjestää myös kalastusmatkoja ja venekierroksia, tarjoten vieraille mahdollisuuden kokea meren kauneuden ensimmäisenä. Ranta ei ole vain rentoutumisen ja virkistyksen paikka, vaan tarjoaa myös upeita maisemia. Vieraat voivat todistaa henkeäsalpaavat auringonnousut ja -laskut horisontin yli, luoden täydellisiä hetkiä. Lomakeskus tarjoaa aurinkotuoleja ja -varjoja vieraille miellyttäväksi nauttimaan näkymistä ja imeytymään trooppiseen ilmapiiriin. Lisäksi Alamanda Palm Cove:ssa on rantapoolialue, joka mahdollistaa vieraille viilentyä ja uida samalla nauttien upeista merinäköaloista. Perheet voivat viettää laatuaikaa yhdessä, lasten rakentaessa hiekkalinnoja tai leikkiessä rantapelejä. Alamanda Palm Coven ranta Lancemorella on rauhallinen pakopaikka, joka yhdistää luonnon kauneuden maailmanluokan mukavuuksiin. Se tarjoaa unohtumattoman rantakokemuksen, tehden siitä ihanteellisen kohteen niille, jotka etsivät ylellistä trooppista pakopaikkaa Cairnsissa, Australiassa.

Lapset

"Alamanda Palm Cove by Lancemore" Cairnsissa, Australiassa tarjoaa useita aktiviteetteja ja palveluita lapsille. Joitakin asioita, joita lapset voivat tehdä, ovat:

1. Uinti: Lomakeskuksessa on iso ulkouima-allas, jossa lapset voivat pitää hauskaa ja viilentyä vedessä.

2. Leikkipuisto: Siellä on oma leikkipuistoalue, jossa lapset voivat leikkiä keinuilla, liukumäillä ja muilla leikkipaikoilla.

3. Ranta-aktiviteetit: Lomakeskus sijaitsee rannalla, joten lapset voivat rakentaa hiekkalinnoja, leikkiä aalloissa tai nauttia rantapeleistä.

4. Vesilajit: Lomakeskus tarjoaa välineitä erilaisiin vesilajien aktiviteetteihin kuten snorklaukseen, suppailuun ja kajakkiin, jotka sopivat vanhemmille lapsille.

5. Lastenkerho: "Alamanda Palm Cove"illa on lastenkerho, joka tarjoaa järjestettyjä aktiviteetteja, pelejä ja kädentaitoja. Koulutettu henkilökunta valvoo kerhoa ja varmistaa, että lapset ovat viihdytettyinä ja osallistuneina turvallisessa ympäristössä.

6. Elokuvat: Lomakeskus tarjoaa valikoiman elokuvia, joita lapset voivat katsoa mukavasti omassa huoneessaan.

7. Luontokävelyt: Ympäröivällä alueella on kauniita luontopolkuja ja kävelyreittejä, jotka tarjoavat lapsille mahdollisuuden tutkia paikallista kasvistoa ja eläimistöä. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä aktiviteeteista ja palveluista, jotka ovat saatavilla lapsille "Alamanda Palm Cove by Lancemore"issa. Lomakeskus pyrkii tarjoamaan perheystävällisen ympäristön, jossa lapset voivat viettää ikimuistoisen ja nautinnollisen ajan majoituksensa aikana.

Viihde

Hotelli 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' Cairnsissa, Australiassa, on useita viihdeoptioita lähellä. Joitakin suosittuja viihdeoptioita ovat:

1. Palm Cove -laituri: Kävele Palm Cove -laiturin vieressä ja nauti kauniista näkymistä Korallimerelle. Voit myös kalastaa tai rentoutua ja nauttia rauhallisesta tunnelmasta.

2. Palm Cove Beach: Hotellin edessä sijaitseva Palm Cove Beach tarjoaa täydellisen paikan uimiseen, auringonottoon tai eri vesilajeihin kuten suppailuun, kajakilla melontaan ja snorklailuun.

3. Suuri Valliriutta: Cairns on portti Suurelle Valliriutalle, yhdelle maailman upeimmista luonnonihmeistä. Voit varata snorklaus- tai sukellusretkiä tutkiaksesi värikkäitä koralliriuttoja ja runsasta merenelämää.

4. Kurandan maisemajuna: Lähde maisemajunamatkalle Cairnsista sademetsäkylään Kurandaan. Nauti upeista näkymistä vesiputouksille, reheville metsille ja Barron Gorgelle tämän historiallisen rautatien kyydissä.

5. Skyrail Rainforest Cableway: Koe ainutlaatuinen sademetsäseikkailu ottamalla Skyrail Rainforest Cableway. Liitä yli puunkorkeuksien ja todistele upeita näkymiä Barron Gorgen kansallispuistoon ja ympäröivään sademetsään.

6. Cairnsin yömarkkinat: Cairnsin keskustassa sijaitsevat yömarkkinat luovat elävän tunnelman paikallisilla tuotteilla, taiteella, käsityöllä ja matkamuistoilla. Voit myös löytää herkullisia katukeittiöitä ja live-viihdettä.

7. Cairns Esplanade: Cairns Esplanade on suosittu rantaviheralue, jossa on maisemoitu puisto, grillipaikkoja ja uimasyvennys. Voit myös löytää ulkokuntoiluvälineitä, pyöräilyreittejä ja lukuisia ruokailuvaihtoehtoja.

8. Tjapukai Aboriginal Cultural Park: Opi rikkaasta Australian alkuperäiskulttuurista Tjapukai Aboriginal Cultural Parkissa. Nauti vuorovaikutteisista esityksistä, perinteisestä musiikista ja tanssista sekä saa näkemyksiä muinaisista tavoista ja perinteistä.

9. Cairns Aquarium: Tutustu vedenalaisen maailman ihmeisiin Cairns Aquariumissa. Tämä nykyaikainen laitos esittelee monipuolisen valikoiman mereneläimiä, mukaan lukien harvinaiset ja uhanalaiset lajit, vuorovaikutteisten näyttelyjen ja opettavien esitysten kautta.

10. Cairnsin yöelämä: Cairnsissa on eläväinen yöelämä lukuisine baareineen, klubeineen ja livemusiikkiesiintymispaikkoineen. Nauti livebändeistä, DJ-seteistä tai kulttuuriesityksistä ja koe Cairnsin eläväinen tunnelma pimeän laskeuduttua.

Vesitoiminta

'Alamanda Palm Cove by Lancemore' Cairnsissa, Australiassa tarjoaa upean valikoiman vesitoimintoja vierailleen. Sijaiten kauniilla Palm Cove Beachillä, tämä luksusresortti tarjoaa helpon pääsyn sekä ranta- että uima-aktiviteetteihin. Ranta-aktiviteetit:

1. Uinti: Vieraat voivat nauttia virkistävästä uinnista meressä, sillä resortti sijaitsee suoraan Palm Cove Beachillä.

2. Rantalentopallo: Osallistu ystävällisiin peleihin perheen ja ystävien kanssa hiekkarannalla.

3. Vesilajit: Resortti tarjoaa vuokrauspalveluita erilaisille vesilajeihin, kuten kajakit, suppilaudat ja snorklausvälineet.

4. Vesiskootteriajelu: Koe vesiskootteriajon jännitys Korallimeren puhtaiden vesien äärellä.

5. Laskuvarjohyppely: Koe lentäminen rannikon yllä ja ihaile henkeäsalpaavia näkymiä rannasta ja ympäröiviltä alueilta. Uima-aktiviteetit:

1. Rentoutuminen: Loikoile resortin upean laguunityylisen uima-altaan äärellä, ympäröitynä viidakoista.

2. Uinti: Pulahtaa uima-altaan kristallinkirkkaaseen veteen viilentyäksesi lämpimästä trooppisesta ilmastosta.

3. Allasravintola: Nauti herkullisista ruuista ja juomista resortin ravintolassa ja baarissa, jotka tuodaan suoraan allasalueen aurinkotuolillesi.

4. Lasten aktiviteetit: Allasalueella on myös erikseen varattu lastenallas, jossa lapset voivat leikkiä ja pitää hauskaa turvallisessa ympäristössä. Muut vesitoiminnot:

1. Great Barrier Reef kierrokset: Resortti voi järjestää snorklaus- ja sukellusretkiä tutustuaksesi maailmankuuluun Great Barrier Reefiin.

2. Kalastusretket: Lähde kalastusseikkailuun, joko täysin varustellulla charter-veneellä tai osallistumalla opastetulle kalastusretkelle.

3. Valkovirtarafting: Koe jännitys navigoidessasi jokiturbulenssien läpi Barron- tai Tully-joella, vain lyhyen ajomatkan päässä resortilta.

4. Yacht charterit: Nauti ylellisestä purjehduskokemuksesta vuokraamalla jahti tutkiaksesi upeaa rannikkoa ja lähistön saaria. Olitpa sitten rannan rauhallisuuden tai uima-altaan mukavuuden ystävä, 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' tarjoaa laajan valikoiman vesitoimintoja varmistaakseen unohtumattoman oleskelun vierailleen.

Kysymykset

1. Mikä on 'Alamanda Palm Cove by Lancemore'?

1. Mikä on 'Alamanda Palm Cove by Lancemore'?1

'Alamanda Palm Cove by Lancemore' on luksushotelli, joka sijaitsee rannalla Palm Covessa, Cairnsissa, Australiassa.

2. Mitä mukavuuksia 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' tarjoaa?

2. Mitä mukavuuksia 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' tarjoaa?1

Hotelli tarjoaa monia mukavuuksia, kuten trooppisen laguunialtaan, kylpylän, kuntokeskuksen, ravintolan merenrannalla, baarin, 24h-vastaanoton, concierge-palvelun ja ilmaisen Wi-Fi:n.

3. Kuinka kaukana 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' on Cairnsin lentokentältä?

3. Kuinka kaukana 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' on Cairnsin lentokentältä?1

Hotelli on noin 25 minuutin ajomatkan päässä Cairnsin lentokentältä.

4. Onko hotellissa pysäköintimahdollisuutta?

4. Onko hotellissa pysäköintimahdollisuutta?1

Kyllä, hotellissa on ilmaisia pysäköintipaikkoja vieraille, jotka majoittuvat 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' -hotellissa.

5. Voiko lemmikkejä tuoda hotelliin?

5. Voiko lemmikkejä tuoda hotelliin?1

Valitettavasti lemmikit eivät ole sallittuja hotellissa, paitsi palvelueläimet.

6. Tarjoaako 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' lentokenttäkuljetuspalvelua?

6. Tarjoaako 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' lentokenttäkuljetuspalvelua?1

Kyllä, hotelli tarjoaa lentokenttäkuljetuspalvelua lisämaksua vastaan. On suositeltavaa ottaa yhteyttä hotelliin etukäteen järjestääkseen tämän palvelun.

7. Onko hotellissa ruokailumahdollisuuksia?

7. Onko hotellissa ruokailumahdollisuuksia?1

Kyllä, hotellissa on Nu Nu -ravintola, joka tarjoaa merenrannalla sijaitsevan ruokailuelämyksen modernilla australialaisella keittiöllä. Siellä on myös baari, jossa vieraat voivat nauttia juomista ja kevyistä välipaloista.

8. Mitä lähellä olevia nähtävyyksiä hotellilla on?

8. Mitä lähellä olevia nähtävyyksiä hotellilla on?1

Suuri valliriutta on suosittu nähtävyys hotellin läheisyydessä, tarjoten mahdollisuuksia snorklaukseen, sukellukseen ja veneretkiin. Muita lähellä olevia nähtävyyksiä ovat Daintree-sademetsä, Cairnsin trooppinen eläintarha ja Kuranda Scenic Railway.

9. Onko hotellissa vesiaktiviteetteja?

9. Onko hotellissa vesiaktiviteetteja?1

Kyllä, vieraat voivat nauttia erilaisista vesiaktiviteeteista, kuten uimisesta, suppailusta, melonnasta ja snorklauksesta rannalla hotellin edessä.

10. Onko hotellissa kylpylä?

10. Onko hotellissa kylpylä?1

Kyllä, hotellissa on kylpylä, jossa vieraat voivat hemmotella itseään erilaisilla rentouttavilla hoidoilla ja hieronnoilla.

11. Onko hotellissa erikoistarjouksia tai paketteja?

11. Onko hotellissa erikoistarjouksia tai paketteja?1

Hotellissa on usein erikoistarjouksia ja paketteja, kuten tarjouksia pidemmille oleskeluille, häämatkapaketteja ja sesonkialennuksia. On suositeltavaa tarkistaa hotellin verkkosivusto tai ottaa heihin suoraan yhteyttä viimeisimmistä tarjouksista.

12. Onko hotelli sopiva perheille?

12. Onko hotelli sopiva perheille?1

Kyllä, 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' on perheystävällinen ja tarjoaa mukavuuksia, kuten lastenallas, lastenkerho ja lastenhoitopalvelut.

Kaikki palvelut ja mukavuudet

Viihde ja rentoutuminen
 • Hieroja
 • Hieronta/kauneuskeskus
 • Puutarha
 • Pyöräily
 • Kaupat
Hotellipalvelut
 • Ilmainen Wi-Fi
 • WiFi
 • Ravintola
 • Ilmainen pysäköinti
 • Pysäköinti
 • Valuutanvaihto
 • Hissi
 • Nopea internet
 • 24-tunnin vastaanotto
 • Concierge
 • Tupakoimattomat huoneet
 • Perhehuone
 • Kielitaitoinen henkilökunta
 • Johtaja- kerros
 • Allergiaystävällinen huone saatavilla
 • Tarkoitettu tupakointiin
 • Muistoesineet/lahjatavarakauppa
 • Bailaus- tilat
 • Kokoustila
 • Kokoushuoneet
 • Liiketoimintakeskus
Huonepalvelut
 • Ilmastointi
 • Jääkaappi
 • Tallelokero
 • Kahvin-/vedenkeitin
 • Mikroaaltouuni
 • Hiustenkuivaaja
 • Keittiö
 • TV
 • Jaettu kylpyhuone
 • Kylpyhuoneessa
 • Yksityinen kylpyhuone
 • Kylpytynnyri
 • Kuumavesikylpy/jacuzzi
 • Vuodevaatteiden/päällisten valinta
 • Pyykinpesuaineet
 • Käsipyyhkeitä
 • Huonepalvelu
Lisäpalvelut
 • Lentokenttäkuljetus
 • Pesula
 • Kuivapesupalvelu
 • Matkatavarasäilytys
 • Kantajat
 • Matkaopaspalvelut
 • Autonpark- kauspalvelu
 • Itsepalvelupesula
 • Kopiomyllyt
Vesitoiminnot
 • Uima-allas
 • Spa- ja wellness-keskus
 • Veneily
 • Vesiurheilulajeja
 • Sukellus
 • Ulkoallas
 • Ulkouima-allas lämmitettynä
 • Vesitoimintaa
Perheille lapsille
 • Lastenhoito
 • Korkeat tuolit
Rannikkotyyppi
 • Yksityinen ranta
Hotellin arvostelu Alamanda Palm Cove by Lancemore
Palautteesi
Pakollinen tieto*
Kiitos! Arvostelusi on lähetetty onnistuneesti ja se näkyy sivustolla tarkastuksen jälkeen.
Et löytänyt etsimääsi vastausta? Kysy kysymys
Kysy kysymys täällä
Pakollinen tieto*
Kiitos! Kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti

Valitse kielesi

Valitse valuuttasi

Tarvittaessa hinnat muunnetaan ja näytetään valitsemassasi valuutassa. Se valuutta, jossa maksat, voi vaihdella varaustasi ja palvelumaksu voi myös olla voimassa.